Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meget fint forløb hos Audi Holbæk. Vi har nu en bil tilpasset vores behov, klar og parat fra dag 1, så man ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i alting efter afhentning. Det var virkelig god kunde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dårlig oplevelse fra start til slut. Det har taget mig en hel uge at komme igennem til værkstedet, først forsøgt igennem Audi Danmark da de ikke tog telefonen, der gik 3 dage med det - Ud... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores n... Leggi di più
Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Audi - Holbæk
Helt fantastisk købsoplevelse. Tonni er et fantastisk menneske der går meget længere end man forventer når man køber en ny bil. Ser allerede frem til næstegang.

Risposta di Audi - Holbæk
Vi har købt ny bil og er virkelig tilfredse og glade for den behandling vi har fået hos Audi Holbæk. Vi kan anbefale det til andre.

Risposta di Audi - Holbæk
Mødet med salgsrådgiver Daniel, der stille og roligt fik os introduceret til vores nye Audi étron. Alt forløb som aftalt, og da vi hentede bilen, sørgede Viktoria for, at vi igen fik en super oplevelse.

Risposta di Audi - Holbæk
En professionel kvalitetsoplevelse og bil og betjening lever op til mine forventninger.

Risposta di Audi - Holbæk
Rigtig meget bil for pengene, som sammen med en kompetent og venlig betjening gør oplevelsen til en fornøjelse

Risposta di Audi - Holbæk
Super god oplevelse. Ganske som med de tidligere AUDI leasing'er.

Risposta di Audi - Holbæk
Audi Holbæk har desværre en ikke eksisterende kundeservice.
Vores bil gik akut i stykker og blev transporteret til Audi i Holbæk d. 6 Oktober 2025.
Dags dato d. 21/11/2025 har de stadig bilen. De kan ikke fortælle hvornår den bliver lavet.
Vi har måtte jagte information ud af dem, og er i de sidste to uger blevet lovet, at bilen ville være færdig indenfor samme uge. Det er den dog stadig ikke og i dag er vi blevet ringet op, at de stadig ikke kan fortælle noget.
Men vi kunne jo lige selv finde ud af om bilen kunne komme til Audi i Gladsaxe i stedet.
Kære Audi hold, det er simpelthen pinligt. Det kræver så lidt at informere og planlægge og bare tage ansvar.
Det formår i slet ikke, og desværre er det ikke første gang. Vi har af to omgange tidligere også kedelige oplevelser derfra.
Jeg kan IKKE anbefale at anvende værksted eller købe bil derfra så længe

Risposta di Audi - Holbæk
God købsoplevelse. Oplevede bl.a.. Grundighed, præcision og en fair byttehandel.

Audi Holbæk.
Aldrig har jeg oplevet så ubehøvlet og dårlig service hos nogle forhandler/værksted før.
For det første så møder man en sur dame i telefonen når man ringer og vil bestille tid. Der efter snakker jeg med en mand fra værkstedet som finder en tid til mig (3 måneder efter jeg ringer) og ber mig være der tidligt, informere om jeg kan være der 8:30 hvilket er fint. Jeg spørger om en låne bil og det bliver klaret.
Jeg møder op 8:30 på dagen og får så af vide at de ikke har en låne bil men en leje bil, hvilket jeg synte er under alt kritik når det er en fejl på bilen fra start at jeg så også skal betale for en låne/leje bil.
Spørger om de så har mulighed for at have bilen færdig kl 13 og det er der ingen problemer ikke så takker nej til at leje en bil.
Kommer så tilbage 12:30 og ser bilen holder parket hvor jeg satte den. Går ind og finder ud af de ikke har lavet den for den står først til at skal ind 12:30-14:30.
Spørger hvorfor de siger den kan være færdig kl 13 og hvorfor den skal komme så tidligt som muligt når de ikke engang har lavet den.
De siger de kan finde en ny dag (det vil så koste mig 2 fridag). Siger de kan give mig en låne bil på deres regning også kan de lave den også kan jeg hente min bil dagen efter. Det kan de ikke.
Men de kan presse mig ind 14 dage efter oven i en anden kunde og eller kan jeg vente til januar februar månede. Kan få en flaske rødvin som plaster på såret.
Dette er bare en ud af flere dårlig oplevelser med Audi.

Risposta di Audi - Holbæk
Super vejledning og informationsniveau gennem hele processen. Kan klart anbefale andre at købe bil hos Audi i Holbæk

Risposta di Audi - Holbæk
Super god rådgivning. Alle aftaler blev overholdt.
Tonni var venlig og proaktiv. Bilen blev leveret før tid.

Risposta di Audi - Holbæk
God service og levering som aftalt og og gennemgang ved levering

Risposta di Audi - Holbæk
Bare ikke er god oplevelse på værkstedet desværre. Er skuffet, da salgsafdelingen var rigtig søde og hjælpsomme.

Risposta di Audi - Holbæk
Der er altid en venlig og professionel stemning når man kommer til Audi i Holbæk !

Risposta di Audi - Holbæk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.