Som altid, god service og alle aftaler overholdt, blev tilmed kørt til min arbejdsplads 3 km derfra. Elsker dette værksted vw Køge Mvh Malermester Jan Lillemose Flügger farver Køge Nord. 💞🙏🇩🇰... Leggi di più
Alt hvad der blev aftalt før servicebesøget blev overholdt, jeg fik en udførlig video af hvad/hvordan bilen blev serviceret, ved afhentning af bilen blev hele servicelisten gennemgået, og prisen ste... Leggi di più
Havde akut brug for hjælpe til en motor lampe der lyste. Stor ros og KÆMPE service og følte virkelig de gjorde alt for at hjælpe. De tog hånd om problemet med det samme. Kæmpe respekt for hvordan d... Leggi di più
Dårlig briefing om prisen på diagnose på bilen. Venlig service generelt af de ansatte. Men det er tydeligt at AUDI ikke forstår at sætte sig i kundens sted når de laver en fejl. Jeg prøvede flere gang... Leggi di più
Tangmosevej 110, 4600, Køge, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Havde en klar aftale om jeg skulle kontaktes, hvis der skulle laves ekstra arbejde, hvilket ikke skete. Stod med en regning der var 3 x så dyr end oprindeligt aftalt.

Dygtige og kompetente medarbejdere
Altid venlige og imødekomne

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
(Værksted:vw og AUT. Audi reperatør Køge. )Dårlig info vedr rep der ikke blev udbedret selv om der blev oplyst ved inskrivning at det var sporadisk lysende motorlampe , og de havde bilen en dag , kunne ikke svare på spørgsmål ang rep , måtte selv oplyse om billige service pga Audi var over fem år !! Bil ikke ringet klar , Osv osv , kommer så aldrig der mere , men det er de nok også skide ligeglade med 🤮😄😄

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Fint sted,med god betjening...Stefan altid meget hjælpsom, og det kan vi kunder jo godt lide 😁
Vh Kenneth.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Man får altid en rigtig god service og modtagelse. Vi har været tilfredse kunder med indtil flere forskellige biler i løbet af de sidste 5-6 år og er rigtig glade for både værkstedet, service og salgsafdelingen.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Søde Mennesker udfører det de skal ved service.
Men kan ikke find ud af at fejlfinde på bilen
så det kostet dyrt da jeg fik udskiftet del som ikke var defekt
og jeg har stadigvæk samme fejl øv

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Værkstedet opleves som kompetent bemandet på alle pladser.
Rent, pænt og gode ventefaciliteter.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Utrolig dårlig kundeservice. Det er meget svært at komme i kontakt med en servicerådgiver for ikke at sige umuligt. Dernæst var bilen ikke lavet færdigt selvom den var klarmeldt på en SMS. Dette kunne havde været undgået hvis servicerådgivere havde vendt tilbage på de utallige henvendelser på telefonen hvor man fik fat i en medarbejder i kundeservice som “bare” forsøgt at gøre alt hun kunne.
Meget utilfredsstillende.......

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Absolut 100% positiv oplevelse igen igen når, jeg aflevere min bil til service eller reparation, fuld forståelse og imødekommenhed på problemstillingen på bilen og fagligt dygtigt personale, der fortæller og giver forklaring på det udførte arbejde.
Endvidere hurtig behandling af opgaven, fra kontakt til udført arbejde og med lånebil inkluderet i mit abonnement.
Kan klart anbefales for Audi/WW værksted

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
En skændsel for Audi - Har idag kontaktet dem for at få lavet en stor forsikringskade ( vi var potentiel ny kunde). Medarbejderen var ubehøvlet og afvisende. Han oplyser at der først er tid langt hen i november og da vi spørger om det ikke kan gå hurtigere er svaret - kan den da ikke kører ? Hvad er så problemet ? Aldrig aldrig hører de fra os igen...

Min kæreste var nede og vil købe nogen måtter til en Audi a3 fra 2012
Det var åbenbart ikke så interessant ... Hun havde ikke de rigtige oplysninger med første gang og vil så ringe til dem når hun havde ... har nu kontaktet dem to gange ... hvor de så lover at ringe tilbage ... det sker så bare ikke ...
Så ingen måtter fra dem ....