Autos.dk A/S Recensioni 239

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service de virker meget seriøst.Jeg ville sælge min autocamper Mikael gav mig et fornuftigt bud og dagen efter gik jeg der fra med pengene på kontoen. Super behalig ejer,Jeg har kun godt at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en stor og positiv oplevelse at besøge denne bilforretning i Silkeborg. Meget tillidsvækkende indehaver, hvor jeg fik svar på alle spørgsmål og god tid til prøvekørekørsel mm, uden at jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Søde og rare mennesker

Søde og rare mennesker. Vi mødte både Claus og Michael.
Den bil vi havde kik på havde et par skader på fælgene. De blev lavet så de står som nye. Alt i alt en god og ordentlig betjening og handel

29 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Evnen til at opbygge tillid.

Evnen til at opbygge tillid sikrer, at jeg vender tilbage. Man skal fremstå troværdig og pålidelig for kunden og turde sætte sig selv på spil. Det gør de hos Autos.dk! En meget fin gennemgang af bilen. Mine bedste anbefalinger.

16 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og en ærlig dialog

Meget flinke og imødekommende sælger. Rigtig god service og en ærlig dialog omkring bilen, med realistiske opgivelser af rækkevidde.
Pris på den købte bil var god og fik en god pris for min gamle Volvo (den var 20år😉).
Vil klart anbefale andre at handle hos Autos.dk

20 febbraio 2025

En udsøgt fornøjelse

En udsøgt fornøjelse at handle bil ved Autos.dk søde og venlige sælgere der ikke bare tænker på at få presset så mange igennem som muligt. Det var simpelhen den bedste rådgivning og gennemgang af bilen vi nogensinde har fået og Anton vores sælger gav sig den tid det skulle tage til vi var 120% sikker på at vi havde fundet den rigtige bil der passer til os. Vi er super glade for vores nye bil og den dejlige oplevelse hos Autos.dk

9 febbraio 2025

Supergod oplevelse

Vi kom fra Sjælland for at se på en bil som AUTOS havde til salg. Efter prøvekørsel og nysgerrige spørgsmål slog vi til. Og indenfor en times tid var bilen både blevet nysynet, havde fået sat vinterhjul på og så var vi klar til at køre retur. God og hurtig service!

2 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse ved køb af brugt el-bil

Min kone og jeg købte vores "nye" brugte ID.4 ved Autos. Det har været en fremragende oplevelse fra start til slut. Vi havde en aftale med Claus inden om at komme ud og se bilen og den stod klar til os ved ankomst. Vi fandt hurtigt ud af at det skulle være og hele købsprocessen og dialogen har været forrygende fra start til slut. Selv her lidt efter hvor vi oplever nogle udfordringer med bilen kontakter vi Claus, som nemt får os hjulpet da det var en rent opsætningsting i bilen.
Vi er ikke i tvivl om hvor vi vil handle næste gang vi skal købe bil.

10 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Et godt og trygt køb af brugt elbil

Yderst professionelt rådgivning og god viden om den aktuelle bilmodel.
Jeg købte min første brugte elbil og fik en grundig vejledning i bilens funktioner. Derudover fik jeg hjælp til valg af ladestander og hvilke Apps der er godt at have med på køreturen.

20 gennaio 2025

Topklasse!!!

Fik hjælp med det samme jeg trådte ind i butikken. Bilen jeg var interesseret i stod klar til prøvekørsel som aftalt. Dagen efter stod bilen klar med nummerplader monteret.
Alt har været i topklasse fra start på mail til afhentning af bil! Kæmpe ros her fra.

2 dicembre 2024

Fem ud af fem stjerner

Vi har for nyligt købt vores første elbil hos autos.dk. Vi har været meget tilfreds med alt - handlen, kommunikationen, servicen og det imødekommende og troværdige personale. Vi har intet dårligt at sige om autos.dk.

13 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde i forbindelse med køb af bil…

Vi havde i forbindelse med køb af bil hos Autos, en rigtig god oplevelse. Et sted vi klart kan anbefale, hvor man bliver mødt i øjenhøjde af kompetente folk. Specielt Anthon (sælger), kan vi anbefale - yderst behagelig og serviceminded.

25 ottobre 2024
Logo di Autos.dk A/S

Risposta di Autos.dk A/S

Hej Laura.
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg vil give Anthon en ekstra kop kaffe :-)

Valutata 1 stelle su 5

Fælt skuffet i egen by

Vi var blevet enige med sælgeren på Autos, Priorsvej i Silkeborg om køb af en brugt Kia elektrisk. De ville godt nok ikke undersøge, om den bil, vi ville købe, og som de åbenbart havde importeret fra Tyskland, også var dækket af garantien her i Danmark. Det måtte vi selv dykke ned i, sagde sælgeren. Det gjorde vi og erfarede, at når bilen havde overholdt alle services på Kia-værksted og var tilmeldt et Kia-værksted i DK, så gjaldt garantien. Dette sendte vi til sælgeren på Autos og min mand skrev, at hvis de tilmeldte bilen til Kia Silkeborgs register, havde vi en aftale.
Uden at henvende sig til os vedr. den igangværende handel, sælger firmaet så bilen til anden side, hvilket vi får besked om 3 dage senere; den dag vi regnede med at skulle skrive under og hente bilen samt aflevere vores gamle bil - alt det som var aftalt. Som svar på vores forargelse får vi en beklagelse og at vide, at de har retten til at sælge bilen, da vi ikke havde underskrevet endnu. Det er ikke OK, at de ikke ringer til os og spørger, om vi straks vil sende en elektronisk underskrift, så de er sikret salget, -vi bor 5 min derfra, og vi afventede blot deres klargøring af bilen!!! Vi havde endda bedt dem skrive os op til, når de fik en nr. 2 bil ind, hvor der må komme træk på. Dette er selvsagt uaktuelt nu. Man bør kunne stole på hinanden og på de aftaler, firmaet selv har sendt skriftligt på mail!!! Vi havde valgt dette firma, fordi de havde bilen, vi var interesserede i samt pga de fine omtaler på Trustpilot. Desværre er vi blevet fælt skuffede.
Birthe Stahmer Humlum

28 ottobre 2024
Logo di Autos.dk A/S

Risposta di Autos.dk A/S

Hej Birthe.
Jeg kan forstå du stadig er ærgerlig.
Det er vi også over sådan en anmeldelse. Det vil jeg ikke mene vi fortjener.
Jeg synes ikke i kan være det bekendt, efter al det forarbejde, hjælp og rådgivning hos vores medarbejder, og bebrejde os at i venter 4 dage på at tage en beslutning.

Det er helt forståeligt man ærger sig, når man endelig tager en beslutning, og så er varen solgt.
Men hvis i nu skal være helt ærlig, har i så ikke haft rig mulighed for at bede om en slutseddel? Eller i det mindste en betinget købsaftale?

Hvis du nu kører næsten 200km fra Silkeborg til Svendborg for at kigge på en bil. Vil du så selv synes det var helt normalt at forhandleren lige skal ringe til en anden, der var for 4 dage siden og se bilen, og spørge om de nu er sikre på at de ikke vil købe fordi nu står der en anden i butikken der gerne vil købe bilen. OG hvis de så sagde ja, at han straks sendte en slutseddel afsted til dem, der ikke ville købe for 4 dage siden, i stedet for dig der lige er kommet langvejs fra.
Vil du ikke synes det ville være lidt mærkeligt?

Du skriver:
1) "Vi var blevet enige med sælgeren ved Autos om køb af en brugt Kia"
Det er ikke korrekt.
I ville undersøge nogle ting nærmere angående bilens servicehistorik hos Kia Danmark.
Vi er FULD af respekt for at folk gerne vil være sikre. Det præcis en af grundene til at ingen kunder kommer til at se os presse på.
Du skriver jo også senere i anmeldelsen at i 3 dage senere regnede med at skrive under på en købsaftale. 3 dage senere?… Regnede med?
Hvordan kan du så skrive at i allerede har købt bilen?

2) Det er heller ikke korrekt at du skriver at vi ikke ville undersøge det. Det er Kia Danmark som ikke vil assistere andre forhandlere med sådanne beræftelser.
Det er Producent/importør der afgiver og håndterer en fabriksgaranti - ikke en brugtforhandler. Som brugtforhandler kan man kun give en brugtbilsgaranti, ikke en fabriksgaranti udstedt af producenten. Derfor kan vi heller ikke på en producents vegne bekræfte.
I får udleveret billeder af bilens komplette servicehistorik (som også er punktligt opridset i bilens salgsannonce med dato og km-angivelse), og for jeres egen skyld selv tjekke op på det.

3) Du skriver at vi har importeret bilen fra Tyskland. Det er ikke korrekt.
Det er ikke os som har brugt importeret bilen. Det er en anden forhandler for år tilbage.

4) Hvilke aftaler har ‘firmaet’ skriftligt sendt på mail?
Det jeg ved der står i mails fra medarbejderen er: Et tilbud er ikke en reservation af den pågældende bil.

I venter 4 dage med at tage en beslutning. Tirsdag til fredag.
Hvor mange dage skal der gå før vi må få lov til at sælge vores bil synes i?

Når man selv vælger at forlade butikken, uden at købe, fordi man ikke er sikker (fuld respekt for det), ved man jo også at man giver muligheden videre til andre. Dét er jo ret simpelt.
I sender en mail fredag eftermiddag, til en person der afvikler 2 feriedage (det kan i naturligvis ikke vide) med yderligere betingelser.
Men, hvis i blot bor 5 minutter fra os, hvorfor så ikke komme forbi noget før? - Eller i det mindste ringe til os?

Virksomheder lever af at levere varer. Lever af kunder afgiver ordrer.
Det er den måde vi kan betale vores regninger, og lønne medarbejdere på, og fortsætte eksistensen.

Birthe Stahmer Humlum: I har bevidst valgt ikke at købe bilen da i var der første og anden gang og vente yderligere 4 dage, førend i tog beslutningen. Så må der altså også være en vis forståelse og respekt for virksomhedsdrift, at det kan jo være der er andre i den periode der gerne vil indgå en købsaftale.

Vi er oprigtig kede af sådan en anmeldese her, og synes virkeligt ikke det er fair - når alle beslutninger ligger i jeres hænder. Vores medarbejder har assisteret fuldt ud, og tilbudt at finde en anden tilsvarende bil til jer.

Vi gør simpelthen så meget og går så langt hver eneste dag for at gøre kunder tilfredse
Og her har vi også virkeligt forsøgt at levere al den assistance der kunne gives.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più