Audi - Aarhus Recensioni 694

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Grenåvej 347, 8240 Risskov, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Yderst behagelig og professionelle service, som har styr på tingene og lytter til kundernes (mine) ønsker. Ydermere, holder de aftaler og følger rigtig godt op på tingene/spørgsmål eller andet som må... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min Audi var til service ved Audi Aarhus i januar måned. Dette var en dårlig oplevelse, som der også kom en anmelde af og kontakt til Audi Danmark. Til servicet blev der også lavet bremseserv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sælger var bare super - vi føler os utrolig godt behandlet og blev sat rigtig godt ind i vores nyd Q4 :-)

Valutata 5 stelle su 5

Professionelt salgsarbejde Jeg har hentet en ny Audi A6 Avant E-tron Quattro hos Audi i Aarhus. Jeg er lidt en bil-nørd, men sælgeren fangede lynhurtigt hvad der er vigtigt for mig, og slutresultatet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di accessori per auto
  4. Rivenditore di auto
  5. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

Informazioni di contatto

• Grenåvej 347, 8240, Risskov, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

En superfin betjening og en god…

En superfin betjening og en god oplevelse

19 marzo 2026

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Positiv modtagelse

Positiv modtagelse, velforberedt på hva jeg skulle have lavet, og prisen oplyst blev overholdt

18 marzo 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en positiv modtagelse, at vi var velforberedte på opgaven, og at den oplyste pris blev overholdt.

Vi takker for besøget, og så ser vi frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi

En god købsoplevelse hos Audi Aarhus (beliggende i Risskov) med salgsrådgiveren Kai F. Tjerrild

6 marzo 2026

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos os, og at salgsrådgiver Kai har bidraget til et godt forløb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste – og god køreglæde.

God kundeservice.

God kundeservice.

25 febbraio 2026

Hej Jacob,

Værkstedsbesøg

Takket være Michael Glad og Jonas indsats og interesse for at udbedre fejlen var værkstedsbesøget en fornøjelse.

25 febbraio 2026

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at værkstedsbesøget blev en god oplevelse, og at både Michael Glad og Jonas’ indsats og interesse for at udbedre fejlen gjorde en positiv forskel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Virkelig godt værksted

Virkelig godt værksted. Alt var godt.

18 febbraio 2026

Q4 E-TRON

God service. Bare en god oplevelse

6 febbraio 2026

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med servicen i forbindelse med din Audi Q4 e-tron.

Bilkøb

Købte en bil der, blev mødt op med virkelig gode service og arbejdere der havde styr på hvad de lavede. Fik også lavet en god forsikrings aftale med deres partnere via dem. 10/10 kundeservice

12 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hej Farta,

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – både med selve bilkøbet og med rådgivningen omkring forsikring. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere er fagligt stærke og giver en tryg og professionel service, så det er skønt at høre, at det er sådan, du har oplevet det.

Tak for den flotte anbefaling – og rigtig god fornøjelse med bilen.

Christian
Audi - En del af Semler Mobility

Dygtige medarbejder

Dygtige medarbejder , super betjening , god rådgivning
og dejlig bil

7 febbraio 2026

Hej Henning,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet både super betjening, god rådgivning – og at du er glad for din bil.

Professionelt personale

Professionelt personale, forklarede forløbet inden det hændte. Tilbød lånebil og fik hurtigt fundet en god løsning til min bil.

Da jeg hentede bilen var den vasket og støvsuget inden afhentning.

5/5 stjerner herfra!

31 gennaio 2026

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet et professionelt personale, som forklarede forløbet på forhånd, tilbød lånebil og hurtigt fandt en god løsning på din bil. Dejligt at høre, at bilen også var vasket og støvsuget ved afhentning. Tusind tak for de 5 stjerner!

kvalitet - udvalg - service

god velkomst - sælger gav sig god tid til at lytte -
fra start til slut var tonen god og positiv
stor irriterende og alt for lang opfølgning og tidsspild vedr. leasing

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en god velkomst, at sælgeren tog sig god tid til at lytte, og at tonen var positiv fra start til slut – sådan ønsker vi, at alle vores kunder skal have det.

Det er derimod beklageligt at høre, at opfølgningen vedrørende leasing har været stor, irriterende og alt for lang. Din feedback tager vi med videre internt, så vi kan forbedre os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang

Valutata 4 stelle su 5

God og pålidelig sevice

God og pålidelig sevice, hvor du får lidt ekstra service med, i form af vask af bil og støvsugning, det giver god oplevelse

Hej Anders,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb som det skulle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang til en forhåbentlig 5-stjernet oplevelse.

Rigtig god dag!

Audi Århus

Audi Århus
Fra man træder indenfor er servicen super.
Skulle hente min audi. Gik inden for og bare 2 min var der hjælp.
Kaffen var serveret gik rundt og kiggede...
5 min var en go sælger igen på banen og spurgte om jeg fik hjælp. Ja tak Skulle hente min audi.og selv om der var kunder mærkede man ikke stresset men roen. Fremvisning af vognen var så perfekt at det ikke kunne blive bedre. Stor ros igen.
Vil varmt anbefale Audi Århus

Non scritta su invito

Hej Patrick,

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder som en rigtig god oplevelse hos – fra det øjeblik du trådte ind ad døren, til du hentede din Audi. At du hurtigt blev hjulpet, fik serveret kaffe og i ro og mag kunne gå rundt og kigge.

Dejligt også at høre, at fremvisningen af bilen var så god, at du oplever, det ikke kunne gøres bedre, og at du varmt vil anbefale Audi Aarhus videre.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Valutata 3 stelle su 5

Ikke tilstrækkelig fokus på kunden - aftaler overholdes ikke

Ikke tilstrækkelig fokus på kunden - for lange ventetider og aftaler der ikke bliver overholdt. Jeg aftalte varighed af arbejdet og en klargøring (vask og støvsugning) efter reparation. Det tog længere tid end ventet og en ret lille reparation og klargøringer var ikke udført

24 gennaio 2026

Hej Bent,

Vi beklager meget, at du har oplevet manglende fokus på kunden, at aftaler ikke er blevet overholdt, samt de lange ventetider. Vi oplever i øjeblikket et øget salg af biler, hvilket desværre også kan medføre længere ventetid på værkstedet.

Vi beklager desuden meget, at bilen ikke var klargjort ved udlevering. Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Super service hvor alt blevet lavede…

Super service hvor alt blevet lavede som aftalt

Jeg køre gerne fra Sydfyn til Århus for og få den service

24 gennaio 2026

Hej Jessen,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super service, og at alt blev lavet som aftalt. At du ovenikøbet er villig til at køre hele vejen fra Sydfyn til Aarhus for at få den service, er en kæmpe ros til teamet og betyder rigtig meget.

Valutata 5 stelle su 5

Udviser stor imødekommenhed venlig…

Udviser stor imødekommenhed venlig betjening

22 gennaio 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever stor imødekommenhed og venlig betjening. Det betyder meget for medarbejderne, at deres måde at møde kunderne på bliver værdsat.

Hej Ove,

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse at modtage sin nye…

Dejlig oplevelse at modtage sin nye bil.
Super god service.
Kan varmt anbefale Audi Aarhus.

23 gennaio 2026

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Rigtig god service

Rigtig god service
Jeppe og Frederik er dedikerede og ved hvad de snakker om

15 gennaio 2026

Hej Annebet,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service, og at både Jeppe og Frederik fremstår dedikerede og kompetente. Det betyder meget for os, når vores medarbejderes faglighed og engagement bliver lagt mærke til.

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più