Rigtig fint produkt, hvis man befinder sig et sted uden mikroovn. Batteriet holder ikke 8-12 timer. Man kan ca. opvarme 5 flasker inden BabyLun skal oplades igen. Dvs. en batteri-levetid på max 1 1... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale babylun. Du kan nemt og hurtigt at tilberede modermælkserstatning til din baby med den smarte flaske opvarmer pro. Den er alle pengene værd. Hvem vil ikke have mere oversku... Leggi di più
FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Jeg tror vi alle kan relatere til at når man købe en sådan produkt er det fordi man håber det kan gøre det hele lidt nemmere. MEN produktet lever på ingen måder op til hvad... Leggi di più
Bestilte flaskevarmeren, får herefter en reklame mail med at man skal tilkøbe adapter til forskellige slags flasker. (Markedsfører sig som om de passer til alle) Derudover sender jeg en mail vedr... Leggi di più
Danmarks første transportable flaskevarmer: Varmer modermælk og erstatning på 5 minutter. Opvarmning af babyens mad er simpelt, effektivt og nemmere end nogensinde før. Vi har udviklet et redskab, som hjælper med at bringe det bedste frem i alle forældre.
Horsensgade 2, 8000, Aarhus C, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Dejligt at have med på tur 😊👍🏻 Nemt at bruge og helt bestemt et must, især hvis man giver flaske og er glad for at tage på ture med børnene ☺️😊👩🍼

Risposta di Babylun
Rigtig god og enormt behjælpelig på farten eller om natten ved sengebordet! Pulverdispenseren skal nok lige rettænkes lidt, den fungerer ikke særligt godt og er lige overflødig - men varmeapparatet er super!

Risposta di Babylun
Holder elendigt batteri, selvom der står den kan holde i 8-12 timer på en opladning, så tager det også mere end 10 min at opvarmen en flakse.

Risposta di Babylun
Kan godt varme mælk, men det tager sin tid.
Temperaturen skal stå på 40-45 grader for at blive lun.

Risposta di Babylun
Lever slet ikke op til forventningerne
Holder dårlig strøm og er langsom om at varme en flaske.

Risposta di Babylun
Vi købte denne for ikke at have besværet med at fragte vores store baby brezza maskine med rundt i sommerhus, eller hen til familie og venner - Men den lever desværre ikke helt op til formålet, og det er hurtigere for os at varme flasken i kogene vand, end på Babylun. Den er kun smart hvis formålet er ude i naturen, og man har en meget tålmodig baby ;-)

Hurtig levering
Nem at bruge
Virker ubeklageligt
Fint design
Og ganske enkelt skide smart !

Risposta di Babylun
Jeg bestilte babylun flaskevarmer grundet ferie. Den første jeg modtog, havde ikke en batteritid som forventet, men Henriette fra babylun har været en kæmpe hjælp til en hurtig ombytning og har besvaret alle mine henvendelser.
Med Babylun flaskevarmer kan jeg tage afsted hjemmefra uden bekymringer for hvordan jeg skal opvarme min baby’s flaske. Babylun giver en form for tryghed når man er ude. Den fylder ikke så meget, hvilket er en kæmpe fordel når man i forvejen har en masse andet at slæbe.
Kæmpe anbefaling til produktet og den gode kundeservice får 5 stjerner.

Super godt produkt! Og super god kundeservice👌🏻 Kan klart anbefaledes 😊

Risposta di Babylun
Bestilte Flaskevarmer med alle adaptere den 4 maj og fik bekræftelse hvor der stod den ville komme indenfor få dage. Den 11 maj har jeg så stadig ikke modtaget noget og intet hørt om at den skulle være forsinket og der er ikke svaret på min mail vedr status.
Så skriver jeg på Facebook til deres messenger og der går igen dage inden nogen svarer, og så er den ikke engang sendt fordi den blev udsolgt for to dage siden, hvilket ikke burde påvirke mig da jeg bestilte min for 9 dage siden på det tidspunkt så den skulle være sendt inden de løb tør.
Jeg får så besked på at de forventer at få den i næste uge og så vil de sende den, så nu må vi se om vi modtager den.
Desværre læste jeg først bagefter at man ikke modtager det eller hører noget fra dem.
Vi skal ud og rejse den 27, så derfor bestilte vi en, så vi må da håbe de kan nå at sende den når de har haft 23 dage siden bestilling.
Jeg er spændt på at prøve den hvis vi modtager den, men synes selve bestillings processen er useriøs og virkelig dårlig.

Risposta di Babylun
Efter jeg skrev den her, blev jeg kontaktet af Babylun. De beklagede, at den jeg fik ikke fungerede! Vi skrev lidt frem og tilbage, jeg var villig til at sende den tilbage, også ville de sende en ny! Det fik jeg aldrig gjort, da jeg har scoret mig en dejlige baby, som er smæk fyldt med kolik. De skriver til mig igen, og jeg forklarede min situation, tre timer sener modtager jeg en email, om at min ordre er på vej fra Babylun! Helt igennem fantastisk service! Har dog ikke fået mulighed for at afprøve den nye jeg har modtaget endnu. :)
Bestilte en i blå, fik en hvid... Det er så hvad det er! Den er super dårlig i form af, at den slet ikke holder tæt.
Babylun er god til de helt små mængder, ved større mængder går der utrolig lang tid før vandet har den rette temperatur. Derfor skal den tændes i rigtig god tid. Men den er smart nok til at have med på farten hvor der ikke lige er en microbølgeovn.

Risposta di Babylun
Henriette fra Babylun, gav os en utrolig god oplevelse, da vores Babylun flaskevarmer ikke kunne lune ordentligt. Hurtig besvarelse og virkelig god kundeservice, det er nok ikke sidste gang vi handler hos dem :-)

Risposta di Babylun
Superb service, ikke en finger at sætte på service. De er hurtige til at svare og løser hurtigt det problem vi nu stod med.

Risposta di Babylun
Jeg troede ikke på at dette produkt ville virke som de sagde, og købte flaskevarmen fordi jeg ville afprøve det og at det var mulighed for at aflever flaskevarmeren tilbage hvis jeg ikke var tilfreds, men det er jeg, det virker som den skal det tager lidt længer tid jo mere vand der er i, og man skal være opmærksom på at det er vandet tættes på varmeren som passer med temperaturen, så hvis du skal varme til 40 grader så skal den helst være på 43grader ved 180ml.

Risposta di Babylun
Selom den ikke varmer helt så hurtig som de lover og ikke holder strøm så lenge er den super god vi bruger ikke andet til at varme flaske. suber til at ha med og til at varme flaske om natten. Totalt godt køb til prisen

Risposta di Babylun
Super fedt produkt, når man har et barn dom ikke kan find end af det amning der. Flaskevarmeren har virkelig reddet min hverdag. Jeg kan varme maden når jeg er på tur men også om natten uden at skulle have baby ud af sengen og ud i køkkenet for at varme mad. Perfekt lige til håndtasken.
Dispenseren er jeg dog ikke helt blevet gode venner med endnu, men mon ikke det kommer.
Tusind tak for den gode service og de hurtige svar via mail.

Risposta di Babylun
Virkeligt fedt produkt, aldrig hørt om den før men virkelig et godt køb - SÅ nem at have med på tur. Varmer hurtigt og virkeligt et lækkert produkt. Super sød kundeservice - varme anbefalinger herfra.