Audi - Fredericia Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Som altid er Audi i Fredericia en rigtig god oplevelse. Super service. Personale på alle niveauer og afdelinger helt i top. Kvalitet på alle rep.

Valutata 1 stelle su 5

Min Audi A3 var forbi Audi Fredericia for sidste gang for nyligt. De overskred den aftalte tid med cirka 2 timer (jeg ventede på stedet), de fik ikke løst det ene simple problem jeg nævnte ved... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni di contatto

• Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1885 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget professionel

Meget professionel. Alle aftaler blev gennemgået inden udførelse, og opståede afvigelser blev informeret. Detaljeret opfølgning på arbejdet.
Stort hus, så man skal til flere skranker for aflevering/afhentning, men ingen ventetid.

3 febbraio 2026

Hej René

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig positivt at høre, at du oplevede et meget professionelt forløb, hvor alle aftaler blev gennemgået på forhånd, afvigelser blev informeret undervejs, og der var en detaljeret opfølgning på arbejdet.

Valutata 5 stelle su 5

God kommunikation og tilfredsstillende…

God kommunikation og tilfredsstillende arbejde

Hej Else,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du har oplevet god kommunikation og er tilfreds med det udførte arbejde – det betyder meget for os.

igen super service hos Audi Fredericia

udført arbejde til tiden og med super service hele vejen fra ankomst til udlevering

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Valutata 5 stelle su 5

Meget glad for min nye Audi

Har lige købt en ny Audi - superfint forløb med at vælge og købe bilen.

30 gennaio 2026

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er meget glad for din nye Audi, og at forløbet med at vælge og købe bilen har været superfint – sådan skal det føles, når man får ny bil.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Super god sælger

Man føler sig hjemme

31 gennaio 2026

Hej Dusan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet en super god sælger, og at du føler dig hjemme – sådan skal det føles, når man er kunde hos os.

Hej Robert,

01.09.2023 købte jeg en Audi Q3

01.09.2023 købte jeg en Audi Q3, efter 49 år med VOLVO, og efter oplevelsen det sidste år, så har skiftet været rigtig træls.!!
I januar måned 2025 starter min reklamation over forskellige ‘dårligdomme’ og jeg mailer sammen med Audi service team , og bilen viser system fejl.
Gennem januar og februar 2025 bliver problemerne ikke løst og jeg ‘opgiver’ da bilen jo ‘kører’ alligevel.
I november 2025 skriver jeg igen og Audi svarer ved at tildele mig et nyt sagsnummer.
I december kommer så en opdatering for muligheden for at tilkøbe AudiPay m.v. og det på trods af at man endnu ikke har fået styr på min henvendelse/reklamation.!!
E-mails fra november, december og januar 2026 fortæller blot, at Audi arbejder på sagen, og at man skal have tålmodighed med dem- efter 12-14 mdr og hvor er så fornuften.?
Måske Audi/Semler mangler arbejdskraft i den afdeling, eller der er mange reklamationer, for LANGSOMT det er det.
NU er det igen søndag, og så sender de nok en automatisk genereret e-mail om at have tålmodighed og der ‘arbejdes’ på sagen.
Så stor en butik og så langsom til at løse problemerne….sørgeligt.
Vh
Erik Petersen
6100 Haderslev.
NB.
Tak for svar og fet må da have været muligt at søge problemet i jeres system!!
Men Audi Connect DK support angiver sagsnummer 0004033810, og som jeg skrev så kom der en mail i går med tålmodighed 👎👏👏.!!??
I dag den 8 februar har Audi Connect DK ‘glemt’ at sende mig en automatisk genereret e-mail, og måske de også har glemt hele sagen, som de gjorde sidste år?
Det må da være muligt at finde en voksen medarbejder som kan gribe telefonen og ringe og informere om det problem som de tilsyneladende IKKE lian løse, eller…??
Vh
Erik Peters
Denne anmeldelse vedrører ikke Audi Fredericia men AUDI dk og semler gruppen.

1 febbraio 2026

Hej Erik,

Vi forstår godt din frustration og beklager meget, at du ikke har hørt noget omkring din sag. Du er meget velkommen til at sende en mail til os på kontooprettelser@semler.dk med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer og en beskrivelse af din oplevelse. Så vil vi undersøge sagen og sørge for, at henvendelsen bliver sendt videre til den rette afdeling.

Alt altid 100% i orden

Alt altid 100% i orden - god service og god kaffe.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever, at alt altid er 100 % i orden – både servicen og kaffen. Det betyder meget for teamet, at du lægger mærke til både kvaliteten i arbejdet og stemningen omkring besøget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Error i display

Error i display, Ingen tid men fik alligevel tjekket op på problemet uden beregning! Super service!

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at høre, at du oplevede super service – især når der egentlig ikke var en ledig tid, men der alligevel blev tjekket op på fejlen i displayet og ovenikøbet uden beregning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

En god og positiv modtagelse af…

En god og positiv modtagelse af firmaets sælger.

24 gennaio 2026

Hej Herdis,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service i forbindelse med…

Virkelig god service i forbindelse med købet, jeg solgte selv min gamle bil , og sælger sørgede for lånebil med træk, indtil den ny var klar

24 gennaio 2026

Hej Aksel,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Valutata 5 stelle su 5

Super service fra Audi Fredericia.

Super service fra Audi Fredericia og god modtagelse ved indskrivningen af bilen. Kan klar anbefales.

23 gennaio 2026

Hej Ejvind,

Valutata 5 stelle su 5

God rådgivning og perfekt personlig…

God rådgivning og perfekt personlig service

Hej Allan,

Valutata 5 stelle su 5

De er altid venlig og gør et flot…

De er altid venlig og gør et flot stykke arbejde

15 gennaio 2026

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever, at vi altid er venlige og leverer et flot stykke arbejde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi Fredericia

Audi Fredericia - super godt sted, god service.

Hej Carl,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever Audi Fredericia som et super godt sted med god service. Det betyder meget for teamet, at deres indsats bliver bemærket og værdsat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi Fredericia leverer en oplevelse

Audi Fredericia leverer en oplevelse, der matcher bilens kvalitet. Fra første kontakt har servicen været præcis, professionel og personlig.
En særlig tak til Aldin Imamovic, der sørgede for et kontor og perfekt kaffe, så jeg kunne arbejde effektivt imens – en service og opmærksomhed, jeg ikke har oplevet før, og som klart overgår niveauet hos andre forhandlere (f.eks. Odense).
Jeg kører i en A6 med så højt udstyrsniveau, at selv nyere modeller sjældent matcher det, og de mødte mig med stor respekt for min viden og forventninger. En oplevelse, der afspejler modenhed, æstetik og teknisk forståelse.

8 gennaio 2026

Hej Ibrahim,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at vi har leveret en service, der matcher både dine forventninger og bilens kvalitet.

Særligt takken til Aldin Imamovic sætter vi stor pris på – det er netop den personlige, professionelle og opmærksomme tilgang, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Dejligt at høre, at rammerne gjorde det muligt for dig at arbejde effektivt under besøget, og at dialogen tog udgangspunkt i din viden og dine forventninger. Det betyder meget for os, at oplevelsen afspejler både faglighed, respekt og kvalitet hele vejen igennem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din Audi.

Audi - En del af Semler Mobility

Jeg er glad for kom hos Audi Fredericia

7 gennaio 2026

Hej Rossen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du er glad for at være kommet til Audi Fredericia. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Dårlige prøvekørsel

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med en nylig prøvekørsel hos Audi Fredericia.
Vi havde booket en prøvekørsel af en Audi Q4 e-tron online tre dage i forvejen. Desværre viste det sig, at bilen ikke var tilstrækkeligt opladet, hvilket resulterede i, at bilen gik i stå på motorvejen under prøvekørslen.
Medarbejderne informerede os blot om, at vi selv skulle kontakte vejhjælp og vente cirka 1,5 time, indtil bilen blev afhentet. Situationen var særligt belastende, da vi havde små børn med i bilen.
Jeg bad personalet om hjælp til at arrangere alternativ transport for børnene, men dette blev afvist med henvisning til manglende personale. Jeg finder dette meget utilfredsstillende, især da situationen opstod som følge af, at bilen ikke var blevet kontrolleret og klargjort korrekt inden den planlagte prøvekørsel.
Efter min opfattelse bør Audi Fredericia tage ansvar for denne hændelse. Det, som skulle have været en positiv oplevelse med Audi, udviklede sig i stedet til en meget stressende og utryg situation. Oplevelsen har desværre givet mig et meget negativt indtryk af Audi som brand.

17 gennaio 2026

Hej Soujanya,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld for den meget utilfredsstillende prøvekørsel hos os.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, at en prøvekørselsbil ikke har været korrekt opladet og klargjort, og at det har resulteret i, at bilen gik i stå undervejs.

Vi beklager også, at I ikke oplevede den nødvendige hjælp og støtte fra vores side i situationen – her burde vi have taget et langt større ansvar og hjulpet jer videre på en ordentlig og omsorgsfuld måde.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi forstår fuldt ud din frustration og beklager oprigtigt, at din oplevelse med os har været negativ.

Audi Fredericia - En del af Semler Mobility

Valutata 5 stelle su 5

Et perfekt forløb fra bestilling til…

Et perfekt forløb fra bestilling til levering.

13 gennaio 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più