Audi - Aarhus Recensioni 695

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Grenåvej 347, 8240 Risskov, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Yderst behagelig og professionelle service, som har styr på tingene og lytter til kundernes (mine) ønsker. Ydermere, holder de aftaler og følger rigtig godt op på tingene/spørgsmål eller andet som må... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min Audi var til service ved Audi Aarhus i januar måned. Dette var en dårlig oplevelse, som der også kom en anmelde af og kontakt til Audi Danmark. Til servicet blev der også lavet bremseserv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sælger var bare super - vi føler os utrolig godt behandlet og blev sat rigtig godt ind i vores nyd Q4 :-)

Valutata 5 stelle su 5

Professionelt salgsarbejde Jeg har hentet en ny Audi A6 Avant E-tron Quattro hos Audi i Aarhus. Jeg er lidt en bil-nørd, men sælgeren fangede lynhurtigt hvad der er vigtigt for mig, og slutresultatet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni di contatto

• Grenåvej 347, 8240, Risskov, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Ny Q4 E tron

Super oplevelse

13 gennaio 2026

Hej Henrik,

Levering af ny bil til ug

Levering af ny bil til ug

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen af din nye bil har været til UG. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Alt det bedste – og god køreglæde

Valutata 5 stelle su 5

En helt og igennem professionel…

En helt og igennem professionel oplevelse fra start til slut. Bilen er fantastisk i sig selv. Men hele teamet der står bag bilen er mindblowing! Så kompetente, søde, venlige og ikke mindst utrolig hjælpsomme, man føler sig tryg og set i hele processen. Vil til enhver tid vælge Audi med ro i sindet.

Hej Jannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en helt igennem professionel og tryg oplevelse fra start til slut. At du både er glad for bilen og for hele teamet bag, betyder meget for os – netop følelsen af at blive set, hørt og godt hjulpet er noget, vi prioriterer højt.

Tak fordi du valgte Audi og for din tillid til os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil.

Audi- En del af Semler Mobility

Valutata 3 stelle su 5

Manglende respekt for kunder og dårlig…

Manglende respekt for kunder og dårlig snobbet holdning

31 dicembre 2025

Hej Torben,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er langt fra den følelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med. Hvis du har mulighed for at uddybe, er du meget velkommen til at sende os en mail på kontooprettelser@semler.dk. Så sørger vi gerne for, at værkstedet ser nærmere på sagen.

I mailen beder vi dig venligst oplyse bilens registreringsnummer, dit telefonnummer samt en kort beskrivelse af din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Altid yderst professionel betjening man…

Altid yderst professionel betjening man føler sig som noget særligt hvergang

Hej Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever yderst professionel betjening og føler dig som noget særligt hver gang – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal have det.

Altid god service

18 dicembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus, der når hele vejen rundt.
Super professionel salgsafdeling, med fokus på vores behov.
Super god rådgivning.
Og en udlevering af bilen ud over det sædvanlige. Det bliver gjort til en helt speciel oplevelse at hente sin nye bil.
Nærværende salgsafdeling og udlevering, med fokus på alle vigtige detaljer.

22 dicembre 2025

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Valutata 5 stelle su 5

Fin og ordentlig salgsproces fra start…

Fin og ordentlig salgsproces fra start til slut. Kan klart anbefales.

23 dicembre 2025

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en fin og ordentlig salgsproces fra start til slut – og at du klart kan anbefale det videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service om handlen

Rigtig god information samt kontakt til sælgeren

20 dicembre 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service omkring handlen, med god information og god kontakt til sælgeren.

Valutata 5 stelle su 5

AUDI i Århus giver rigtig god service…

AUDI i Århus giver rigtig god service og rådgivning

20 dicembre 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever, at Audi i Aarhus giver rigtig god service og rådgivning.

Top professionel rådgivning!!!!!

Top professionel rådgivning!!!!!! Alt klappede perfekt i hele processen.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet top professionel rådgivning, og at alt klappede perfekt gennem hele processen. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Har leaset en Audi Q4

Har leaset en Audi Q4, fantastisk bil og fantastisk personale

18 dicembre 2025

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din leasede Audi Q4 – og ikke mindst, at du oplever både bilen og personalet som fantastiske.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Valutata 5 stelle su 5

Meget grundig og tålmodig gennemgang…

Meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut

17 dicembre 2025

Hej Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig taget hånd om.

Til den aftalte tid

Til den aftalte tid. Uden bøvl. Ville være fedt hvis de lagerførte flere biler.

Hej Leo,

Som altid god service

Hej Claus,

Valutata 5 stelle su 5

Alt fra start møde om ny bil til at…

Audi Risskov.
Alt fra start møde om ny bil til at bilen stod til levering har været en rigtig god oplevelse. efter levering har der været spørgsmål og jeg har fået svar og rådgivning. Gennemgang af bil ved levering blev gjort med stor ekspertise, samt god tid til besvare spørgsmål.

Hej Anders,

Valutata 5 stelle su 5

Køb af en ny AUDI Q4 e-tron 45 S-line.

Har købt en ny AUDI Q4 e-tron 45 S-line fra AUDI Risskov. AUDI leverer smukke biler af meget høj kvalitet og AUDI Risskov bidrager med en kompetent, professionel og personlig oplevelse. Kan varmt anbefale køb af AUDI fra AUDI Risskov.

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Audi Q4.

Valutata 5 stelle su 5

God kommunikation og ærlighed mellem…

God kommunikation og ærlighed mellem mig og servicemedarbejderen. Bliver godt oplyst om hvad der er lavet og spørger mig om jeg har yderligere spørgsmål og brug for hjælp.

Hej Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

God service, periodisk fejl, der har drillet, men er lavet.

4 novembre 2025
Non scritta su invito

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet god service, og at den periodiske fejl, som har drillet, nu er blevet løst.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più