Rigtig fint produkt, hvis man befinder sig et sted uden mikroovn. Batteriet holder ikke 8-12 timer. Man kan ca. opvarme 5 flasker inden BabyLun skal oplades igen. Dvs. en batteri-levetid på max 1 1... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jeg kan varmt anbefale babylun. Du kan nemt og hurtigt at tilberede modermælkserstatning til din baby med den smarte flaske opvarmer pro. Den er alle pengene værd. Hvem vil ikke have mere oversku... Leggi di più
FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Jeg tror vi alle kan relatere til at når man købe en sådan produkt er det fordi man håber det kan gøre det hele lidt nemmere. MEN produktet lever på ingen måder op til hvad... Leggi di più
Bestilte flaskevarmeren, får herefter en reklame mail med at man skal tilkøbe adapter til forskellige slags flasker. (Markedsfører sig som om de passer til alle) Derudover sender jeg en mail vedr... Leggi di più
Danmarks første transportable flaskevarmer: Varmer modermælk og erstatning på 5 minutter. Opvarmning af babyens mad er simpelt, effektivt og nemmere end nogensinde før. Vi har udviklet et redskab, som hjælper med at bringe det bedste frem i alle forældre.
Horsensgade 2, 8000, Aarhus C, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi er rigtig glade for Babylun transportabel flaskevarmer 👍😊 Den har gjort det godt både ved hjemmebrug, og da vi var ude at rejse (virkelig god og nem at have med i pusletaske), så man ikke skal tage termoflaske med eller tænker over at skulle låne en microovn.
Alt efter hvor varm vandet er, som du bruger til din mælk/mælkeerstatning, tager det fra 5-7 min til 10 min at få varmet mælken. Dog længere tid, hvis mælken kommer direkte fra køleskabet.
Grunden til "kun" 4 ⭐️ er, at den er begyndt at brumme en del. Ved ikke om det er laderen i indbyggetbatteri eller hvad - eller om den har gået over antal brugte garanti ladninger 🤷♀️ Den virker stadig, larmer bare lidt.
Men alt i alt et rigtig fint produkt, som jeg klart kan anbefale.

Risposta di Babylun
Ideen er god og det er super nemt når man skal nogle steder med et flaskebarn .. Samt hurtig levering (dag til dag) ..
MEN, jeg har kun brugt den 4 gange .. Flaskevarmeren (varmepladen) lugter MEGET metallisk (virkelig grimt) !! Jeg har rengjort den flere gange med opvredet klude og lugten forbliver den samme !
Opvarmer jeg mælk i/på den, så stinker mælken lagt væk på helt samme metalliske måde 🤢 man kan faktisk nogle gange lugte det, før at man skiller flasken fra varmeren .. Jeg tør simpelthen ikke bruge den, når mælken lugter så grimt efter opvarming (37 grader), så frygter jeg simpelthen om varmeren/pladen kan afgive noget til mælken ..
Fantastisk produkt og Fantastisk service! ❤️
Efter at vi her i familien besluttede os for, at købe Babyluns flaskevarmer, er vi simpelthen blevet så afhængig af den, at den er blevet uundværlig! 🤗😊
Vi bruger den fast til alle flaskemåltider, da det går hurtigt.
Samtidig er det en tryghed, at man ved, at temperaturen altid sidder lige i skabet. ❤️🤩
Der var samtidig hurtig levering.
Vores varmer ankom dagen efter bestilling.
Kan kun anbefale dette produkt! 👍😎❤️

Risposta di Babylun
Babylun is a great device to have for an easy and practical milk warming process. Moreover you can be sure that they will give you a good customer experience. The device I bought had a charging issue and it was replaced with a well functioning device in very short time.

Risposta di Babylun
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe denne flaskevarmer, da der er vildt blandet anmeldelser både her på Facebook… men jeg må sige at jeg er ret glad for købet!🤩 jeg ammer og giver udpumpet mælk på flaske og når vi er på farten og der enten ikke er tid eller et sted jeg vil amme, er det super nemt at varme en flaske op( ca 6 min at varme 100 ml kold mælk).
Jeg testede batteri levetiden, og min kan varme ca 5 flasker på 150 ml op, ved fuld opladning, inden den løber tør for strøm.
Smart lille varmer man kan have med over alt!

Risposta di Babylun
Derudover sender jeg en mail vedrørende deres pulver dispenser ikke 'sender korrekt eller samme mængde ud', de skriver at der er 10 gram pr. Tryk. Får herefter en mail retur om at deres dispenser til tider kan være lodt 'træls' og sender foskellig mængde pulver ud og anbefaler jeg bruger den som opbevaring (CITAT!).
Hvordan kan man sælge et produkt som man ved ikke fungerer? Tilliden til at den varmer til rette grader er ikke ret stor på nuværende tidspunkt
Babylun bruger falsk markedsføring ved salg på deres hjemmeside og får derved folk til at købe deres produkt under falske forudsætninger.
Jf. deres hjemmeside er mindstetiden for opvarmning med deres transportable flaskevarmer 5 min. og de bruger den reference flere steder på deres hjemmeside, samt fremviser de et skema på deres hjemmeside med opvarmingstider, et skema som ikke passer, da det "korrekte" skema kommer sammen med produktet.
Jf. deres hjemmeside er der flg. opvarmningstider:
120 ml.: 5/8 min
150 ml.: 7/13 min
180 ml.: 10/15 min
240 ml.: 15/20 min
Når du så modtager produktet er der et nyt skema med hvor der er disse tider:
120 ml.: 8/18 min
150 ml.: 12/22 min
180 ml.: 15/27 min
240 ml.: 20 min/ingen max tid
For produktets anvendelse, er det nogle meget store forskelle i forhold til det oplyste og selvom jeg har gjort dem opmærksomme på dette den 21. juli, har de endnu ikke opdateret deres oplysninger, så de passer med det faktiske. De vælger altså forsat at lyve i deres markedsføring!!!!
Det skal nævnes at jeg uden problemer fik tilsendt en returseddel og kun skulle rykke én gang før jeg fik mine penge retur.
Men jeg har selvfølgelig skulle bruge tid på afhentning, klage, returnering og rykker, grundet dette.
Fantastisk produkt og lynhurtig levering!

Risposta di Babylun
Kan virkelig anbefale babylun! Købt deres flaskevarmer, som desværre havde problemer med at lade, øv, men efter at have været i kontakt med kundeservice (tak for fantastisk service) fik jeg leveret en ny, som lever op til alle forventninger og som gør det meget nemmere at lave en flaske på farten!! Ville helt klart anbefale produktet til andre familier med flaskebørn :-)

Risposta di Babylun
Fantastisk produkt. Jeg er SÅ glad for den og fungere let og er hurtig. Dejligt ikke at skulle tænke på om der er en mikroovn i nærheden. Hurtig levering. Kan kun anbefalede den til alle.

Risposta di Babylun
Skønt produkt! Det er fantastisk, at man kan indstille temperaturen, så man ved, at man opnår præcis den ønskede temperatur - uden at skulle stå med et termometer. Vi havde lidt udfordringer med batteriet på vores, men kundeservice var super :) De sendte os en ny, og den virker som den skal :)

Risposta di Babylun
Super produkt og lækker fleksibilitet i forhold til ikke at være afhængig af andres mikrobølgeovne og kogende vand.
Service kan vi heller ikke klage over!
Vi havde en mindre driftsforstyrrelse med vores produkt og babylun tilbød ombytning eller kompensation. De svarede inden for tidsfrist og var fornuftigt undersøgende i deres spørgsmål.
Alt i alt et godt produkt (uundværligt) og god service.

Risposta di Babylun
Vi har den 7 juni bestilt en flaskevarmer fra jer, som vi ikke er tilfredse med. Hovedsageligt ville vi bruge varmere til at varme vores datters flasker når vi er ude af huset, men i går måtte vi give op. Jeg besluttede hertil morgen og lave en test på hvor længe det tager vores flaskevarmer at varme op til de forskellige grader. Vandet har en start temperatur på 25 grader i testen.
Opvarmning til 37 grader (er kun 35 grader varm i følge vores stegetermometer) det tager 9 min. 47 sek. opvarmning til 40 grader (er kun 37 grader i følge vores stegetermometer) det tager 14 min 32 sek. opvarmning til 45 grader (er kun 40 grader i følge vores stege termometer) det tager 21 min. 6 sek.
vi måtte i zoo i går løbe hen og købe kogt vand i en kaffebar, og nedkøle til rette temperatur. Det gik hurtigere end med flaskevarmeren. Ud over det er jeres adapter utæt, den slutter ikke helt tæt og vi skal passe på vi ikke vender og drejer den for meget da det ellers løber ud med mælk. Det virker bare ikke for os med tanke på at det skulle gøre det nemt at være på farten samt en del penge fattigere. Vi vælger nu at ville reklamere indenfor de 30 dage man har, og nu svare kundeservice ikke. Det er bestemt ikke det værd! Øv.

Risposta di Babylun
Super produkter, gode priser, hurtig levering samt i mødekommende kundeservice

Risposta di Babylun
Jeg vil først og fremmest starte med at rose for det geniale produkt jeg har modtaget forholdvis hurtigt. Selve varmeren er genial, Nu er mit forhold til andres mikroovn slut. Og ingen stress med at baby får kold mad hvis mikroovns muligheden ikke er der så taktaktak men mælke dispenseren til mme driller mig enormt de ryger ud af alle sider og har spildt lidt hist og pist ned i pusletasken. Men alt i alt forstår jeg ikke jeg har levet uden. ❤️

Risposta di Babylun
Uundværligt produkt og fantastisk service.
Vi anbefaler Babylun, som er et uundværligt produkt i hverdagene til forældre med baby. Et must have produkt som giver frihed til forældre for at gå lange ture, rejse og bevæge sig rundt alle steder, uden bekymring og besvær ift. babys mælk.
Vi havde lidt udfordringer med at få fat i dem telefonisk i starten og blev skeptiske, til gengæld fik vi lynhurtig svar på mail.
Vores mælkevarmer havde en lille fejl, og da vi kontaktede Babylun fik vi lynhurtig og fremragende hjælp. De fik sendt en returlabel med det samme. Vi nåede ikke at sende vores retur (fordi den er svær at undvære), før de sendte os en helt ny Babylun hjemmeleveret dagen efter.
Anbefaler stærkt både produktet og virksomheden.

Risposta di Babylun
Det bedste køb nogen sinde!
Vi er så glade for babyluner!
Vi ved det tager tid at opvarme 200 ml vand, men efter vi har fundet ud af det, sætter vi den til i god tid. Doseringen fungere ikke for os, erstatning sætter sig fast i den, men ideen er go!
Men alt i alt kan vi ikke undvære den!

Uundværlig!
Vi søgte en nem måde at varme flasker på når man er på farten, og især ifht at flyve/lufthavne. Vi har ikke fortrudt købet af Babylun. Den er helt uundværlig også i dagligdagen nu.
Ofte ved man hvornår baby snart er sulten, og det er så smart den kan holde mælken varm noget tid. Når man skal have lidt større mængder varmet, så sætter jeg den bare til at varme i god tid. Det er dejligt man ved det aldrig er for varmt. Den er let at have med, lille og praktisk og har fungeret super godt!
Den første vi købte, fik dog pludselig en fejl på batteri, og ville ikke lade. Men fik den ombyttet næste dag og tilsendt en returlabel og ny uden problemer. Jeg købte dog i panik en ny.. så nu har vi to. Dejligt når det er sommerferie og man er meget væk.
Eneste negativ er pulverdispenser. Den er helt overflødig og splid af plastic. Den står bare i skabet.

Risposta di Babylun
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.