Audi - Aalborg Recensioni 700

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse med hele købsprocessen fra den første gang jeg trådte indenfor døren. Jeg endte med at privatlease en Audi Q4. Jeg oplevede, at Audi Aalborg gjorde rigtig meget ud... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god og samlet købsoplevelse hos Audi Aalborg. Fra første kontakt til levering blev vi mødt med professionalisme, venlighed og stor imødekommenhed. Personalet var hjælpsomme, tog sig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

En ventetid og kommunikation der virkelig trænger til eftersyn. Selv da bilen endelig var færdig måtte jeg selv ringe og få bekræftet den kunne hentes - fik dog en mobile pay anmodning med det samme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået den bedste betjening af Morten Rasmussen. Han tog mig igennem hele processen på professionel vis. Intet overladt til tilfældighed. Han hjalp med alt så jeg bare kunne sætte mig ind og kør... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni di contatto

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Suveræn købsoplevelse fra start til…

Suveræn købsoplevelse fra start til slut. Vores sælger var der hele vejen i gennem forløbet og overholdt alle aftaler.
Vil helt klart anbefale Audi Aalborg til andre købere👍

25 ottobre 2025

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har haft en suveræn købsoplevelse fra start til slut, og at vores sælger har været der for dig gennem hele forløbet. Vi er glade for, at alle aftaler er blevet overholdt, og at du vil anbefale Audi Aalborg til andre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Gode service

24 ottobre 2025

Hej Rasmus,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Trygt og behageligt salgsforløb…

Trygt og behageligt salgsforløb med fokus på kundens ønsker og behov.

24 ottobre 2025

Hej Søren,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse at købe bil hos jer.

Dejlig oplevelse at købe bil hos jer.. vores sælger får 5 stjerner..

22 ottobre 2025

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en dejlig oplevelse hos os. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

De er altid lydhøre

De er altid lydhøre, og hjælper med alting, og så har de et godt humør Altid og tak for det, vi ses 👍😊

16 ottobre 2025

Hej Keld,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som lydhøre og hjælpsomme – og det glæder os, at du også sætter pris på det gode humør. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag! 😊

Brug roligt Audi Aalborg

Brug roligt Audi Aalborg. Det er fint værksted, ansvarligt personale. Det fungerer rigtig fint.
Deres eneste - kæmpeminus - er de er svært tilgængelige på telefon og der er for lang ventetid på værkstedet. Men det ændrer jo ikke på, at de personaler der er der, gør en god indsats.

14 ottobre 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet ansvarlighed og god service hos os. Vi beklager, at du har oplevet ventetid både på telefonen og på værkstedet. Det tager vi til os og arbejder løbende på at forbedre vores tilgængelighed og ventetider, så oplevelsen bliver endnu bedre fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag!

God og kompetent salgsrådgiver

Fra første prøvetur, til købet og frem til afhentning af bilen, følte jeg mig virkeligt godt og kompetent guidet af salgsrådgiveren.

8 ottobre 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har følt dig godt og kompetent guidet af vores salgsrådgiver – fra første prøvetur til køb og afhentning af bilen. vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Ny Audi

Ny Audi, som altid fantastisk god behandling . Hurtig levering.

9 ottobre 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du igen har oplevet fantastisk god behandling og hurtig levering ved dit køb af ny Audi. vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Valutata 4 stelle su 5

Fik lavet en defekt i garanti perioden…

Fik lavet en defekt i garanti perioden uden diskussion

27 settembre 2025

Hej Mads,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

En god oplevelse

En god oplevelse

25 settembre 2025

Hej Niels-Henrik,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Software opdatering på min e-tron

17 settembre 2025

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service i forbindelse med softwareopdateringen på din e-tron. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

At man får en god forklaring om hvad…

At man får en god forklaring om hvad der er galt med ens vogn af dygtige og behagelige medarbejdere.

13 settembre 2025

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en grundig forklaring på, hvad der er galt med din bil, og at du har oplevet vores medarbejdere som både dygtige og behagelige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Valutata 1 stelle su 5

De kan have nok så gode anmeldelser når…

De kan have nok så gode anmeldelser når de køber sig til dem ved at skrive vil du anmelde os og give 5 stjerne igennem så kvittere vi med en omgang vask og støvsugning. Det er faktisk ulovligt at købe sig til det sådan

25 settembre 2025
Non scritta su invito

Hej Magnus,

Det er bestemt ikke vores hensigt – eller noget, vi bevidst gør. Vi ønsker, at alle anmeldelser skal være et ærligt billede af vores kunders oplevelser. Din henvendelse bliver taget videre internt, så vi kan bruge den konstruktivt til at forbedre os fremover.

Fantastisk service og hjælpsom

Fantastisk service og hjælpsom, fik afhentet min bil i lufthavnen, samt låne bil stod til mig da jeg kom tilbage 👍

19 settembre 2025

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet fantastisk service og hjælp, og at både afhentning i lufthavnen og lånebil fungerede som ønsket. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Audi– en del af Semler Mobility

Valutata 4 stelle su 5

Fik lavet det der skulle til aftalt…

Fik lavet det der skulle til aftalt pris og tid.

18 settembre 2025

Hej Arne,

Vi er glade for, at arbejdet blev udført som aftalt både med hensyn til pris og tid. Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.

På glædeligt gensyn!

Flinke mennesker

Flinke mennesker, men ikke specielt imødekommende. Da jeg kom, tog de nøglerne, fik afvide der var kaffe, da bilen kom tilbage fik jeg nøglerne og de sagde god dag. Ikke noget med at forklare hvad opdateringen gik ud på, eller noget.

9 settembre 2025

Hej Mathias,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som flinke – men vi beklager, at du ikke følte dig særligt imødekommet, og at du ikke fik en forklaring på opdateringen.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang - hvor vi forhåbentlig kan gøre det endnu bedre!

Valutata 5 stelle su 5

Fordi det aftale blive udføret som…

Fordi det aftale blive udføret som ønsket.

5 settembre 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at alt blev udført, som du ønskede det, og at vi levede op til aftalen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Servicen blev udført hurtigt

Servicen blev udført hurtigt, til aftalt pris. Virkelig imødekommen personale.

12 settembre 2025

Hej John,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service sød personale

1 settembre 2025

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service og møder sødt personale hos os. Din feedback betyder meget for hele teamet. Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service

Jeg har købt en Audi Q6 ultra performance hos Audi Aalborg og jeg må desværre konstaterer, at Aalborg afdelingen på ingen måde lever op til det service niveau som brandet Audi ellers burde. At købe en bil til små 800.000kr og opleve, at butikken på ingen måde lever op til forventningerne skuffer virkelig. Selve afleveringen af bilen var virkelig forhastet og gennemgangen sporadisk og overfladisk. Ikke en oplevelse værdig for en så dyr bil. Efter en dårlig anmeldelse af afleverings forløbet, forsøgte sælger, at gøre det godt igen med at tilbyde undervogns behandling og Nano behandling af lak til en reduceret pris mod, at jeg lavede en ny og bedre anmeldelse af min handel. Da jeg får bilen retur kan det konstateres, at det ikke er den Nanobehandling som vi aftalte (en billigere og mindre holdbar behandling er lavet desværre) og sælgers svar var: Firmaet der har udført behandlingen havde ikke flere af de rigtig flyvers, hvorpå de skriver behandlings type samt anbefalinger til vedligeholdelse, så de har skrevet det på en anden. Der var undervogns behandling flere steder på bilen og alle fire måtter måtte skiftes. Det gjorde sælger uden beregning, men hvorfor pokker tjekker de ikke op på det inden aflevering af bil til kunden? Hvor er kvalitets sikringen? Ved hjulskifte mellem vinter og sommerhjul hos lokal mekanikker kunne det konstateres at den lille bolt der holder bremseskiven på sin plads var knækket. Efter 3 mdr og gentagende henvendelser til Audi Aalborg fik jeg tid på værksted, men ved indlevering fik jeg besked på, at jeg selv skal betale for denne reparation og at det ikke er en garantisag. Bilen er kun 6mdr gammel!

Selve bilen er et fantastisk køretøj, men oplevelsen af handlen hos Audi Aalborg og det efterfølgende forløb lever på ingen måde op til hvad man måtte forvente af Audi og en bil til 800.000. Jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har købt en brugt bil købt som beset af en brugtvognsforhandler.

12 settembre 2025
Non scritta su invito

Hej Lars,

Vi er kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger – vi tilsigter ellers altid at give alle vores kunder og besøgende en god og imødekommende service.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang og forbedre din oplevelse.

De bedste hilsner,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più