We hebben een zg stoffen houthakkersjas XL twv 48 euro besteld, kregen steeds niet werkende track and trace berichten. Na enkele mails kregen we een totaal anders goedkoop flutregenjasje maat XS. Foto... Leggi di più
Hallo, Heeft u al aangifte gedaan tegen vera moda ? Dit kan gemakkelijk online ook heb ik zelf verder gekeken en kwam er achter dat ze Goodiesforyou als kvk gebruiken gevestigd te Kruisboog 27, 466... Leggi di più
En dan nog minder dan 1 ster. Bestelling nooit geleverd, mails worden beantwoord met, denk ik, automatisch antwoord. Ze verwijzen naar koerier, levering ligt bij buren enzenz, blabla excuus op excu... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
vest besteld en niets ontvangen
vest besteld en niets ontvangen. eigen schuld eigenlijk . Nu stuur ik 1 mail / mnd om de status op te vragen . Krijg altijd een reactie . Ik heb zo plezier voor mijn geld . Antwoorden zijn zo grappig vermits ze ervan uitgaan dat we ze oprecht geloven .
OPLICHTERS ZIJN HET!
OPLICHTERS ZIJN HET!
Winterjas besteld eind januari maar niks geleverd. Ze draaien maar rond de pot.Talloze nutteloze e-mails later is de site weg en mijn geld ook.
alles wat je besteld krijg je niet hoop…
alles wat je besteld krijg je niet hoop heen en weer gemaild dan komen ze met een tegoedbon binnen 48 uur nog steeds niks vernomen dus niks daar bestellen LET OP ZIJN OPLICHTERS.
Niet ontvangen wat besteld -
Niet ontvangen wat besteld - nadien spreken ze enkel over retourneren ontvangen op onze kosten en korting 10%volgende bestelling en niet over aanlevering bestelde. Aan aangeleverde heb ik niets en is met moeite 10 eur-dus een verliespost van meer dan 100 euro. Ik raad ten zeerste af op deze site te bestellen.
USERIØS!!
Ennå ikkje mottat mine varer!
Ikkje svare de på epost! Den går ikke igjennom!
For ein useriøst bedrift!
Bare å styre unna!
De forlanger at man skal betale varer så ikkje kjem,klarna vil ikkje hjelpe eingång,selv om det er via de!!
Iets besteld
Iets besteld, geld weg. Nooit iets ontvangen en geen geld teruggestort. Malafide praktijken. Geen gehoor gekregen. Enkel een AI-BOT die altijd hetzelfde antwoordt. Klacht indienen is noodzakelijk.
OPLICHTING !!
Kruisboog 27, 4661JZ Halsteren ook zag ik een nummer staan op facebook : (06) 12 34 56 78 #samenstaanwesterk.
Helaas bestaan dit soort bedrijven
Ik had 2 houthakkers vesten besteld en kreeg 2 flinterdunne zomerjassen voor een kind van 8 jaar. Ik hen gemaild dat ik niet tevreden was natuurlijk en vroeg hoe ze dat op gingen lossen, krijg als enige reactie ‘het spijt ons dat u zich zo voelde’. Daarom maar gemeld bij nietbezorgd.nl
Nooit wat Kopen bij arelia mode
Nooit wat Kopen bij arelia mode , je krijgt niet wat je besteld en ze gaan ook niet terug betalen
Oplichters
Oplichters! 2 items besteld van €90,-
Ontving 2 items die ik niet heb besteld van €1-,. Ik heb ze gemaild en zij mailde dat zij er niks aankunnen doen. Dus ze boden steeds 5% korting bij de volgende aankoop. Ik heb de 2 items geretourneerd naar Phillipines. Heeft mij €35-, gekost. Voor de verzending. Via track en trace kon ik zien dat die bezorgt is. En zij ontkennen dat ze wat hebben ontvangen. Dus ik ben opgelicht.
En dan nog minder dan 1 ster.
En dan nog minder dan 1 ster.
Bestelling nooit geleverd, mails worden beantwoord met, denk ik, automatisch antwoord. Ze verwijzen naar koerier, levering ligt bij buren enzenz, blabla excuus op excuus maar daden ho maar. Zodra je stopt met mailen, krijg je ook gelijk nooit meer 'update' over je bestelling ...maar wel mailtjes "we missen je...", "nieuwe acties..."enz
Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld
Tip stuur lege brievenbus pakjes terug…
Tip stuur lege brievenbus pakjes terug naar Aurelia Mode maak stickers met port erop ontvanger betaald zelf dan de kosten zet er geen afzender erbij
Het is dat nul sterren niet kan
Het is dat nul sterren niet kan. Lumber jacket besteld een soort regenjasje kwaliteit 5 Euro ontvangen. Niet geleverd wat ik besteld had. Had ik maar eerst naar reviews gekeken. Dure les. Wat een oplichters bende.
Grote oplichters
Het zijn de grote oplichters. Je besteld een houthakkersvest en krijgt een vodje van regenjasje. 35 emails verder en nog steeds mijn geld niet terug.
Ze willen dat je dat vodje van 1 euro terug stuurt op eigen kosten van 20.00 euro.
Heb ze aangemeld bij de ACM en radar.
Ik heb me ook aangemeld bij nietbezorgd.nl.
Doe dit allemaal die door deze oplichters zijn benadeeld
En ik ga aangifte doen bij de politie
Hier moet je inderdaad niet intrappen
Hier moet je inderdaad niet intrappen
Een jas besteld en betaald, wat eigenlijk dom is van mij
Nu meer dan 6 weken nog geen jas of geld terug. Veel gemaild maar krijg domme opmerkingen terug
Het lijkt of het helemaal niet bestaat
Gewoon een soort zelfde antwoord wat je krijgt van sorry of excuses of je adres of ze zeggen is al geleverd.
Dit moeten ze gewoon van de site weghalen
Volgens mij hebben ze de lak aan
Ben voor aurelia moda naar niet…
Ben voor aurelia moda naar niet bezorgd,nl gestapt.
Kleedje besteld van 40 euro
Kleedje besteld van 40 euro
Pulletje ontvangen van 10 euro….
Totaal niet te vertrouwen!!
Oplichting eerste klas!!!
Geld kwijt!!
Nooit meer!!!
1 ster al teveel bestel voor 49,95…
1 ster al teveel bestel voor 49,95 kreeg een oud gedragen t shirt nu mag ik het terug sturen kost 20 euro en dan krijg ik zogenaamd het goede product. Wat een oplichters . Gewoon mails blijven sturen dat je 10% korting krijg op het volgende product.
Trap er niet in!
Trap er niet in!! Wat een waardeloos bedrijf is Aurelia. Ze leveren een goedkoop shirt ipv de trui die besteld is en vervolgens durven ze nog te beweren dat het toch het juiste artikel is. Natuurlijk mag je retourneren, maar dat moet je dan zelf betalen terwijl het hun fout is. Retour sturen naar de Filippijnen, kosten...€20,00 Bijna dagelijks heb ik gemaild en gevraagd naar een retourlabel, of het geld terug zonder retour, want retourneren is de kosten niet eens waard. Ik heb (helaas te laat) al meerdere reviews gelezen dat je na het retoursturen alsnog kan fluiten naar je geld, dus ben je ook nog extra kosten kwijt. Te triest voor woorden dat deze bedrijven gewoon mogen blijven bestaan. Pure oplichterij!!! Inmiddels heb ik NietBezorgd.nl ingeschakeld. Hopelijk kunnen zij nog wat bereiken.
Mijn vrouw is zo dom geweest om via een…
Mijn vrouw is zo dom geweest om via een insta ad iets te kopen he. Heeft ze uggs besteld voor 70 euro krijgen we na 1 week een plastic armbandje binnen van 10 cent. Lekker dit. Wees blij dat jullie geen locatie hebben in Nederland en dat jullie zo verborgen zitten als vieze ratten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.