Alt hvad der blev aftalt før servicebesøget blev overholdt, jeg fik en udførlig video af hvad/hvordan bilen blev serviceret, ved afhentning af bilen blev hele servicelisten gennemgået, og prisen ste... Leggi di più
Havde akut brug for hjælpe til en motor lampe der lyste. Stor ros og KÆMPE service og følte virkelig de gjorde alt for at hjælpe. De tog hånd om problemet med det samme. Kæmpe respekt for hvordan d... Leggi di più
Det var hurtige og dygtige til at løse opgaven, sådan er det hver gang. Tak for super god service. Mvh Malermester Jan Lillemose Flügger farver Køge Nord. 🥰🥰🥰
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Tangmosevej 110, 4600, Køge, Danimarca
Imødekommenheden og samtidig det prof. foretagende

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Skulle have skiftet til sommerhjul som havde været opbevaret hos Audi Køge. Jeg har bestilt tid og venter i over en time før jeg bliver oplyst om at de har tage mine vinterhjul af bilen før de konstaterer at mine sommerhjul er slidt ned. Dvs vi har betalt for at de har opbevaret nedslidte dæk og jeg har nu spildt over en time og må nu vente på at de sætter mine vinterdæk på igen. Jeg synes det er utrolig dårlig service og det er desværre ikke første gang jeg oplever dette hos Audi Køge. Der ud over får jeg ingen undskyldning eller beklagelse over forløbet. Jeg synes det er utroligt uprofessionelt.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Havde akut brug for hjælpe til en motor lampe der lyste.
Kæmpe respekt for hvordan de har håndteret og hjulpet mig med denne situation og kan varmt anbefale Audi i Køge

Martin har udvist rigtig god service ift mine problemer med min Q8 etron
Tak for det🙏

Mvh Malermester Jan Lillemose Flügger farver Køge Nord. 🥰🥰🥰

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Dårlig service hos Audi Køge.
Audi Køge har desværre ikke respekt for sine kunder, selv når du udviser respekt til dem. ( I hvert fald min oplevelse. Kan ikke snakke for en hver )
Jeg havde en tid hos dem for min bil. Jeg var desværre forsinket i et par minutter grundet trafik. Jeg ringede ind og gav dem besked om forsinkelsen. Det sagde de “ingen problem, godt du ringer” til. men da jeg ankom 3 min for sent, fik jeg besked på at jeg var ankommet for sent, og de derfor ikke ville udføre arbejdet.
Jeg fortalte dem, at jeg havde ringet og givet besked om forsinkelsen. Men 3 min er vidst nok til at de er ligeglade med kunderne.
Jeg havde allerede betalt 1960,- for fejl finding men fik aldrig billeder eller video af fejlen. Det er da godt nok mærkeligt.
Audi bliver ved med at sige, at de har sendt det til min mail, men hverken i spam, uønsket eller indbakke er der noget.
Audi har været kendt med høj og god kundeservice og helt generelt service til sine kunder, men det gælder vidst ikke mere.
Mvh
En meget utilfreds kunde.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
Lang ventetid på service - forkert/manglende opdatering af servicebog - tilbud om ekstraarbejde på 20.000kr. efter service, afspejler ikke hvad der er behov for jf. servicebogen.
De lover at opdatere korrekt og sende videoer af service gennemgang - sker bare ikke.

Risposta di Audi - Servicepartner Køge
God indtjekning, tilfredshed med tilbagemelding og kvalitet/ tid tilfredsstillende.
Lærke er en kompetent og serviceminded medarbejder.