Ensimmäinen kokemus ja positiivinen kokemus, vastaus tuli nopeasti ja Autocentr hoiti vahinkoilmoituksen teon! Olen erittäin tyttyväinen! Toivottavasti meidän ja teidän näkökulmasta ettei enää tarvit... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Olemme tarjonneet turvallisuutta pohjoismaisille ajoneuvomarkkinoille vuodesta 1999 lähtien. Yli 25 vuoden kokemuksella ajoneuvovakuutuksista ja vahinkokorvauksista tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja yhteistyössä globaalien kumppaneidemme kanssa. Ruotsin Finanssivalvonnan hyväksymänä vakuutusten tarjoajana olemme merkittävä toimija pohjoismaisilla markkinoilla. Tuotteemme on kehitetty autoilijan turvallisuus mielessä, tarjoten vahvan suojan ja kattavuuden silloin, kun sitä eniten tarvitset.
Eteläesplanadi 24, 00130, Helsinki, Finlandia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Soitin AutoConseptiin ja sain viedä auton suoraan maahantuojan korjattavaksi, he hoitivat asian loppuun.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Olin yllättynyt , että sain korjausajan heti ja autoliike( Veho Raisio ) hoisi asian täysin puolestani. Loistavaa palvelua ja vaivatonta minulle. Lähtökohtaisesti itse tiesin vain ottaneeni turvan mutta en yhtään sitä miten vahinkotapsuksessa tulisi toimia .

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Ensimmäinen kokemus ja positiivinen kokemus, vastaus tuli nopeasti ja Autocentr hoiti vahinkoilmoituksen teon! Olen erittäin tyttyväinen! Toivottavasti meidän ja teidän näkökulmasta ettei enää tarvitsisi käyttää!
Mutta hieno perusturva käytetylle autolle, suosittelen!

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Pretty easy process, stressless. Just went the repair shop and they make a claim the part arrive in few days and they repair it. I don’t have any headaches what happened. They just done my work.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Autohuolto teki ilmoituksen teille suoraan ja seuraavana päivänä sain ilmoituksen sähköpostiini hyväksytystä takuukorjauksesta. Nopeaa toimintaa👍
Kiitos

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Autossa ilmeni vika ja vein sen huoltoon. Huoltoliike hoiti asian AutoConseptin kanssa kokonaan siitä eteenpäin ja itselle jäi hommaksi ainoastaan hakea auto ehjänä takaisin. Maksut hoituivat suoraan huollon ja AutoConceptin kesken.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Otin yhteyttä teihin 16.4.2026 jonka jälkeen vien auton huoltoon jossa tehtiin vikadiagnoosi. Sain ilmoituksen 27.4.2026 että korjaukseen on tullut lupa. Tämä on kyllä hämmästyvät pitkä aika ja tulee aiheuttaa ongelmia päivittäisissä toimissani.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Vakuutus kattaa sen mitä sopimuksessa oli. Korvauskäsittely oli nopeaa ja tehokasta. Ostan jatkossakin tämän vakuutuksen. Suosittelen.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Sain hyvää palvelua ja korvausasia eteni nopeasti ilman ongelmia.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Toiminta hyvää ja aktiivista kunhan sain ohjeen toiminnasta ongelman sattuessa

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Nopeasti löytyi korjaamo josta vikaa lähdettiin selvittämään.
Palvelu oli korjaamolla asianmukaista ja suhteellisen nopeaa.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Hakemuksen käsittelyprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Tosi vaivattomasti hoitui pieni korjaus,hyvä palvelu AutoConceptissa.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Lisäturva ei korvannut peruutuskameraa.
Kun oli maininta kosteudesta. Mutta jälkeen päin tutkien ei olisi kosteus päässyt sisään jos kamera ei olisi hajonnut..

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
asia otettiin heti käsittelyyn vaihto osan saaminen kesti ei johtunut autoliikkeestä. sain heti vara auton käyttöön.kaikki sujui hienosti.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Nopea korvauspäätös ja asiakaspalvelusta vastattiin heti ja otettiin asia hoitoon.

Risposta di AutoConcept Insurance Suomi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.