Babyboogiewoogie Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tyngdedynen er er hit!

Tyngdedynen er er hit!

Har en søn som altid sparker sin dyne af når han skal sove da han ligger meget urolig. Vi var dig skeptiske for om en tyngdedyne ville hjælpe. Derfor er vi mega glade for, at der findes dette koncept, hvor man lejer en tyngdedyne til er fair pris og kan prøve den af ligeså lige man synes det er nødvendig.

Vi er indtil vider positive overrasket over, hvad en tyngdedyne kan gøre ved vores søn søvn. Det er klar blevet forbedret! Han har nu brugt den siden 1 juni og vi forsætter med at bruge den :-D

13 giugno 2022

Skøn kundeservice!

Meget tilfreds. Super kundeservice! Havde bestilt leje af slyngevugge over et par dage (blev hele tiden afbrudt midt i bestillingen af min lille søn der var ked eller utilfreds) og glemte derfor at gøre brug af en 20% rabatkode. Skrev til kundeservice i håbet om at vi kunne gøre noget ved det, og vupti var min ordre annulleret og jeg kunne bestille på ny - med rabatkode - og hun ville pakke vuggen med det samme 👍🏼👍🏼

5 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vi har i 2 måneder lejet en slyngevugge…

Vi har i 2 måneder lejet en slyngevugge med motor igennem baby boogie woogie. Det har været fantastisk, at kunne afprøve om vores søn kunne lide og bruge den før vi brugte en masse penge. Han er blevet så glad for den at vi har valgt og købe produktet fra dem. Virkelig fantastik hjemmeside og produkter.

30 maggio 2022

10/10

10/10

Tog mine chicken nuggets.

God manddromsdrink.

We'll be back ❤️

28 maggio 2022

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Ekstrem hurtig levering og god kvalitet af produkterne. Man kunne frygte de var “slidte” og “brugte” men vuggen var helt som ny 👏🏼 Og en god pris til den som blot vil prøve en vugge og forsøge et par måneder.

26 maggio 2022

Søde og nærværende mennesker

Som mor til en baby som absolut sove virkelig dårligt om natten med 8 opvågninger, var jeg absolut desperat efter at kaste hvad som helst efter bare at få lidt mere søvn - samtidig med at jeg tvivlede på min dømmekraft fordi jeg var træt og desperat.

Jeg synes, Babyboogiewoogies koncept med at leje produktet i første omgang, er virkelig godt for IKKE at komme til at handle i desperation. Det er virkelig rart, at få lov til at afprøve produktet først.

Jeg lejede en Hushlittleone tyngdedyne, som jeg kunne hente hos dem på Amager allerede dagen efter. Firmaet er ejet af et par, som var så søde, nærværende, gav sig tid til at lytte og gav tid til introducere mig til produktet.

5 dage senere fik jeg en mail fra dem, med yderligere instruktioner på hvordan det kunne blive en succes at bruge babydynen.

Der er mulighed for at købe produktet fri indenfor de første tre måneder, hvilket nok vil ske for os, da produktet virker på os. Vi er gået fra de 6-8 opvågninger til 2-3 om natten.

14 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Super godt koncept og god service

Super godt koncept til de babyting man ikke skal bruge for evigt! Derudover bare rigtig god service - jeg havde misset en mail der røg i spam og de skrev derfor en sms for at høre hvornår de kunne levere. Da vi så modtog slyngevuggen var der overskud og interesse for at høre hvordan det gik med vores baby og hvilke andre muligheder der er hvis slyngevuggen ikke kunne give den lille ro. Vil klart bruge babyboogiewoogie igen hvis vi skal bruge andre ting eller til en evt 2’er!

7 maggio 2022

Dejlig nemt

Dejlig nemt at handle med baby Boogie Woogie. Hurtig betjening og produkterne er i god stand. Kæmpe anbefaling herfra, og jeg ser frem til at handle med dem igen snart

6 maggio 2022

Kanon service

Kanon service! Super mulighed for at afprøve produkterne uden man skal bruge en formue. Og så kan man købe produkterne efterfølgende- super smart. Kan kun anbefale!

28 aprile 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Jeg bestilte en tyngdedyne en aften kl. 21 - den blev leveret (personligt) kl. 13 den efterfølgende dag og endda med et par gode råd på vejen.
Og selvfølgelig et super koncept.

31 marzo 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più