Banner for AUTODOC - Poland

AUTODOC - PolandRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, części przyszły w miarę szybko bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Po zamontowaniu działają tak jak trzeba.

Valutata 5 stelle su 5

zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Części są dopasowane bardzo dobrze. Mam jedynie uwagi do czasu realizacji, który w przypadku przekroczenia kilku dni roboczych nie powoduje jakiejkolwiek informacji od sprzedawcy a kontakt z konsultan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi

Informazioni su AUTODOC - Poland

Scritti dall'azienda

AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.

APLIKACJA AUTODOC STRONA INTERNETOWA AUTODOC AUTODOC CLUB YouTube

Jesteśmy znani z:

- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.

- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.

- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.

- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.

- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.

- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.

Skontaktuj się z nami FAQ (najczęściej zadawane pytania)

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

394 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wszystko ok

12 marzo 2026

Risposta di AUTODOC - Poland

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚗💨

Polecam.
Sprawnie fachowo i szybko

Wszystko dobrze

9 marzo 2026

Valutata 5 stelle su 5

Jestem bardzo szczęśliwy że natrafiłem…

Jestem bardzo szczęśliwy że natrafiłem na waszą firmę, paczka była ekonomicznie i ładnie zapakowana i doszło w krótkim terminie. Pozdrawiam serdecznie!

10 marzo 2026

BARDZO POLECAM

Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po zakupie. Wszystko się zgadza, dziękuję za pomoc!

12 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di AUTODOC - Poland

Dzień dobry! Dziękujemy bardzo za ocenę🔥! Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem naszych usług, a Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Z poważaniem, AUTODOC Team🚗🔧

Zakupy oceniam pozytywnie

Towar otrzymałem bez zarzutu. Cena była ok. Oczekiwanie na dostawę ponad tydzień ale ogólnie na plus - polecam tego sprzedawcę.

Risposta di AUTODOC - Poland

Wita🙌j! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚙💨

PRZYSTĘPNE CENY I PORZĄDNA APLIKACJA

Ceny opon, które kupiłem w AUTODOC, w innych sklepach internetowych są wyższe. Wiarygodność firmy AUTODOC podwyższa w moich oczach sprawnie działająca aplikacja. Polecam.

Wszystko ok w punkt

Wszystko ok w punkt

Risposta di AUTODOC - Poland

Cześć😊! Dziękujemy za opinie oraz że wybrałeś właśnie nas! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚗💨

Szybka dostawa części

Szybka dostawa części, to podstawa planowania naprawy samochodów. Mechanik, bardzo zadowolony za równo z jakości, jak i pasowania pod dany samochód 😀. Bardzo polecam!!!

Wszystko ok!

Witamy,
dziękujemy za tak miłe słowa🌟!
Dokładamy wszelkich starań by nasze usługi były na najwyższym poziomie.
AUTODOC Team🚗💨

Szybko

Szybko, sprawnie, bez problemów . Mogło by być taniej

9 marzo 2026

Risposta di AUTODOC - Poland

Witaj😊! Dziękujemy za twoją opinię) Życzymy miłego dnia! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚙💨

Markowe produkty

Firma posiada produkty, których szukałem, wybór nie jest największy ale nie jest źle.

Valutata 1 stelle su 5

Oferują towar którego nie mają

Oferują towar którego nie mają, przyjmują pieniądze, po czym bez wcześniejszego powiadomienia anulują zamówienie po kilku dniach,kłamią że próbowali się wielokrotnie kontaktować telefonicznie. Teraz czekam na zwrot pieniędzy i zobaczymy co się wydarzy. A towar który chciałem zamówić jest nadal dostępny na stronie i w aplikacji mobilnej żeby zarabiać na obrocie cudzymi pieniędzmi.Trzymać się z daleka.

6 marzo 2026
Non scritta su invito

Witamy,
dziękujemy za zgłoszenie. Bardzo prosimu skontaktować się z nami mailowo trust@autodoc.pl
zespół AUTODOC

Valutata 5 stelle su 5

Przesyłka była b szybko dostarczona i w…

Przesyłka była b szybko dostarczona i w dobrym zabezpieczeniu (opakowaniu) części zgodne z podpowiedzią udzieloną e-meil. co dobrze świadczy o firmie.Można śmiało polecać chcącym cos kupić. J.B.

2 marzo 2026

Szybko

Szybko. Bardzo dziękuję

5 marzo 2026

Risposta di AUTODOC - Poland

Cześć! Dziękujemy za opinię🏅. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Twoje oczekiwania. Z poważaniem, AUTODOC Team💪🚙

Valutata 5 stelle su 5

Produkt został dostarczony na czas

Produkt został dostarczony na czas, a jakość spełnia podane wymagania. Polecam.

2 marzo 2026

Valutata 5 stelle su 5

zamówienie zrealizowane szybko i rzetelnie.

Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione pasują bez zastrzeżeń do moich samochodów. Raz - przed wielu laty - zdarzyła się chłodnica do Zafiry z niedrożnym spustem -niedoróbka producenta - ale dałem rady to naprawić, chociaż miałem zamiar zwracać.

Risposta di AUTODOC - Poland

Cześć🙌, Dziękujemy za opienie! Obowiązkowo weżmiemy pod uwagę Twoje zgłoszenie oraz zrobimy wszystko co jest w naszej mocy aby nasz serwis był coraz lepszy⭐. Dziękujemy, że wybraliście nas! Z szcunkiem, AUTODOC Team🚗

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, paczka dotarła szybko i bez uszkodzeń.

Valutata 1 stelle su 5

Wycieraczki nie pasowały do peugeota…

Wycieraczki nie pasowały do peugeota 207.Nie odpowiedne zamocowania.Tego się po Was nie spodziewałam.Podalem konkretny model samochodu a Wy nie potraficie dopasować wycieraczek.Towar zwróciłem ponosząc duże koszty przesyłki które są większe niż wartość zamówienia

3 marzo 2026

Witamy,
Przykro nam słyszeć, że zamówiona przez Ciebie część nie pasowała do Twojego samochodu. Staramy się, aby nasi klienci otrzymywali tylko odpowiednie produkty, a Twoja opinia pomaga nam ulepszać serwis. Wyszukiwanie na stronie nie gwarantuje 100% kompatybilności z Twoim samochodem, zwłaszcza jeśli podczas wyboru za pomocą selektora nie podano wszystkich niezbędnych danych pojazdu (na przykład dokładny model, rok produkcji, typ silnika i inne cechy; potrzebna część może być produkowana w różnych modyfikacjach — dlatego istnieje prawdopodobieństwo, że zakupiona przez Ciebie część będzie różnić się od tej zainstalowanej w Twoim samochodzie. Aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości, możesz powierzyć naszym ekspertom sprawdzenie kompatybilności części z Twoim samochodem na podstawie numeru VIN, subskrybując AUTODOC PLUS Expert. Po subskrypcji tej usługi wszystkie Twoje zamówienia przejdą ekspercką weryfikację: jeśli część okaże się niekompatybilna, powiadomimy Cię z wyprzedzeniem i zaproponujemy kompatybilny produkt.
zespół AUTODOC

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più