Valutata 5 stelle su 5

Riktigt sjysst kundservice. Köpte en 15” baslåda som man montera ihop själv. Riktigt smidigt och blev trots allt extremt bra. Haft en riktigt bra upplevelse och skulle starkt rekommendera deras baslåd... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Jättebesviken. De visar att varor finns i lager, men efter tre arbetsdagar har inget skickats. Kundtjänst svarar inte alls på mejl och det går inte att få tag på dem. Mycket missvisande för kunderna.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt service och kundbemötande. Jag ville få ett fylligare ljud i firmabilen men hade inte supermycket plats, dom tog fram några prisvärda förslag och vi kom fram till ett som passade. Snygg... Leggi di più

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,0

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra kundservice

Bra kundservice, tog lite länge att få min beställning men det kan man inte göra något åt då sakerna var slut i lager. Fick byta till dyrare produkter då det tod så länge, fick tillbaka lite pengar och fick alla grejer. Riktigt trevlog personal också.

22 ottobre 2025

Mycket bra

Mycker bra service och riktig Snabb leverans.
Och mycket bra hjälp med alla frågor man haft.
Riktigt nöjd med mina saker. 🤗🤗
Kommer handla mer snart 😉

24 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt service och kundbemötande.

Fantastiskt service och kundbemötande.
Snygg och proffsig installation med montering och kabeldragning.

14 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Grym kundtjänst och bra pris för bra ljud

Jag köpte en massa ljud utan att veta att jag saknade en massa saker för ett komplett ljud system men tack vare deras grymma kundtjänst och enkla hemsida fick jag till det hur enkelt som helst. Rekommenderas otroligt mycket för ett bra ljud system för en bra peng men grym kundservice.

19 settembre 2025

Bästa billjudsbutiken!

Personlig kontakt, snabb service och bra kundbemötande. Mycket kunnig personal och bra priser. Deras egna märken är superbra. Har handlat många gånger av audio55 och är väldigt nöjd. Blev försening en gång och det löste de på ett snabbt och smidigt sätt. Jag handlar bara hos Audio55 när jag ska ha billjud, både stort och smått. Har nyss börjat tävla i billjud och har fått många goda råd och fin vägledning av dem.

20 ottobre 2025

Otroligt nöjd

Alltid fått bra kundservice och bemötande, har varit återkommande kund i cirka 5 år. Inga problem med reklamationer eller garantiärenden. Rekommenderar starkt!

10 ottobre 2025

super bra

köpt lite saker och kan säga man får verkligen de man betalat för. Riktigt bra service och rekommendationer. Riktigt nöjd med basen och slutsteget ja köpt👍🏼

20 ottobre 2025

Toppklass!

Har handlat en hel del saker från audio55 och har alltid varit smidigt och snabb leverans. Var en midd som var trasig vid leverans som det skickades en ny utbytes direkt utan diskussion!
Rekommenderar starkt!

1 ottobre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più