Babyboogiewoogie Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Leggi di più

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Leggi di più

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... Leggi di più

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati

Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

HELT IGENNEM FANTASTISK

Det virkede for godt til at være sandt og jeg ventede hele tiden på, hvornår det skjulte kom. Men det kom aldrig! FANTASTISK kundeservice! ENORMT hurtig levering! Lækre produkter! Og da der var problemer med PostNord, løste de sagerne - uden beregning for mig. Gid alle firmaer var som dette. 100% anbefalingsværdigt 🤗

24 febbraio 2022

Fantastisk kundeservice og fantastiske produkter!

Min kone og jeg lejer pt. slyngevugge samt stativ gennem Babyboogiewoogie, og har kun rosende ord om virksomheden. Da det er vores første barn, var vi helt nye til alt dette, det er derfor dejligt at man kan få en så personlig og god rådgivning af de ansatte hos Babyboogiewoogie. Derudover har både bestilling og levering også været rigtig nemt, vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger!

18 febbraio 2022

Varmeste anbefalinger herfra!

Vi har simpelthen været så glade for, at det var muligt at leje en slyngevugge og afprøve den - og hvor var det bare dejligt nemt, lige til døren dagen efter bestillingen. Slyngevuggen var lige til at gå til, og helt som den skulle være.
Og sikke en god kundeservice - hurtig besvarelse og forståelse for søvnunderskud og lidt ammehjerne 😉😅
Vi er bestemt ikke færdige med at afprøve produkter gennem Nynne og hendes mand.
Varmeste anbefalinger herfra!

9 febbraio 2022

Produktet var som forventet

Produktet var som forventet

Dog syntes jeg det er dårlig service at man skal betale for både levering og returnering

8 febbraio 2022
Logo di Babyboogiewoogie

Risposta di Babyboogiewoogie

Kære Katja
Tak fordi du tager dig tid til at give feedback, det sætter vi pris på.
Jeg er ked af, at du oplever det som dårlig service, at fragten koster penge. Vi er ellers helt tydelige på vores hjemmeside om, at fragten koster begge veje, medmindre man selv afhenter/returnerer.
At sende varer med et fragtselskab koster uanset om det er fra A til B eller B til A, og jeg kan afsløre, at vi betaler en væsentlig del af fragtudgiften for vores kunder. Særligt returnering, hvor vi får et fragtselskab til at møde op på din adresse, koster os rigtig meget at tilbyde, men vi synes det er en stor convenience og en rigtig god service at tilbyde.
Bedste hilsner
Nynne, Baby BoogieWoogie

God service

God service, hurtig levering, lækkert produkt

8 febbraio 2022
Logo di Babyboogiewoogie

Risposta di Babyboogiewoogie

1000 tak for de flotte ord. Vi håber dynen giver god søvn til familien 😊🙏🏻

God service og lækkert produkt

Vi lejede en kørepose, som hurtigt blev leveret lige til døren. Et lækkert produkt i god kvalitet! Det var gavnligt for os at leje produktet først for at finde ud af om vi havde behovet og så efterfølgende købe produktet frit. Og oven i det, så er der også god service!

20 gennaio 2022

God idé med fine produkter

God idé med fine produkter, og dejligt nemt at leje. Lidt lang leveringstid pga. juletravlhed og snestorm, men fik alligevel leveret til døren, selvom PostNord ville have jeg skulle have afhentet på postterminal. Så god kundeservice og hurtig svartid.

16 gennaio 2022

Leje babyudstyr, ja tak!

Vi har lejet en tyngdedyne, da vores datter ikke har brugt dynen og kan være urolig om natten. Det er helt genialt at vi kunne leje tyngdedynen og prøve det først.
Der har været en rigtig god service fra Baby Boogie Woogie også leverer de til døren, det er luksus! Tusind tak for hjælpen.

4 gennaio 2022

Fantastisk firma

Fantastisk firma. Søde og rare, hurtig levering lige til døren og tydelig kommunikation. Vi har været så glade for at have muligheden for at leje en slyngevugge med stativ. Jeg kan kun anbefale at leje herfra og gør det gerne igen!!

29 dicembre 2021