Jeg havde en virkelig god oplevelse med hele købsprocessen fra den første gang jeg trådte indenfor døren. Jeg endte med at privatlease en Audi Q4. Jeg oplevede, at Audi Aalborg gjorde rigtig meget ud... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde en rigtig god og samlet købsoplevelse hos Audi Aalborg. Fra første kontakt til levering blev vi mødt med professionalisme, venlighed og stor imødekommenhed. Personalet var hjælpsomme, tog sig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En ventetid og kommunikation der virkelig trænger til eftersyn. Selv da bilen endelig var færdig måtte jeg selv ringe og få bekræftet den kunne hentes - fik dog en mobile pay anmodning med det samme... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dejlig afdeling med nogle gode mennesker. God fyr ham Morten som er salgschef derude. Får i hvert fald en god service hver gang jeg træder ind over måtten.
L'azienda ha risposto
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har købt en Audi Q6 ultra performance hos Audi Aalborg og jeg må desværre konstaterer, at Aalborg afdelingen på ingen måde lever op til det service niveau som brandet Audi ellers burde. At købe en bil til små 800.000kr og opleve, at butikken på ingen måde lever op til forventningerne skuffer virkelig. Selve afleveringen af bilen var virkelig forhastet og gennemgangen sporadisk og overfladisk. Ikke en oplevelse værdig for en så dyr bil. Efter en dårlig anmeldelse af afleverings forløbet, forsøgte sælger, at gøre det godt igen med at tilbyde undervogns behandling og Nano behandling af lak til en reduceret pris mod, at jeg lavede en ny og bedre anmeldelse af min handel. Da jeg får bilen retur kan det konstateres, at det ikke er den Nanobehandling som vi aftalte (en billigere og mindre holdbar behandling er lavet desværre) og sælgers svar var: Firmaet der har udført behandlingen havde ikke flere af de rigtig flyvers, hvorpå de skriver behandlings type samt anbefalinger til vedligeholdelse, så de har skrevet det på en anden. Der var undervogns behandling flere steder på bilen og alle fire måtter måtte skiftes. Det gjorde sælger uden beregning, men hvorfor pokker tjekker de ikke op på det inden aflevering af bil til kunden? Hvor er kvalitets sikringen? Ved hjulskifte mellem vinter og sommerhjul hos lokal mekanikker kunne det konstateres at den lille bolt der holder bremseskiven på sin plads var knækket. Efter 3 mdr og gentagende henvendelser til Audi Aalborg fik jeg tid på værksted, men ved indlevering fik jeg besked på, at jeg selv skal betale for denne reparation og at det ikke er en garantisag. Bilen er kun 6mdr gammel!
Selve bilen er et fantastisk køretøj, men oplevelsen af handlen hos Audi Aalborg og det efterfølgende forløb lever på ingen måde op til hvad man måtte forvente af Audi og en bil til 800.000. Jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har købt en brugt bil købt som beset af en brugtvognsforhandler.

Risposta di Audi - Aalborg
De altid smilende når jeg møder op eller ringe ,hvis der er noget som skal have hjælp til er de altid klar til at hjælpe mig

Risposta di Audi - Aalborg
Hvis du er ok med altid at skulle vente 2 måneder på at komme på værksted - ja så er AUDI i Aalborg stedet der er noget for dig. Det er så tilgengæld 100 pct konsistent ift. ventetiden. Det er ikke fedt at have en nøgle der ikke virker og et ladedæksel der ikke kan åbne, men det løser sig vel i løbet af et pat måneder.

Risposta di Audi - Aalborg
Er glad for Audi Aalborg og vi har oplevet stor kompetence og de lytter til ens behov. Vi har et barn med speciale behov og nævnte at forskellige ting i bilen kan hjælpe på køreturen og da vi hentede vores bil havde de lagt en lille overraskelse til vores barn. De viser de lytter og omfavner deres kunder

Risposta di Audi - Aalborg
Jeg har i dag haft et meget behageligt og positivt møde med Værkstedchefen Christian

Risposta di Audi - Aalborg
Hold nu kæft en dårlig service. Min Audi A3 fra 2022 kom med en fejl drivline kontakt værkstedet . Jeg kører ind til Audi i Aalborg fortæller at den har en fejl vil hører om de ikke kan sætte en tester på og udlæse fejlen det kan de ikke de har 2 Md Ventetid 🤮det skal siges at for 4Md side havde jeg samme fejl på bilen og der var der 3 ugers ventetid for at få den udlæst og 4 efter kunne de udskifte denne reservedel. Kommer aldrig der mere😞Ps. Har købt bil hos dem i gemme de sidst 15 år. Kommer aldrig der mere😞😞😞

Risposta di Audi - Aalborg
Dejlig kontakt med firmaet - både hvad angår værkstedet og salgsledet.
Kan kun anbefales.

Risposta di Audi - Aalborg
Man fortæller mig min bil skal ind til opdatering af softwaren i motoren - uden mere forklaring.
2 timer efter jeg har hentet bilen lyser motorlampen - ved kontakt siger man det kan være fordi min bil er chiptunet. Hvilket den ikke er - men selv det burde man jo nok sige når man indkalder bilen.
Efterfølgende vil Audi ikke lave det fordi de fastholder bilen er chiptunet.
Det mest skræmmende er at deres skadeservice i Aalborg er den bedste service ever også må det være træls at være kollegaer med nogen der yder ikke en skid service.

Risposta di Audi - Aalborg
Jeg har en Q3 hybrid fra 2021, købt fra ny. Havde en super godt oplevelse ved køb af bilen. En 5 stjerne.
Men når det kommer til værksteds tid kan jeg kun give højest 1 stjerne.
Min motorlampe lyste gul, jeg var 5 minutters kørsel fra Audi Aalborg. Kørte direkte ind til Audi, hvor jeg blev sendt over på reservedelsbutikken.
Her fik jeg en tid, på værkstedet, om 2 mdr. Uden at undersøge hvad problemet var, fik jeg på besked, at jeg bare kunne kører i bilen, men skulle stoppe hvis lampen begyndte at lyse rød.
Det er simpelthen ikke godt nok, hvis ansvar er det hvis bilen går mere i stykker.

Risposta di Audi - Aalborg
I part exchanged my 17 plate A5 conv for a 20 plate A5 conv just over 12 months ago. A few days before I was to pick up my new car I was told the MMI system was faulty and needed a new one. It took over a week to have a new one fitted, I had to do all the ringing to see how it was coming on. Forward 12 months the MMI system is faulty again! over a week of ringing Audi Erdington passed from person to person no call back at all about trying to have an apparent new 12 month old MMI system look at/diagnosed I’ve had no response! I’ve even sent a complaint email to their complaints service I’ve still had no reply from them either. I was told to ring Audi stoke, Audi Stafford who could help me both wanted to charge me over £140 just to diagnose it. I can’t get to Erdington with out use of a curtisey car and they’ve no cars till September!!I’ve still a useless faulty MMI system, absolutely poor customer service I bet if I was buying a car from them again they’d be all over it. I was told the system cost £4000 as if I’ve that kind of money to pay for it, something like that should have at least 2/3 year warranty on it. Will never use them again! Thanks a lot Audi Erdington NOT!!

Risposta di Audi - Aalborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.