L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Personlig kontakt, snabb service och bra kundbemötande. Mycket kunnig personal och bra priser. Deras egna märken är superbra. Har handlat många gånger av audio55 och är väldigt nöjd. Blev försening en... Leggi di più
Fantastiskt service och kundbemötande. Jag ville få ett fylligare ljud i firmabilen men hade inte supermycket plats, dom tog fram några prisvärda förslag och vi kom fram till ett som passade. Snygg... Leggi di più
Stampgatan 14, 46273, Vänersborg, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Riktigt bra och hjälpsamma! Jag får alltid snabb service och det är aldrig några problem att få hjälp, oavsett vad det gäller inom billjud. Om något strular eller går sönder felsöker de problemet och hittar en lösning. Även när något har gått sönder utan att det varit mitt eget fel tex fabrikation fel har de i vissa fall hjälpt till att byta ut delarna.
En mycket kunnig och serviceinriktad firma som verkligen bryr sig om sina kunder. Framför allt är de otroligt hjälpsamma. Rekommenderas starkt! 👍
Riktigt bra kundservice och bra garantier
Jättebesviken. De visar att varor finns i lager, men efter tre arbetsdagar har inget skickats. Kundtjänst svarar inte alls på mejl och det går inte att få tag på dem. Mycket missvisande för kunderna. Rekommenderar inte att handla härifrån om du vill ha dina saker i tid.
Riktigt sjysst kundservice. Köpte en 15” baslåda som man montera ihop själv. Riktigt smidigt och blev trots allt extremt bra. Haft en riktigt bra upplevelse och skulle starkt rekommendera deras baslådor som man själv bygger ihop. Snabb leverans

Risposta di Audio55 AB
Serviceinriktad personal som gjorde allt för att kunden skulle bli nöjd 😊 hans trevliga attityd fick mig att le resten av dagen 😊 tack för bra och snabb hjälp 🙏🏻🙏🏻

Risposta di Audio55 AB
Lämnade in ett slutsteg då det var fel på det. Fick ingen återkoppling, och de har nu slutat att svara helt. Finns ingen återkoppling över huvud taget. Riktigt tråkigt mest för pojken som betalat för slutsteget men inte får något svar. Pengarna i sjön hos detta företaget. Rekommenderas inte.
Snabb leverans, härliga snubbar och extremt bra kundservice!
Rekommenderar till 100%
Har beställt 2 gånger nu & bägge beställningarna har tagit 2 veckor .
Bägge har varit en lagervara & enligt hemsidan står det 1-2 arbetsdagar .
Under all kritik !
Beställde en baslåda 3x8tum fick vänta ca 2,5 månader och när den väl kom så fick jag bygga om den och högtalarna passade inte utan fick göra om dom också lite , ingen terminal till högtalarkontakterna var monterad ...och på bilderna på hemsidan var lådan målad men det fick jag visst göra själv . Så det var sista gången jag handlade av dom .
Extremt nöjd när jag har handlat hos audio55 då dem har en otroligt bra service, bra priser och väl kunniga.
Inget att klaga på!
Vill ge dem ett bra betyg men kan tyvärr inte. Beställer en ISO adapter som jag nu har väntat på i 11 dagar (På hemsidan står det i lager, leveranstid 1-4 dagar) Verkar vara hittepå. Skickar ett mail till dem men ännu ingen feedback. Beställde ett par högtalare och de skickas direkt vilket jag tycker är jättebra men det verkar som att det är lite 50/50 att man får sina varor man har beställt.
Hade lite problem med leverans och fel hål på högtalar galler. Och dom ringde upp och åtgärdade detta med att skicka helt nya galler och jag fick behålla dom gamla samt riktigt snäll och trevlig kundservice 😁👍
Jättebra trevlig personal som alltid ställer upp med att fixa med ordrar vid leverans förseningar och allt där i mellan
Bra personal väldigt trevliga att ha och göra med ringer upp så fort de är något knasigt och dom löser problemet direkt
Beställde grejer fick samtal knappt 10 min efter angående ett val jag hade va slut och dom ringde och frågade om de va ok att ersätta de och skickar grejerna dagen efter på morgonen.
Dom hade små strul i början på 2025 men de va tack vare att dom bytte lokaler och då är de fullt förståligt att saker kan bli sent och ta längre tid utöver de 10/10 handlar bara mina saker där och gjort i några år nu smått som stort ibland blir man överraskad av sin leverans när den kommer på pall direkt skickad hem till än när man valde hämta på postombud och frakten behövde jag inte ens tänka på
Grymt nöjd med alla produkter och snabb leverans, fantastiskt bra kundservice och support 10/10😊
Snabb leverans och snabbt svar kan rekomederas starkt.
Trevligt folk och snabb leverans! Tveka inte att höra av er!
Bra och smidig service, dom fixade ett paket till mig och fixade de mycket billigare.
Väldigt bra bemötande, grym kunskap och rådgivning för att uppnå det resultat man vill. Lösningsorienterad personal i kombination med bra utbud på lager gör att det blir enkelt och smidigt att handla.