En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Leggi di più
Fantastisk service de virker meget seriøst.Jeg ville sælge min autocamper Mikael gav mig et fornuftigt bud og dagen efter gik jeg der fra med pengene på kontoen. Super behalig ejer,Jeg har kun godt at... Leggi di più
Det var en stor og positiv oplevelse at besøge denne bilforretning i Silkeborg. Meget tillidsvækkende indehaver, hvor jeg fik svar på alle spørgsmål og god tid til prøvekørekørsel mm, uden at jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Priorsvej 7a, 8600, Silkeborg, Danimarca
- Faktura@autos.dk
- autos.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk god oplevelse og service
Vi fik en rigtig god snak og betjening, som gjorde vores valg af bil nemmere 😄. Stor tak til Sune for vejledningen da vi skulle afhente vores ID4
Rigtig go og hurtig service
Rigtig go og hurtig service.
Følte os meget trykke ved sælger, som
Var meget fair 👌🏻
Super god oplevelse med Autos.dk…
Super god oplevelse med Autos.dk (Anthon Berg) fra start til slut. Fra den indledende dialog og underskrift af slutseddel, til udlevering/afhentning i deres flotte forretning i Silkeborg. Både forretningen og den måde de håndterer salgsprocessen på, udstråler høj grad af professionalisme og ordentlighed. Vil helt klart kontakte Anthon/Autos.dk når jeg igen skal skifte bil, og giver dem de bedste anbefalinger.
Klasse service
Jeg har for nyligt købt to biler igennem Autos i Silkeborg og har desværre haft lidt bøvl med den ene bil hvilket jo ikke er deres skyld, men de har gjort alt for at hjælpe, koordineret værkstedstider og alt har bare spillet til UG+. Jeg køber kun biler hos Autos fremadrettet, da jeg kan mærke deres værdisæt er helt på plads!
God service og altid kaffe på kanden…
God service og altid kaffe på kanden men der går så hurtig så man når ikke kaffe, de ved de laver og kommer helt klar igen og de har tid til at hjælpe med at man forstå alt teknikken
Vi har købt to biler hos jer
Vi har nu købt to biler hos jer, og begge gange har vi haft en virkelig god oplevelse. Vi følte os både hørt og godt rådgivet gennem hele processen. Begge gange blev vi hjulpet af Sune, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale jer til andre, der skal købe bil.
Jeg har kun positivt at sige til Autos…
Jeg har kun positivt at sige til Autos og især Anton som gjorde alt han kunne, for at mit køb af den lækre BMW i4 gik så smidigt.
Der var god dialog inden handlen, bilen stod som ny og fik en god gennemgang inde jeg trillede hjem. Der har ikke været behov for noget dialog efterfølgende :) :)
Vi købte en lækker BMW ix3 hos Autos og…
Vi købte en lækker BMW ix3 hos Autos og takker for grundig og professionel vejledning. Stor ekspertise fra alle de ansatte og meget imødekommende. Vi anbefaler autos.dk og takker for lækker bil.
Købte en Hvid BMW IX3 Charged plus M…
Købte en Hvid BMW IX3 Charged plus M sport, uhyr fed bil! Kan varmt anbefale Autos, de har bare super service, hurtige friske personale der ved hvad de snakker om Vi forhandlet med sælger Claus, Alt som aftalt med ham, Mega god service, vi havde et par småting som skulle fikses efter køb, men som aftalt. de ved hvad de snakker om og de er helt ned på jorden, intet at komme efter !!
Køb af 1. elbil
Vi blev mødt af Anthon, som gav et tillidsvækkende første indtryk. Han er grundig, tålmodighed. Han fulgte op på købet indtil vi hentede bilen, hvor vi fik en grundig gennemgang af det hele, og hvor han tålmodigt svarede på alle de spørgsmål, vi som førstegangs købere af elbil, havde. Alt i alt en god oplevelse.
Fantastisk ,god betjening
Fantastisk ,god betjening, tålmodig og hjælpsom sælger Anthon.
Prøvede flere bil for at finde den som passede, Prøvede en da vi skulle hente bilen ,fordi konen have forelskede sig i en bil.
Vi kommer tilbage en anden gang .Anthon
Et bilhus hvor tingene bare spiller.
Her fik jeg virkelig god vejledning og super service hele vejen igennem, og derfor blev min første elbil købt netop her.
Et bilhus hvor tingene bare spiller, og de ved, hvad de har med at gøre.
Jeg kan klart anbefale at kontakte Autos, hvis du overvejer elbil.
En helt igennem dejlig oplevelse at…
En helt igennem dejlig oplevelse at handle bil hos jer.
Venlig, ærlig og helt igennem tryg oplevelse at handle med Anthon.
Dejlig forretning, dejlig atmosfære og ikke mindst lækre biler.
Vi var på alle måder trygge ved Anthon…
Vi var på alle måder trygge ved Anthon og Autos i vores køb af en brugt id.7. Særligt gennemgangen af bilen ved afhentning var grundig, og noget, vi som nye elbilsejere satte stor pris på. Endnu engang tak for handlen. 🤝
Fantastisk service og en grundig…
Fantastisk service og en grundig gennemgang af bilen, en helt igennem god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Her handler vi gerne igen😊
Købte min første bil hos Autos
Købte min første bil hos Autos. En dejlig oplevelse, hvor jeg følte mig tryg og havde tillid til Anthon. Han hjalp også med at sætte mig op VW appen.
Bilen var pæn ved afhentning, og jeg fik endda en flaske rosé og chokolade med. Vil helt klart tænke på dem, og anbefale til personer jeg kender der er på udkig efter bil.
God købsoplevelse
Jeg synes at Anthon var god til at hjælpe mig med at finde den rigtige møde til at indgår købet af min ’nye’ bil. Meget god kommunikation og hurtigt til at reagere.
En bilkøbsoplevelse udover det sædvanlige
Imødekommende og serviceminded personale der virkelig tog sig tid til at hjælpe os - selv efter lukketid.
Vi har aldrig oplevet et bilforhandler-firma med så venlige og professionelle personale.
Vi var på udkig efter en elbil, og havde besøgt mange bilforhandlere, fra de små til de helt store. Da vi ankom autos.dk var vi ikke i tvivl om, at det var lige her vi ønskede at købe vores bil. Vi følte os set og hørt, og vi følte os trygge i professionelle hænder.
Vi fik en prøvetur tæt på lukketid, og personalet arbejder over for at give os den information vi havde brug for.
Da vi endelig fandt vores bil, blev vi godt introduceret til vores nye elbil, og der var oveni købet en lækker gave til os ved overtagelse af bilen 🤩
Vi har aldrig oplevet så god, venlig, tålmodig og professionel betjening nogensinde. Vi kommer helt klart igen når vi om nogle år skal udskifte bil.
Vi kan i aller højeste grad anbefale autos.dk til dem der ønsker en bilkøbsoplevelse udover det sædvanlige.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.