Nemt at lave en aftale og rart at Anders tager ansvar. Lidt udfordringer i starten men vi blev enige om at prøve en kemisk rens og extra pudsning af ruderne. For første gang siden 2016 er ruderne bl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hvis jeg skal betale for at få mine vinduer vasket, så forventer jeg at de bliver rene og der er brugt vand og sæbe. ? Efter flere henvendelser til ATK, som i øvrigt oplyser, at de ikke er i stand... Leggi di più
Aftale fungerer perfekt. Et par dage før kommer der besked omkring pudsning, og dagen er altid overholdt. Vores hus er i 2 etager og begge etager bliver pudset på gl måde, så vinduerne er rene, tørr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er to brødre, Anders og Thomas, med god energi og spanden fuld af sæbevand.
Informazioni di contatto
J. M. Mørks Gade 3, 1.th, 8000, Aarhus C, Danimarca
- kontakt@atkvinduespolering.dk
- atkvinduespolering.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Nemt at lave en aftale og rart at…
Nemt at lave en aftale og rart at Anders tager ansvar.
For første gang siden 2016 er ruderne blevet helt rene. Godt kæmpet ATK
Hvis jeg skal betale for at få mine…
Efter flere henvendelser til ATK, som i øvrigt oplyser, at de ikke er i stand til at lave en kreditkort, men gerne vil komme og vaske vinduerne igen, men de kommer ikke, kan se at der ikke er sket noget.
Total dårlig service
Kan klart anbefales
Har brugt atk i et stykke tid. Super grundigt, arbejde altid god service.
kan klart anbefales herfra!
Har været kunde
Har været kunde, lige så den de unge mennesker startede. En gang om måneden. Synes de er super friske unge mennesker, der gør det fint og flot. Super sejt gået. Har været vældig tilfreds, siden dag ét. Jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre. Desværre er jeg flyttet og jeg tænker at I nok skal være dem der pudser mine vinduer det nye sted.
Som altid med ATK kommer der en frisk.
Som altid med ATK kommer der en frisk ung mand og gør sit arbejde omhyggeligt og perfekt. det er altid en fornøjelse at have dem på besøg.
Let at lave en aftale med
Let at lave en aftale med, god kommunikation med sms'er dagen ind de kommer, for e-mail med faktura. Jeg havde ingen problemer med at betale og var godt tilfreds med deres arbejde,
Glade kunder
Jeg har brugt haft besøg af Anders og Thomas fra ATK vinduespolering hver tredje måned i lidt over et år nu. De har hver gang været fleksible, høflige og haft et højt serviceniveau. Vinduerne efterlades altid skinnende rene og hver gang der har været ændringer fra vores side, har de været utrolig imødekommende og samarbejdsvillige ift. at finde en god løsning for begge parter. Vi har i vores lille familie været så glade for dem og kan varmt anbefale dem 😊
AKT vinduespolering laver virkelig et …
AKT vinduespolering laver virkelig et flot arbejde og er nogle super søde mennesker.
Oplevede i dag oplæring af ny medarbejder - sikke en grundighed og omhyggelighed til UG+++.
Har brugt dem længe og der er aldrig noget at sætte en finger på
SUPER VINDUESPUDSNING
Venlige, effektive, omhyggelige, serviceminde vinduespudsere hos ATK
ATK Vinduespolering er virkelig dygtige…
ATK Vinduespolering er virkelig dygtige og grundige. De giver sig god tid og vinduerne er bare så fine, når de er gået. Jeg får en besked om, hvornår de kommer, det betyder noget for mig. Jeg kan absolut anbefale dem.
Aftale fungerer perfekt
Vores hus er i 2 etager og begge etager bliver pudset på gl måde, så vinduerne er rene, tørrer og ingen vandskade efter besøg.
Kan på det varmeste anbefales
Dårlig kommunikation og vinduespudsning
For at gøre det kort, så er der enormt lang svartid fra ATK, hvor man bliver nødt til at rykke for svar om man har en aftale eller ej. Samtidig kan de ikke kommunikerer klart om deres priser, hvor vi ender med at få en næsten dobbelt så dyr regning som vi havde fået tilbud på. vores 1 plans (135 kvm) hus, kostede det samme som vores venners 3 etagers hus på langt flere kvm.
Ikke nok med det, så er flere af vores vinduer bare blevet pudset henover de pletter som var på dem, hvilket var hele grunden til at vi ville have "professionelle" ud for at gøre det for os. Og så blev vores vinduesparti ved hoveddøren heller ikke pudset. Utilfredsstillende.
Så desværre ikke meget godt at sige herfra og Thomas skrev blot tilbage på min henvendelse inden denne Trustpilot med "beklager at vi ikke har skrevet til tydeligt nok. God weekend".
Så ingen anbefaling herfra.
God kvalitet
Anbefaler ATK Vinduespolering
Jeg havde besøg af ATK Vinduespolering. De leverede et flot resultat - jeg vil helt sikkert anbefale dem!
Udover at Thomas og Anders er meget…
Udover at Thomas og Anders er meget behagelige drenge så er vi også meget tilfreds med deres arbejde, hurtigt og effektivt, fantastisk at vores vinduer er altid rene.
Meget nem betalings system.
Værdsæt system med sms besked inden de kommer forbi.
Altid super service og super kvalitet
Grundighed
Vi benyttede os af ATK for første gang, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Arbejdet blev udført med stor grundighed, og den unge mand der var her var meget venlig og havde god situationsfornemmelse. Vi er meget tilfredse
Perfekt arbejde!
Jeg har haft fornøjelsen af at hyre ATK til et større projekt på en etageejendom i Århus. En opgave der tog to hele dage.
De var her fra morgen til aften.
Min anbefaling for alle, private og erhvervsdrivende, er klart, at række ud til ATK!
De er super effektive, hamrende dygtige og enormt imødekommende.
Min største anbefaling herfra!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.