Top service kan niet beter
Top service kan niet beter,
super vriendelijk en leuk personeel,
ik ben er met mijn opa en mijn vader geweest de leukste winkel ervaring van mijn leven, geen minuut verveeld en er 2 uur geweest

Risposta di Magicshop
Magicshop.nl is in Nederland met ruim 200 vierkante meter de grootste goochelwinkel. Mega groot assortiment goocheltrucs, - boeken en speelkaarten liggen voor je klaar om mee te nemen. De winkel wordt gerund door professionele goochelaars dus ook voor goed advies, hulp en zelfs goochel-les, coaching of een workshop goochelen (voor je bedrijf) kun je zeker bij ons terecht. Kom gezellig langs in de winkel en laat je verrassen of shop eenvoudigweg online. Alles direct uit voorraad dus snel in huis.
Lijnbaan 32, 1969 NE, Heemskerk, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Top service kan niet beter,
super vriendelijk en leuk personeel,

Wow!
Wat een prachtige winkel is dit.
Het is echt een beleving vanaf het moment dat je de deur opent. Je moet dit echt zelf ervaren! De mensen die er werken zijn echt toppers. De nieuwe eigenaar is zelf goochelaar.
Daarnaast zijn hij en zijn vrouw, die ook in de winkel staat, zeer gastvrij, service gericht en super enthousiast!
Ik blijf hier zeker komen. Dikke 10!
Ieder bezoek aan de winkel is steeds weer een feestje. Of het nou is om nieuwe trucs uit te kiezen of voor een kinderfeestje (workshop en show).
De persoonlijke aandacht, de vriendelijkheid en het eindeloze geduld zijn geweldig!! Zeker naar kinderen toe.
Zowel met Ron als met Thijs hebben we hele goede ervaringen.
niet meer wat het ooit was, helaas door de overname zwaar achteruit gegaan. de sfeer en gezelligheid zijn weg. We missen Ron. helaas is het voor ons nu over om hier nog te komen, er zijn in Nl nog 2 andere en die zijn vele malen beter.

Risposta di Magicshop
WOW! als je kwalitatieve‚mooie en goed geprijsde goochel attributen nodig hebt raad ik deze winkel zeker aan. super vriendelijk super snel geleverd echt gewoon perfect!
Dankje magicshop!
Eerste bestelling geplaatst (5 Tenyo magic tricks) en alles vlot verlopen. Snel geleverd, netjes verpakt, alles in goede staat toegekomen.
PostNL vond het nodig om de doos over onze tuinmuur te gooien, maar gelukkig was er niets beschadigd. Dus 5 sterren voor magicshop.nl, 1 ster voor PostNL.
Maandag een set kaarten besteld, had van te voren al gezien dat ze die week dicht waren en vanaf zaterdag weer aanwezig zouden zijn.
Vrijdag kreeg ik netjes een verzendbevestiging en zaterdag lagen de kaarten al in de brievenbus, zeer fijn en snel!
Top winkel! Super fijne service, altijd goed advies en Ron kijkt nooit of ie meer aan je kan verdienen. Altijd of die je het beste verkoopt, niet het duurste. Voor de best of the best, hier heen!
Zonder twijfel 5 sterren! Top service! Altijd snel antwoord op je vraag, altijd vriendelijk en altijd correct! Ik had een defecte gimmick aangekregen (iets waar magicshop zelf niet aan kon doen) en ze hebben me toen zeer snel en correct verder geholpen zonder moeilijk te doen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben en ik raad ze iedereen aan! Volg ze ook op social media en blijf zo op een leuke wijze op de hoogte van nieuwe trucs die op de markt zijn. Helemaal te gek!
Ik ben altijd tevreden met de service die magicshop.nl bied als ik vragen heb krijg ik hier snel antwoord op en als ik iets bestel dan is het vaak snel binnen echt een top winkel
De winkel is SUPER mooi. Het is echt een leuke en unieke ervaring. Niet alleen zijn er mega veel producten, ook krijg je live veel van die producten te zien door de de aanwezige goochelaars. Ze weten heel veel over goochelen en kunnen goed advies geven over producten.
Vriendelijke mensen, goede kennis van zaken.
Men neemt hier nog echt de tijd voor je, ook als je het niet meteen snapt.
Als iets niet op voorraad is bestellen ze het voor je en is het vaak binnen twee dagen binnen.
Kortom, voor mij geen andere goochelwinkel meer!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.