Hele goede service! In eerste instantie had ik een verkeerde bestelling geplaatst, na snelle reactie is deze meteen aangepast! De geleverde posters, zaten na een aantal weken niet meer mooi in de li... Leggi di più
Erg slecht. Levering was beschadigd, poster met zwarte vlekken. Omdat het een cadeau was niet meer op tijd voor een nieuwe, dus duidelijk aangegeven dat ik geen nieuwe poster hoefde maar dan graag gel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Poster is van goede kwaliteit echter contact krijgen met het bedrijf is via Facebook en Instagram onmogelijk. Via de mail reageren ze wel na ongeveer een 24 uur. Levertijd viel ruimschoots buiten d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ein wirklich schönes Design und auch eine gute Qualität. Leider muss ich einen Stern abziehen, da mir zuerst drei unbedruckte, weiße Poster zugeschickt worden sind. Nach der Reklamation kamen die rich... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Babydruk provides a unique illustration of your baby. You can choose from a 1:1 scale birth poster of your baby or initial/number with your own text.
Paesi Bassi
- info@babydruk.com
- babydruk.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie afdruk geworden
Mooie afdruk geworden, helaas een deuk in de poster en vervolgens geen reactie meer krijgen van de klantenservice.
Klantenservice is heel slecht bereikbaar.

Goed verpakt
Goed verpakt. Niet opgerold of nog erger: gevouwen, maar in een dikke, stevige kartonnen Mega enveloppe.
Mooie herinnering
Mooie herinnering van de geboorte van onze prachtige zoon!
Klantenservice top
Contact verliep vlekkeloos, zeer beleefde mensen. Posters zien er ook heel leuk uit. Zal in het vervolg de posters hier weer bestellen.
Disappointed
Initially great customer service upon ordering but my poster arrived damaged and the replacement was delayed. Questionable customer service thereafter. The posters come rolled up and mine doesn’t seem to look right in the frame. Such a shame considering what I paid.

Keine gute Erfahrung bei mangelhaftem Produkt
Wir haben ein Bild plus Rahmen bestellt, der Rahmen kam beschädigt an. Wir haben daraufhin erstmal den Chat kontaktiert, ich sollte dann per Mail Bescheid geben. Habe ich dann natürlich gemacht. Wir wollten eine Reklamation mit Rücksendung erreichen. Allerdings kam nach über 2 Wochen immer noch keine Antwort. Daraufhin kontaktierte ich nochmals den Chat. Sie boten mir 5 Euro bzw. im Anschluss 10 Euro damit ich mir einen Marker kaufe der den Riss vertuscht. Super, sieht dann sicher ästhetisch aus. Die Rücksendung wäre nun auf eigene Kosten zu tragen und ebenfalls trägt auch der Kunde die Risiken, falls bei einer Rücksendung weitere Schäden entstehen, da sie den Rahmen dann ja laut ihrer Aussage nicht mehr weiterverkaufen könnten. Absolut nicht kundenfreundlich und gerecht. Ich bestelle doch keinen Rahmen wenn der kaputt ankommt und dann trage ich alle Risiken und Kosten beim Rückversand?! Völlig unverständlich. Nachdem wir die Pappecken vom Bilderrahmen oben entfernt haben, musste wir außerdem feststellen, dass dort das Glas gesprungen ist. Nach dem ganzen Ärger noch die Krönung. Ich empfehle nur das Bild selbst dort zu kaufen, aber keinen Rahmen. Da hat man am Ende die ganze Arbeit mit, also kann sich auch gleich im Laden einen aussuchen. Dann weiß man wenigstens was man bekommt.

Risposta di Babydruk
Super blij met de poster!
Super blij met de poster. Iedereen heeft het erover, zeker een aanrader!
Goed product..
De druk is super mooi.
Very happy with the print of my 2…
Very happy with the print of my 2 babies!
Excellent customer service given to me…
Excellent customer service given to me by Charlotte.
So helpful after I placed an incorrect order.
Would highly recommend
Many thanks again Charlotte
Ontzettend blij!
Ik heb de baby druk besteld van zowel mijn twee kindjes als van mijn neefje. En ze zijn prachtig! Ben er heel erg blij mee. De levering was super snel. Ik bestelde rond de feestdagen en twee dagen later had ik het al in huis! Van tevoren even gevraagd bij de klantenservice en degene die ik sprak was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!
Geboorteposter
De poster is van stevig materiaal en je kan zien dat het kwaliteit is! De magnetische houten lijst is super makkelijk om in elkaar te zetten en het is net even wat anders. De poster staat in het teken van een mooie herinnering aan de babytijd en het is een aanwinst voor het interieur!
Geweldig!
Super gaaf exemplaar! Complimenten voor de snelle service, er was per ongeluk een verkeerde zending geleverd en dit is zo snel opgepakt(via app meteen contact) dat er s'avonds een bezorger aan de deur stond om het verkeerd geleverde pakket op te halen en een dag later stond dezelfde bezorger er weer met mijn pakketje!! Top!
Tevreden over resultaat
Hele mooie duidelijke site. Geeft je echt een beeld van wat je in huis krijgt. Makkelijk te bestellen en betalen. Levertijd is ook uitstekend is natuurlijk nodig om de baby druk te maken. Toen het pakket binnen kwam zat het goed verpakt zodat de baby druk geen schade kon oplopen. De baby druk hangt bij onze klein man op de kamer en we zijn er erg blij mee dat we dit hebben laten maken als mooie herinnering voor later.
Wat een onwijs mooie poster kreeg ik…
Wat een onwijs mooie poster kreeg ik perfect verpakt binnen!
De zwarte versie gaf mij het gewenste resultaat.. zo leuk om daarnaast staand te zien hoe groot ze nu echt is. En ze is er zelf mega trots op. Zo groot was ik als baby hè?! ☺️
Super!
Zeer snelle levering en de poster voldoet helemaal aan de verwachtingen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.