Audi - Fredericia Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Som altid er Audi i Fredericia en rigtig god oplevelse. Super service. Personale på alle niveauer og afdelinger helt i top. Kvalitet på alle rep.

Valutata 1 stelle su 5

Min Audi A3 var forbi Audi Fredericia for sidste gang for nyligt. De overskred den aftalte tid med cirka 2 timer (jeg ventede på stedet), de fik ikke løst det ene simple problem jeg nævnte ved... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni di contatto

• Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1901 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dårlige prøvekørsel

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med en nylig prøvekørsel hos Audi Fredericia.
Vi havde booket en prøvekørsel af en Audi Q4 e-tron online tre dage i forvejen. Desværre viste det sig, at bilen ikke var tilstrækkeligt opladet, hvilket resulterede i, at bilen gik i stå på motorvejen under prøvekørslen.
Medarbejderne informerede os blot om, at vi selv skulle kontakte vejhjælp og vente cirka 1,5 time, indtil bilen blev afhentet. Situationen var særligt belastende, da vi havde små børn med i bilen.
Jeg bad personalet om hjælp til at arrangere alternativ transport for børnene, men dette blev afvist med henvisning til manglende personale. Jeg finder dette meget utilfredsstillende, især da situationen opstod som følge af, at bilen ikke var blevet kontrolleret og klargjort korrekt inden den planlagte prøvekørsel.
Efter min opfattelse bør Audi Fredericia tage ansvar for denne hændelse. Det, som skulle have været en positiv oplevelse med Audi, udviklede sig i stedet til en meget stressende og utryg situation. Oplevelsen har desværre givet mig et meget negativt indtryk af Audi som brand.

17 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Soujanya,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld for den meget utilfredsstillende prøvekørsel hos os.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, at en prøvekørselsbil ikke har været korrekt opladet og klargjort, og at det har resulteret i, at bilen gik i stå undervejs.

Vi beklager også, at I ikke oplevede den nødvendige hjælp og støtte fra vores side i situationen – her burde vi have taget et langt større ansvar og hjulpet jer videre på en ordentlig og omsorgsfuld måde.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi forstår fuldt ud din frustration og beklager oprigtigt, at din oplevelse med os har været negativ.

Audi Fredericia - En del af Semler Mobility

Valutata 5 stelle su 5

Et perfekt forløb fra bestilling til…

Et perfekt forløb fra bestilling til levering.

13 gennaio 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Et bilhus i top

Vi har lige afsluttet handel og afhentet vores nye Audi Q4 Det har hele vejen igennem været en super positiv oplevelse. Sælger Rasmus Poulsen har sørget for fremragende service og sørget for, at vi hele vejen har følt os godt tilpas. I det hele taget et bilhus, der oser af god atmosfære og venlige og imødekommende medarbejdere. Med venlig hilsen Dorte og Peder Larsen

14 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Audi Q4!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Super sælger

Super sælger

9 gennaio 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet vores sælger som super sælger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

Fin og reel vejledning og købsoplevelse…

Fin og reel vejledning og købsoplevelse af Thomas i.f.m valg af ny bil Audi Q 4 Etron 45 S Line.

29 dicembre 2025

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en fin og reel vejledning samt en god købsoplevelse med Thomas i forbindelse med valget af din nye Audi Q4 e-tron 45 S line. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Alt det bedste – og rigtig god køreglæde.

Godt bilkøb!😀

God, professionel og fair behandling til og med levering.
Fik oven i købet en ekstra rabat som vi ikke havde forventet!

9 gennaio 2026

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft et godt bilkøb med god, professionel og fair behandling hele vejen frem til levering – og at du oven i købet fik en ekstra rabat, som du ikke havde forventet. Den form for positiv overraskelse er vi glade for at kunne give.

Alt det bedste – og god køreglæde.😀

Hej Helmut,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet god og meget professionel service hos os. Det er lige præcis den standard, vi stræber efter hver dag.

Super service, Mads B ved hvad han har med at gøre 😊

31 dicembre 2025

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet super service, og at Mads B ved, hvad han har med at gøre. Den slags feedback er både motiverende og værdifuld for os.

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig super oplevelse ved Audi…

En virkelig super oplevelse ved Audi Fredericia og sælger Jeppe som gik det extra at sørge for vi kom med i en kampagne der gik i gang efter vores underskrift på slut seddel

19 dicembre 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super oplevelse hos Audi Fredericia, og at Jeppe gik det ekstra skridt for at sikre, at I kom med i kampagnen – også selvom den først startede efter underskrivelsen af slutsedlen. Det er lige præcis den form for ordentlighed og ekstra service, vi stræber efter.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og venlig betjening.

Altid god service og venlig betjening.

9 dicembre 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Opdateringer

God service og behandling

3 dicembre 2025

Hej Jørgen,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Havde uventet fået nyt husdyr

Havde uventet fået nyt husdyr, en mår som har hygget sig med ledninger i mit motorrum. Det blev repareret imens jeg fik et par kopper kaffe en fredag, nok lige sent nok. Så flot service👌

3 gennaio 2026

Hej Holger,

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord – og ikke mindst for at fremhæve Mads.

Valutata 5 stelle su 5

Audi Fredericia er et rart sted at…

Audi Fredericia er et rart sted at komme, man føler sig godt taget imod hver gang man kommer, og vælger man at købe eller lease en bil hos dem, er hele processen håndteret meget professionelt med kunden i fokus.

30 dicembre 2025

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at Audi Fredericia opleves som et rart sted at komme, og at du føler dig godt taget imod hver gang. At du samtidig oplever, at både køb og leasing bliver håndteret professionelt med kunden i fokus, betyder rigtig meget for os. Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse at købe ny bil ved Audi…

Super oplevelse at købe ny bil ved Audi - Fredericia

23 dicembre 2025

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med at købe ny bil hos Audi Fredericia. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Alt det bedste – og god køreglæde.

Super god service og behandling

Super god service og behandling

6 dicembre 2025

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet super god service og behandling – det sætter vi stor pris på, at du tager dig tid til at dele.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Altid god service.

Altid god service.

17 dicembre 2025

Hej Trine,

Vi har nu nr 2 Audi Q4

Vi har nu nr 2 Audi Q4. Oplevelsen omkring leasing og informationer vedrørende bilerne har været i top.

20 dicembre 2025

Hej Leif,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Super kvalificeret service og…

Super kvalificeret service og behagelige medarbejdere

18 dicembre 2025

Hej Carsten,

18 dicembre 2025

Hej Hanne,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più