vest besteld en niets ontvangen. eigen schuld eigenlijk . Nu stuur ik 1 mail / mnd om de status op te vragen . Krijg altijd een reactie . Ik heb zo plezier voor mijn geld . Antwoorden zijn zo grappig... Leggi di più
We hebben een zg stoffen houthakkersjas XL twv 48 euro besteld, kregen steeds niet werkende track and trace berichten. Na enkele mails kregen we een totaal anders goedkoop flutregenjasje maat XS. Foto... Leggi di più
Hallo, Heeft u al aangifte gedaan tegen vera moda ? Dit kan gemakkelijk online ook heb ik zelf verder gekeken en kwam er achter dat ze Goodiesforyou als kvk gebruiken gevestigd te Kruisboog 27, 466... Leggi di più
En dan nog minder dan 1 ster. Bestelling nooit geleverd, mails worden beantwoord met, denk ik, automatisch antwoord. Ze verwijzen naar koerier, levering ligt bij buren enzenz, blabla excuus op excu... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Koop hier niets krijg verkeerde…
Koop hier niets krijg verkeerde producten en vervolgens geen geld terug of 15% en je moet product nog terug sturen op eigen kosten OPLICHTERS
Het zijn gewoon vuile oplichters niet…
Het zijn gewoon vuile oplichters niet te geloven.
Een dik vest besteld voor 40 euro en krijg een dun regenjasje.
Mail gestuurd, hun blijven beweren dat t is afgeleverd. Via DHL gekeken. Is geleverd maar zonder naam van afzender....toen dacht ik shit. Te laat revieuws gelezen.
Jeetje ga gewoon eerlijk je geld verdienen ipv mensen oplichten stelletje hufters
Klacht service en bestelling
We hadden 3 weken geleden een jas besteld, nog steeds niks ontvangen. Plotseling kregen we in de postbus een dunnere regenjas uit China die we helemaal niet besteld hadden. Ik kan geen telefonisch contact krijgen met de klantenservice, erg vreemd. We bestellen hier nooit meer iets en zijn er erg verbolgen over!!!n
Een warme houthakker jas besteld en een…
Een warme houthakker jas besteld en een regenjasje ontvangen. Maar volgens Aurelia mode was dat toch echt wat ik zou moeten krijgen. Ik heb foto’s gestuurd van wT ik heb ontvangen. Volgens hun week alleen het fysieke product uiterlijk een beetje af van de foto op hun site. En daar maakte ze excusez voor. Terwijl ik een compleet ander product van ze ontving. Maar omruilen of geld terug was er niet bij. Het enige wat ik kan verzinnen over die reactie is dat er automatisch door een chatbot gereageerd wordt op mijn mails. Een wel denkend mens had mij die reactie niet durven geven. Heel slecht dit en het ruikt naar oplichting of totale dommigheid.
Opgelichter!!!
Ik heb schoenen besteld, loafers! En wat hebben ze geleverd in de brievenbus! Antislip sokken. Ze blijven volhouden dat het product die ze hebben geleverd overeenkomst met mijn bestelling.
Dikke oplichters
Dikke oplichters! 4 weken terug een trui en winterjas besteld. Ze blijven zeggen dát het bezorgd is inclusief track en trace. Ook dhl zegt dat het bezorgd is, dat is toch vreemd? En naar je geld kun je fluiten en ook géén reacties meer van hun kant. Mensen boycot deze zaak!
Oplichters!
Winterjas besteld flinter dun regenjasje ontvangen.
OPLICHTERS!!!
LET OP NIKS KOPEN
IK BESTEL EEN WINTERJAS OUTLOOK WIND EN WATER DICHT EN WAT KRIJG IK EN FLINTERDUN JASJE DOOR DE BRIEVENBUS OPLICHTERS.
BESTEL HIER NOOIT IETS ..
BESTEL HIER NOOIT IETS ... PURE OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!!!
Oplichterij
Oplichterij! Dik werkvest besteld 3e week van december 2024! En daarvoor in de plaats een dun flut regenjasje ontvangen. Mail na mail blijven ze hetzelfde zeggen.
En dan ook nog eens een mail sturen voor beoordelingen pffffff wat dachten jullie zelf!!!!!
Helaas pas de reviews gelezen nadat er bij mij iets begon te dagen, van.... er klopt iets niet pffffff.
Mensen niet bestellen!!!!!
Oplichters geven je nooit wat je besteld
Wat een verschrikkelijk oplichterij..
Wat een verschrikkelijk oplichterij..
Bestelde een werkjas en kreeg een flinterdun jackje. Mail gestuurd maar geen reactie. Helaas geen recensie s gecheckt.
Dus koop helemaal niks mensen hier ….
Waardeloos…
Oplichterij
Oplichterij! Dikke winterjas besteld en licht regenjasje ontvangen. Mail na mail blijven ze hetzelfde zeggen. Dat je 10 % korting krijgt op je volgende aankoop. Ik heb ze gemeld bij FOD en alle instanties waar je zulke oplichters kan aangeven.
Oplichters bestel nooit iets
Oplichters bestel nooit iets.
Het geen wat je besteld krijg je nooit.
XXL Licht Blauwe casmier trui besteld van 40€
Een donker blauwe ski poully maat s van nylon gekregen. Denk nog geen 3€ waard.
Je kan retourneren kost 20 € of
je kan 20% korting krijgen op de eerstvolgende
bestelling 😀 Er worden kant en klare mails gebruikt die iedereen krijgt, want ze doen het bij iedereen. Schandalig dat dit nog steeds kan op internet.
Oplichters.
Wat een stelletje oplichters zijn het
Wat een stelletje oplichters zijn het
Heb hier een winterjas besteld van €40,-
En je wordt afgescheept met een plastic jasje dat als brievenbus pakket wordt gestuurd.
Telefoonies kun je ze niet bereiken
Via de mail.wel
En kreeg je te horen dat je een foto van het artikel moest maken.
En hun zeiden dat het allemaal goed was.
Dus niet zo
En hun zeiden dat je bij de volgende bestelling 10% zou krijgen
Nou laten ze die 10% maar in hun reet
Douwen
Ga met Deze oplichters niet in zee
Ben de €40,- kwijt
Maar wees gewaarschuwd voor deze oplichters
Een jasje besteld in december 2024 en…
Een jasje besteld in december 2024 en tot heden niet geleverd. Wel betaald. Volgens hun systeem is het geleverd. Ik heb het nooit ontvangen. Gevraagd om mijn geld terug maar geen reactie. Is gewoon oplichting.
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!
Ik bestel een dikke winterjas en wat krijg ik.....een knal geel regenjasje als brievenbus pakket.
Wat een vreselijk bedrijf is dit!
Telefonisch niet bereikbaar en krijg een mail met daarin hoe erg ze dit vinden, maar het artikel hoort wel bij het bestelnummer, ter compensatie krijg ik 10% korting op een nieuwe aankoop...!
Aangifte van oplichting lijkt mij de enige optie.
KOOP HIER NOOIT!
Opgelicht door dit bedrijf.
Opgelicht door dit bedrijf.
Twee winter jassen besteld bij dit bedrijf. Vandaag twee flinterdunne jasjes uit China geleverd. Opgelicht dus.
Niks anders dan bedrog,dikke winterjas…
Niks anders dan bedrog,dikke winterjas besteld en een vlinder dun regenjasje gekregen, contact opgenomen met hen kzou het moeten terug sturen en 20€ betalen,een hele bedriegde boel, versta niet dat da nog bestaat 😡😡😡
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.