ACHHA - Pure Fashion Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,3

Super lækkert outfit der på alle måder lever op til mine forventninger. Meget smidig og nem ombytning, da jeg havde bestilt forkert str. Høflig og venlig kommunikation hele vejen igennem. Jeg ko... Leggi di più

SVINDEL !!!! De sender aldrig varerne. Hæver pengene og så hører man ikke mere fra dem. Hvis man graver lidt i deres historie, har parret bag flere konkursramte firmaer og adresserne varierer og flyt... Leggi di più

Jeg har handlet her 4-5 gange. Mega hurtig levering, gid dialog ved eventuelle tvivlsspørgsmål om str, materiale osv. Det sidste jeg købte skulle returneres og bukserne byttes til en anden str. Dette... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Svindelfirma

Svindelfirma. Bestilte kjole i december og fik besked om, at GLS havde registreret, den var på vej til dem. Men GLS har aldrig fået kjolen - hvilket jeg så heller ikke har. Pengene trak de til gengæld med det samme. Reagerer ikke på mail.

7 dicembre 2023

Svindel firma - lad være med at handle der

Jeg bestilte en vare i november 2023, som jeg returnerede, da den var for stor. Jeg har ikke fået mine penge retur, har rykket mange gange, og man kan ikke komme i kontakt med dem hverken på mail eller telefon. Deres hjemmeside er blevet lukket i løbet af de sidste par uger. Hvis de er gået konkurs kunne de da i det mindste svare på kundernes henvendelser 🙄

20 novembre 2023

Bestilte et sæt tøj i okt 2023

Bestilte et sæt tøj i okt 2023, når jeg henvendte mig så var det en fejl fra gls at jeg ikke har modtaget det. Det har jeg så stadig ikke og jeg har heller ikke modtaget mine penge retur

13 ottobre 2023

Venter forsat (naivt) på mine 1500 kr

Venter forsat (naivt) på mine 1500 kr. retur, på en bestilling fra maj 2023, som jeg aldrig har modtaget! De er faktisk vendt tilbage på mine mails og bedt om konto nr., men pengene er aldrig modtaget… 🤬

10 gennaio 2024

Har sendt en kjole retur d

Har sendt en kjole retur d. 23/11.23
Modtager en mail d. 11/12.23 - at jeg indenfor nogle dage, vil modtage en kreditnota.
Har skrevet og ringet x mange, men jan ikke komme igennem pga travlhed.
Den 6/1.24 har jeg fortsat ikke modtaget min penge.

23 novembre 2023

Lad være med at handle her

Lad være med at handle her, hvis du vil have muligheden for at returnere din vare. Jeg fik den 18. december tilsendt en kjole, jeg havde bestilt. Jeg skrev samme dag, at jeg ønsker at returnere. Jeg fik autosvar, at de var ramt af sygdom, og at man derfor skulle forvente længere ekspeditionstid. Jeg skrev igen den 27. december, og nu kan mailadressen ikke længere modtage mails. Jeg har prøvet et par gange siden, og mailadressen melder stadig fejl. Noget er galt. Jeg handler ikke her igen.

18 dicembre 2023

Dårlig

Ok, hurtig levering. Men tilgengæld er retur en meget langsommelig affære. Først kunne GLS ikke aflevere pakken 2 gange, efter en uge blev den endelig afleveret. Efterfølgende har jeg ingenting hørt på trods af flere mail, hvor der kommer tilbage at de vil svare tilbage inden 5 hverdage, men nu er der gået 20 dage siden jeg sendte den første mail og jeg har stadig ikke hørt noget.

Har aldrig modtaget varen,

Jeg har bestilt og betalt for en bluse,som jeg aldrig har modtaget. Tre uger siden. Kan ikke komme igennem til kundeservice, og får ingen svar på min mail…..
To gange er jeg til gengæld blevet bedt om at anmelde på trustpilot, til trods for jeg intet har modtaget…..

4 dicembre 2023

Jeg har ikke fået den bestilte vare

Jeg har ikke fået den bestilte vare, men achha har trukket pengene. Jeg har skrevet og spurgt hvorfor men fik intet svar udover at det sker indimellem, og at de vil refundere mit køb. Det er så heller ikke sket efter nu 12 dage efter jeg er blevet lovet det. Jeg har handlet med dem før uden problemer, men det her er ikke ok.

30 novembre 2023

2 af de 3 ting jeg havde bestilt kom…

2 af de 3 ting jeg havde bestilt kom ikke frem og en ene var i en forkert størrelse.
De har kun svaret at de vil sende til det der mangler retur men har intet set på hvornår eller GLS indleveret hvor jeg kan se det sker. Jeg skrev igen og har ringet 6 gange uden svar. Min mail er heller ikke svaret hvor jeg tilsidst bad om en returlabel. Derfor sidder jeg nu med en skjorte jeg ikke kan bruge, mangler to i den rigtige størrelse og et par bukser jeg ikke kan bruge til noget for en alt for stor sum af penge. Det er dansk og derfor var jeg ikke så bekymret men kundeservicen minder mig om sider fra udlandet man skal holde sig fra. Virkelig ærgerligt når de sende varen hurtigt men dog kun med 1/3 af det jeg havde bestilt og så tog alle pengene retur. Næste skridt må være at anmelde dem til forbrugerstyrelsen hvis jeg ikke hører noget indenfor de næste 2 dage.

11 dicembre 2023

fup og svindel firma.
svare ikke på telefon eller mail. har ringet og sendt adskillige mails, bliver totalt ignoreret. venter stadig på min pakke som de har modtaget den 5 dec 23. GLS står stadigvæk og venter de har aldrig modtaget noget fra dem
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

5 dicembre 2023

Hurtige til at tage imod betaling

Hurtige til at tage imod betaling, men varen har jeg ikke set noget til. Umulige at komme i kontakt med og på nettet står der nu at butikken i Randers er lukket permanet. Lad være med at kaste dine penge efter det her skidt!

Fup og svindel

Fup og svindel
Lige som andre skriver!!!!! De trækker pengene med det samme og så bliver pakken væk og ingen returnering af pengene
Øv øv
Handel ikke her!!!

4 dicembre 2023

Fupfirma! Handl endelig ikke her

Handl endelig ikke her! Fupfirma.
Er der nogen der har fået noget ud af at politianmelde firmaet?
Penge returneres ikke. Der er telefonsvar 24/ 7. Robot svarer på mails sendt til kundeservice.

15 dicembre 2023