Nemt at lave en aftale og rart at Anders tager ansvar. Lidt udfordringer i starten men vi blev enige om at prøve en kemisk rens og extra pudsning af ruderne. For første gang siden 2016 er ruderne bl... Leggi di più

Hvis jeg skal betale for at få mine vinduer vasket, så forventer jeg at de bliver rene og der er brugt vand og sæbe. ? Efter flere henvendelser til ATK, som i øvrigt oplyser, at de ikke er i stand... Leggi di più

Jeg har brugt haft besøg af Anders og Thomas fra ATK vinduespolering hver tredje måned i lidt over et år nu. De har hver gang været fleksible, høflige og haft et højt serviceniveau. Vinduerne efterlad... Leggi di più

Aftale fungerer perfekt. Et par dage før kommer der besked omkring pudsning, og dagen er altid overholdt. Vores hus er i 2 etager og begge etager bliver pudset på gl måde, så vinduerne er rene, tørr... Leggi di più

1. Servizio di pulizia finestre

Vi er to brødre, Anders og Thomas, med god energi og spanden fuld af sæbevand.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse. Alle aftaler har været holdt og arbejdet er udført til fuld tilfredshed!

22 gennaio 2024

Hej Ove

Mange tak fordi du har taget tid til at skrive lidt om os - det sætter vi stor pris på😃

Vi er rigtig glade for at I er tilfredse med vores arbejde og service!

Vi glæder os til næste gang.

ATK Vinduespolering

Effektive og pålidelige vinduespudsere!!!

Fin og effektiv pudsning og altid punktlig😍

15 gennaio 2024

Hej Anne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er super glade for at vores service og arbejde lever op til jeres forventninger og krav😊

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde, flinke mennesker

23 gennaio 2024

Hej Thomas

Tak for din 5-stjernede anmeldelse - det sætter vi pris på at du vil tage tid til.

Super dejligt at høre at I kan lide os og vores arbejde! Vi ser altid frem til at pudse jeres vinduer😃

ATK Vinduespolering

Mødte personligt op for tilbud

Mødte personligt op for tilbud, nemme og flexible. Altid info om hvornår de kommer. Bedste anbefaling herfra.

19 gennaio 2024

Risposta di ATK Vinduespolering

Tusind tak for de pæne ord og 5 stjerner. Vi er bare super glade for at I er glade og tilfredse med den måde vi gør tingene på😊

God service …

Fantastisk god energi og super god service. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale ATK Vinduespolering

18 gennaio 2024

Hejsa Nadja

Mange tak fordi du har taget tid til at lave en anmeldelse - det sætter vi stor pris på😊

Mega fedt at høre at din oplevelse har været god med både os og vores arbejde.

Vi håber vi en anden gang kan være behjælpelige igen!

2 friske unge vinduespudsere

Så 2 friske unge på facebook, der havde startet en forretning som jeg gerne vil støtte. Jeg lavede en aftale, de 2 friske unge drenge kom som aftalt og pudsede til ug, og ok pris.

18 gennaio 2024

Hej Inge Lise

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse - det er vi rigtig glade for😊

Vi er også rigtig glade for at du er glad og tilfreds med vores arbejde.

Vi ser frem til næste gang.

Anbefales 👍

Imødekommende, venlig og fleksibel samt fint udført arbejde

16 gennaio 2024

Risposta di ATK Vinduespolering

Hej Lotte. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er glad og tilfreds med vores arbejde - det vil vi gøre alt for at fortsætte😊
Vi ses næste gang!
Mvh Anders fra ATK

Gode. Lille klage.

Har bugt dem længe. Hurtige og effektivt.
Men i går måtte jeg, efter at de var gået, selv pudse en lang løber midt på ruden og på døren, klister i en stribe over hele stuedøren. Begge dele indvendig.

16 gennaio 2024

Hej Birgitte

Super fedt vi måtte komme ud igen igen, og tusind tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse😊

Vi beklager selvfølgelig rigtig meget at der har været en løber på et vindue - det bestræber vi os ellers på aldrig at lave. Vi giver selvfølgelig 50% rabat næste gang, og er endnu mere opmærksomme.

Jeg håber vi kan gøre det til en 5-stjernet oplevelse næste gang og fremover🙏🏻

ATK Vinduespolering

De udføre altid et super godt stykke…

De udføre altid et super godt stykke arbejde. De er rare og smilende og meget lydhøre hvis man har selv de mindste spørgsmål

15 gennaio 2024

Risposta di ATK Vinduespolering

Hej Ditte. Mange tak for din anmeldelse. Det er så vigtigt for os at I er glade for vores arbejde og service!
Vi ses næste gang😊

Dygtigt firma

Dygtigt firma. Kommer punktligt efter forudgående aftale og advisering og pudser meget tilfredsstillende

13 gennaio 2024

Hej Bente. Tusind tak! Vi sætter stor ære i at du er glad og tilfreds😊
Vi ses næste gang!

Glæder mig hver gang de kommer og…

Glæder mig hver gang de kommer og pudser mine vinduerne og det gør de god og de er så søde og venlige og smilen hver gang jeg kan klart anbefale dem til andre 👍😊

2 gennaio 2024

Risposta di ATK Vinduespolering

Hej Tove. Mange tak for de pæne ord - det sætter vi pris på! Vi glæder os til at besøge dig næste gang😊
Mvh Anders