Scopri cosa dicono le persone
Sebastian har bare et mega højt serviceniveau, og når så kvaliteten er i top og prisen er rimelig, kan man kun være tilfreds.
L'azienda ha risposto
To unge gutter har bygget dette vinduespudserfirma op. De har pudset mine vinduer lige fra begyndelsen, og de har bare været drøngode og supersøde lige fra den spæde start. Og så er de kun blevet bedr... Leggi di più
Vinduespudser Kappel er meget loyal, grundig, pligtopfyldende og nem at koordinere med. Vi skiftede til Kappel fordi vores tidligere vinduespudser, brugte de “nye” metoder udelukkende med vand... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vinduespudser Kappel i Silkeborg leverer grundig og pålidelig vinduespudsning med personlig service. Samme pudser hver gang, aftaler overholdes, og alle detaljer bliver gjort ordentligt. Ærligt håndværk, man kan stole på
Informazioni di contatto
Enebærvej 31M, 8600, Silkeborg, Danimarca
- sebastian@vinduespudserkappel.dk
- vinduespudserkappel.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er virkelig glad for arbejdet
Jeg er virkelig glad for arbejdet – Sebastian er utrolig grundig og gør et rigtig flot stykke arbejde. Mine vinduer har aldrig været så rene! Han er også meget præcis med de tidspunkter, han aftaler. Helt klart den bedste vinduespudser, jeg har haft. Kan varmt anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Varm anbefaline

Risposta di Vinduespudser Kappel
Han gør et godt stykke arbejde.ruderne…
Han gør et godt stykke arbejde.ruderne er rene og uden striber. Karmene er tørret af.kan kun anbefale Kappel. Vh John.
Altid meget fleksibel.God og hurtig
Super dygtig
Super dygtig, rar, ærlig og fleksibel😊
Anbefales af os👍🏻
Sender altid en sms inden de kommer
Sender altid en sms inden de kommer.
Rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde.
Vil gerne anbefale Vinduepudser Kappel til andre.
God service og rene vinduer pudset på…
God service og rene vinduer pudset på gammeldags vis
Super god service 👍👍
Altid præcis og meget omhyggelig intet…
Altid præcis og meget omhyggelig intet at se ,andet end rene vinduer - vil klart anbefale Sebastian til andre vh Maja Gulbæk
Pligtopfyldende og dygtig vinduespudser
Sebastian er den bedste vinduespudser som vi har haft. Han er dygtig og pligtopfyldende. Han overholder altid aftaler og er sød og venlig, når vi møder ham.
Tak for det👍 Du får de bedste anbefalinger fra os. René og Mette
Fantastisk firma!!!
Fantastisk firma!!!
Pålidelig og yderst behagelig!!!
Vores vinduer er skinnende og perfekte,når Sebastian har været her!!!
Kæmpe anbefalinger herfra!!!!
Rene vinduer og god service!
Vi skiftede til Kappel fordi vores tidligere vinduespudser, brugte de “nye” metoder udelukkende med vand, men oplevede at komme hjem til frossent vand på karmene på dage med frost og striber efter indtørring på de solrige dage.
Det gør vi på ingen måde nu! Her er der styr på håndværket og de kommer altid som aftalt😊
Vi er derfor meget glade for skiftet til Vinduespudser Kappel og vil anbefale til enhver👏
Jeg blev kontaktet af Vinduespudser…
Jeg blev kontaktet af Vinduespudser Kappel, som ønskede at tilbyde vinduespolering til vores virksomhed. Vi havde faktisk haft vores tidligere vinduespudser i mange år – både erhvervsmæssigt og privat – og havde været rigtig tilfredse med samarbejdet. Faktisk var prisen hos vores tidligere vinduespudser også billigere, men fordi han var lokal, valgte vi alligevel at støtte lokalt og indgik derfor en aftale.
Der blev aftalt en opstartsdag, men ingen dukkede op. Vi ventede først en uge ekstra, derefter endnu en uge, og efter samlet tre ugers forsinkelse kontaktede jeg selv virksomheden for at høre nærmere.
Svaret tilbage var ganske enkelt, at han ikke havde tid til flere kunder.
Det synes jeg ærligt talt er en meget uprofessionel måde at håndtere nye kunder på – særligt når man selv har taget kontakten og fået os til at opsige et samarbejde, vi havde haft gennem mange år. En hurtig og ærlig tilbagemelding fra starten havde været langt mere respektfuld.
Mit råd er derfor: Behold jeres nuværende vinduespudser. Vinduespudser Kappel har tilsyneladende ikke tid til de aftaler, han selv laver.
Opdatering
om en opdatering på sagen med Vinduespudser Kappel:
Efter jeg skrev en anmeldelse af vores oplevelse på Trustpilot, er jeg efterfølgende blevet mødt med trusler om anmeldelser for “skattesvig” og “svindel”, alene fordi jeg nævnte, at vores private bolig også skulle pudses – på samme adresse hvor vores holdingselskab er registreret.
Jeg er desuden blevet kontaktet med truende henvendelser, telefonopkald om aftenen samt beskeder om, at jeg skulle fjerne min anmeldelse, ellers ville han “gøre alvor” af sine trusler og kontakte myndigheder m.v.
Det ændrer dog ikke på det faktiske forløb:
Vi opsagde et samarbejde gennem 11 år for at støtte en lokal virksomhed. Derefter ventede vi i 3 uger uden at nogen dukkede op, før vi selv måtte kontakte ham og fik beskeden om, at han ikke havde tid alligevel.
Man må naturligvis gerne være uenig i en anmeldelse. Men at forsøge at true kunder til tavshed med beskyldninger om svindel, anmeldelser til myndigheder og offentlige insinuationer er efter min mening langt over grænsen for almindelig og professionel forretningsadfærd.

Risposta di Vinduespudser Kappel
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse…
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse med Kappel Vinduespuds. De møder op til tiden, er nemme at kommunikere med, og resultatet er pæne, rene vinduer uden striber.
Det hele fungerer bare, som det skal, og man kan godt mærke, at de går op i deres arbejde. Prisen er også rimelig i forhold til kvaliteten.
Alt i alt en god og pålidelig service, som jeg godt kan anbefale.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.