Valutata 1 stelle su 5

vest besteld en niets ontvangen. eigen schuld eigenlijk . Nu stuur ik 1 mail / mnd om de status op te vragen . Krijg altijd een reactie . Ik heb zo plezier voor mijn geld . Antwoorden zijn zo grappig... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

We hebben een zg stoffen houthakkersjas XL twv 48 euro besteld, kregen steeds niet werkende track and trace berichten. Na enkele mails kregen we een totaal anders goedkoop flutregenjasje maat XS. Foto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hallo, Heeft u al aangifte gedaan tegen vera moda ? Dit kan gemakkelijk online ook heb ik zelf verder gekeken en kwam er achter dat ze Goodiesforyou als kvk gebruiken gevestigd te Kruisboog 27, 466... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

En dan nog minder dan 1 ster. Bestelling nooit geleverd, mails worden beantwoord met, denk ik, automatisch antwoord. Ze verwijzen naar koerier, levering ligt bij buren enzenz, blabla excuus op excu... Leggi di più

1,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Hetzelfde als alle andere reviews.

Hetzelfde als alle andere reviews.
Product besteld en na het lezen op trustpilot direct geannuleerd conform algemene voorwaarden(mogelijk binnen 48 uur).
Volgens klantenservice bestelling kan niet worden geannuleerd. Uiteindelijk na 4 weken in plaats van bestelde winterjas een regenponcho van 1 euro ontvangen. Standaard verhaal product conform omschrijving. Je kunt retourneren naar Filipijnen voor € 20,00. Wel 30 mails gestuurd.
Site heeft eerst adres in Nederland, 2 weken later een adres uit HongKong. Regen poncho is verstuurd vanuit Frankrijk.
Deze site aangemeld bij ACM. Aangifte gedaan van oplichting bij politie

11 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Drie paar schoenen nooit geleverd en mijn geld zie ik niet meer terug.

Ik bestelde vol vertrouwen drie paar schoenen. Het volgen van het pakje vlotte niet zoals gewenst. Toch hielpen ze me en kon ik het via hen wel volgen. Plots stond het als geleverd in de brievenbus. Heel vreemd want drie paar schoenen in een schoenendoos passen niet in een gewone brievenbus. Niet bij de buren geleverd en ook niet op te halen bij de post dmv een briefje. Ik bracht hen op de hoogte van dit vreemde feit en toen begon de miserie. Intussen ben ik al 4 weken aan het mailen. Eerst moest ik nog wat wachten, daarna zelf contact zoeken met de koerier. Daar las ik dat zij, als bedrijf dat moesten doen. Zij gingen dat doen. Helaas geen zicht of ze dit deden. Op hen site staat dat ze als een pakje niet geleverd is zij de bestelling opnieuw opsturen. Daar gingen ze niet op in. Nee ze zijn nog aan het wachten op connectie met de koerier en aan het onderzoeken waar het pakje is. Dit al weken aan een stuk. Intussen hebben zij mijn centen en ik geen enkel paar schoenen. Elke keer als ik pols word ik geacht te wachten tot ze iets vernemen. Tot zij het pakje gevonden hebben. Het feit dat ze niet overgaan tot de stappen die op hun site staan vind ik vreemd. Het feit dat de drie paar schoenen in mijn brievenbus zouden geleverd zijn vind ik heel vreemd. Het feit dat ik mijn geld niet terugkrijg of de schoenen opnieuw geleverd krijg vind ik heel verdacht. Ik diende intussen een klacht in bij de politie. Deze site is NIET TE VERTROUWEN. Het ziet er betrouwbaar uit maar heel erg duidelijk dat dit niet zo is.

8 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn vader had schoenen besteld

Mijn vader had schoenen besteld. Nooit binnen gekregen natuurlijk. We kregen wel ineens wat rare slofjes gekregen die niet eens aan kunnen. Dit is volgens Aurelia Moda het product. Producten kunnen een beetje afwijken van de foto volgens hun. Erg teleurgesteld en €40 weggegooid....
De oplossingen waarmee ze komen zijn alleen dat we korting krijgen op de volgende bestelling.
BESTEL HIER NIET!

16 febbraio 2025

PAS OP!!! HIER NIETS KOPEN

Ik geef 1 ster maar dat is eigenlijk nog te veel
Je ziet een blitse website met prima produkten
Als je besteld dan duurt het een eeuwigheid voor je iets geleverd krijgt en dat blijk een flut artikel te zijn. In de daarop volgende mails komen ze met allerlei flut voordelen waar je niet op zit te wachten maar het op de website aangeboden artikel kunnen ze niet leveren
Het stink behoorlijk daar en het heeft er alle schijn van, gezien vele andere negatieve ervaringen, dat het hier gaat om pure oplichting

7 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld en pantoffels…

Schoenen besteld en pantoffels ontvangen. Contact opgenomen en aangegeven dat ik totaal iets anders had ontvangen dan besteld. Kreeg te horen dat het ontvangen artikel overkwam met het ordernummer. Foto's gestuurd om aan te tonen dat het nietom 2 totaal verschillende producten ging.
Diverse onzin antwoorden van Aurelia mode...... terug sturen kost ook geld en lees dat je nooit wat terug krijgt.
Totaal onbetrouwbare partij.

13 dicembre 2024

Haha

Haha, dom van mij. Koop ik eens wat via een Facebook advertentie (nooit doen) zijn het natuurlijk oplichters. Ik had natuurlijk eerst op Trustpilot moeten kijken. 143 van de 143 reviews negatief. Zelfde ervaring als alle reacties. Erg lang wachten op je bestelling en dan een flut artikel ontvangen en ze zeggen dat ik dat besteld heb. Ze stellen voor om 10% korting te krijgen op de volgende bestelling, 10% van 0 is nog steeds 0.

13 dicembre 2024

Liefst geef ik niet eens 1 ster

Liefst geef ik niet eens 1 ster maar het zijn gewiekste oplichters. Insinueren dat je bij een Nederlands bedrijf iets koopt maar blijkt dat het uit de Filipijnen komt. Productnummer komt overeen met wat ze verstuurd hebben. Nou mooi niet. Ik heb Chelsea boots besteld voor €54,- en krijg een paar slofjes toegestuurd. Ik mag het voor €20,- terugsturen. Ik blijf ze e-mails sturen en hoop dat ze uiteindelijk mijn geld terug betalen. er komt iedere keer een paar procent bij voor wat ze terug willen betalen. Kijken wie de langste adem heeft. In ieder geval raad ik aan hier niets te bestellen.

11 febbraio 2025

Oplichting

Oplichting. Jas gekocht. De aangekomen jas trekt op de verste verte niet op wat ik bestelde. Volgen hun echter is het geleverde item correct... Niet bestellen hier.

10 febbraio 2025

Oplichters

Winterjas besteld, regenjasje van kwaliteit action ontvangen. Mag het retourneren maar ze wijzen er wel op dat het 20 euro kost want het moet naar de Filippijnen

9 gennaio 2025

bedriegers/fraudeurs

helemaal eens met alle 1ster beoordelingen.
rolkraagtrui besteld en uitgerokken tshirt gekregen,nog niet eens 1% waard v wat ik betaald heb.
je kan wel 15% krijgen op volgende aankoop.
KOOP HIER NIET.
hiervoor zou europese instantie moeten komen die dit kan tegenhouden

6 gennaio 2025

Rho zut

Bon pas de chance, mon texte va être mal écrit car il est traduit... Mais tant pis ! Ne commandez pas là! !!!!

Rho zut, je n'ai pas regardé les avis avant...

J'ai commandé une tenue de sport et une robe, j'obtiens deux t-shirts puants le pétrole...
Bon à ma taille 😂 j'en rigole mais c'est quand même fou ..

J'ai longtemps hésité à aller sur ce site.

J'ai voulu demander un remboursement, après 10 messages dans lequel ils me disant qu'ils rembourseront que de 10%, puis 15%, puis 25%, ils m'ont enfin envoyé l'adresse de retour : tout à mes frais, et pas sûre d'être remboursée...
Je vais à la poste, l'adresse n'est pas valide ..

N'importe quoi.

Ne commandez rien rien!

Bien à vous.

20 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Heeeeel slecht en zelfs 1 ster is nig teveel!

Heeeeel slecht en zelfs 1 ster is nog teveel!wat een mafketels zijn dat bij aurilia mode?die denken volgens mij dat ze met domme mensen te maken hebben,bedriegers!mn vriend had een jas bestelt,een waterdicht en winddichte jas een donkere kleur,krijgt hij 1 of ander raar knal geel plastic vodje,WAAR hun dus nu van zeggen terwijl wij de foto’s ect hebben gestuurd,dat ze de juiste jas hebben verstuurd,waarop ik heb gezegd of dat hun ogen wel helemaal okay werken en ze een bezoek aan de opticien moeten doen,want dit is te belachelijk voor woorden!en ik eis ook dat dat gekke gele ding terug gestuurd kan worden en mijn vriend z’n geld terug krijgt,en wij anders ook stappen gaan ondernemen,sowieso ik dat ga doen,ik noem dit gewoon klinkklare diefstal!

28 dicembre 2024

Bestel hier niks

Bestel hier niks. Je krijgt niet wat je besteld, en daarna je geld niet terug. zaak ligt nu bij NietBezorgd.nl om het geld alsnog terug te krijgen.

10 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

1ster is nog teveel ik bestelde een jas…

1ster is nog teveel ik bestelde een jas voor mijn man en kreeg een andere artikel echt een dure grap heb veel e-mail gestuurd met foto’s heb gevraagd om deze bestelling dat ik besteld heb te sturen of mijn geld terug
Heb daarna de site nagekeken maar de jas die ik ontvangen heb sta er zelfs niet bij ze willen mij een korting geven op mijn volgende aankoop van 10%
Denken die echt dat ik dom ben ik ga verdere stappen zetten wil mijn bestelling of mijn geld terug
Mvg

7 febbraio 2025

Pure oplichting (Aurelia Moda

Had drie parka,s besteld met teddy voering t.w.v. €130,00.Na tig weken niets ontvangen maar constant korting vouchers mailen in de hoop dat je wederom een bestelling bij hun gaat plaatsen!Na tig keer mailen krijg ik een kleine envelop uit China met drie plastic poncho’s met een waarde van nog geen €1,00 zo afkomstig van Ali Expres Weer tig keer mailen hierover maar dan..Ze vragen dan om foto’s van de bestelling te sturen en dan hoor je standaard dat hun geleverde artikelen overeenkomen met je bestelling.Na weer tig e-mails eindelijk reactie dat de artikelen terug mogen maar dan moet je eerst €20,00 extra betalen want het moet zogenaamd naar de Filipijnen retour gestuurd worden.Mensen koop niets bij deze master oplichters!!!!Op Trustpilot staan mega veel gedupeerde reviews die allemaal bij Aurelia Moda hadden besteld!!Heb inmiddels Radar en de Consumentenbond ook uiteraard ingelicht!

31 dicembre 2024

ZERO stars

ZERO stars. This is a SCAM!
Save your money. If the offers seem too good to be true, that’s a red flag!
I placed my order 16 January; today it is 6 February. They don’t respond to my emails and the phone number doesn’t work. When I tried to track the parcel with the order number the response was “Kon bestelling niet vinden.”

16 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het geleverde artikel komt helemaal…

Het geleverde artikel komt helemaal niet overeen met wat ik besteld had.
Ter compensatie geven ze een kortingsbon van 10% op een volgende online aankoop.
Het blijkt inderdaad een bende oplichters te zijn als ik alle reviews er op nalees.

6 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più