Auping Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Begin gelijk met wow zo fijn geholpen met het kiezen van een goede boxspring door dhr Robert verkoper te Naaldwijk. Hij nam de tijd en zijn advies was gewoon top. +_ 6 weken later was het zover het k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We gingen ons oriënteren bij Auping Duiven en werden zeer vriendelijk en vakkundig door Roelant geholpen. Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een nieuw bed bij Auping in Middelburg uitgekomen. Fijne verkoopster (Heleen) die ons goede uitleg heeft gegeven welk bed het beste voor ons zou zijn. Meten, passen, etc. Goed aan het sjo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ich kenne Auping seit 1993 und das Bettsystem war das Beste was ich je kennengelernt habe. Vor 9 Jahren haben wir ein neues Boxspringbett von Auping erworben. Die Matratze war nun durchgelegen und s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa e giardino

Scritti dall'azienda

Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

175 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

124 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Goede start. Wat slordigheden in de uitwerking.

We werden goed geholpen en geadviseerd. Helaas gingen er daarna in de uitwerking wat dingetjes mis. Zo stond er op de offerte de verkeerde lattenbodem. De naam klopte niet. En we hadden gevraagd om de matrassen mee af te voeren maar dat was niet meer doorgegeven, dus die moesten we nog betalen.

2 maggio 2026
Logo di Auping

Risposta di Auping

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat niet alles helemaal naar wens is verlopen. Zou je contact met ons willen opnemen per mail via klantenservice@auping.nl of telefonisch via 0570-681820 zodat we dit met je kunnen bespreken?

Klantenservice Auping

Valutata 5 stelle su 5

Al vele jaren zijn wij klant bij Auping… en nu nog steeds

Al vele jaren zijn wij klant bij Auping Heerhugowaard. Je wordt hier altijd vriendelijk, rustig en deskundig geholpen en geadviseerd. Het is duidelijk dat men veel kennis van zaken heeft.

In het verleden hebben wij een klacht gehad over een matras, maar deze is naar volle tevredenheid opgelost. Dat geeft vertrouwen en was voor ons mede een reden om na lange tijd opnieuw voor deze winkel te kiezen en een compleet nieuw bed aan te schaffen.

Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuw bed of deskundig slaapadvies.

19 giugno 2026

Keurig geholpen

Keurig geholpen, goed advies.
Duidelijke afspraken over de levertijd, en die is ook precies nagekomen.

15 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Prettige ervaring

Fijne verkoopster, nam de tijd en gaf uitleg en bood alternatieven.
De levering werd netjes gedaan en ook dat was oog voor detail, wat het persoonlijk maakt.
Het belangrijkst: wat een heerlijk bed, wat slaap ik lekker!

3 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nieuw matras gekocht die na 8 maanden…

Nieuw matras gekocht die na 8 maanden doorzakt. Naar Villa Arena gegaan om te bespreken of ik een ander geschikt matras kan kopen. Eerst willen ze het huidige matras laten checken. Zou twee weken duren voordat iemand mij zou bellen voor een afspraak. Helaas niets meer gehoord. Na 30 jaar ben ik klaar met dit merk.

1 giugno 2026
Logo di Auping

Risposta di Auping

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de communicatie niet aan je verwachtingen voldoet. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@auping.nl? Dan kijken we graag even met je mee.

Auping Klantenservice

Fijne aankoop begeleiding

Fijne aankoop begeleiding. Mag ook wel natuurlijk, voor het geld, maar toch! De matrassen en hoofdkussens liggen heerlijk. Ze bieden precies de juiste steun, niet te hard, niet te zacht.

20 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een beperkt budget en wilde toch…

Ik had een beperkt budget en wilde toch een goed matras. De winkelmedewerker ging daar heel goed mee om. Hij was helder in de mogelijkheden en deed geen moeite om me iets te verkopen dat duurder was dan ik uit wilde geven. Hij luisterde goed naar me. Bovendien was ik blij verrast door de nieuwe manier van het maken van matrassen, waarbij de hele matras circulair is geworden.

2 maggio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più