Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit a sunny day! Vorab hatte ich mich per Mail erkundigt, ob auch nach Deutschland versendet wird und habe innerhalb weniger Stunden eine sehr freundliche und präzise Antwort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een tripod besteld en daar was geen afstandsbediening bijgesloten, waarvoor ik deze juist had besteld, stond ook op de doos dat deze erin zou zitten. Een mail gestuurd en binnen een paar uur an... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Terugkerende klant!

Snel verzonden en super blij met het product! Heb dit eerder als cadeau gegeven en wilde het nu zelf ook!

29 agosto 2023

Hi Zelda,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze leuke review. Wat leuk om te horen dat je zelf ook helemaal enthousiast bent geworden van ons product na dit cadeau te hebben gegeven aan iemand! We wensen je er heel erg veel plezier van!

Valutata 4 stelle su 5

Product ok, hulp kan beter.

De communicatie verloopt vlot, maar ze zijn slechts tussenhandelaar en verwijzen naar de leverancier als er vragen zijn.

Het product op zich is dus ok,(lichtsnoer voor buiten) maar het feit dat je er een timer specifiek geschikt voor LED lampjes bij moet hebben maakt het heel lastig. (waar te koop?)

Pas na flink aandringen kreeg ik een hint waar ik iets mee kon.
Al met al gemengde gevoelens dus.

17 agosto 2023

Beste R. de Bruin,

Bedankt voor je feedback! Wij zijn inderdaad de verkoper en niet de leverancier. Wij helpen graag verder met het antwoord op vragen over het gebruik van onze producten, maar kunnen helaas geen gedetailleerd advies geven over timers die wij niet in de verkoop hebben. We hebben daarom gekeken wat we wel voor jou konden betekenen en informatie gegeven over waar je deze informatie kon vinden en waar je kon zoeken naar deze specifieke timer. De verlichting is LED verlichting en dient daarom ook gebruikt te worden met producten die speciaal voor LED geschikt zijn. Dit heeft te maken met het feit dat onze LED producten erg weinig stroom nodig hebben en indien er producten mee worden gecombineerd die niet geschikt zijn voor LED, kan er lekstroom ontstaan.

We vinden het vervelend om te horen dat je gemengde gevoelens hebt wat betreft jouw shopervaring bij ons. We waarderen jouw feedback en hechten veel waarde aan de mening en ervaring van onze klanten. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het uiteraard graag.

Snelle levering.

15 agosto 2023

Hi Willem,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review! We wensen je heel erg veel plezier van jouw bestelde item.

Valutata 1 stelle su 5

UPDATE

UPDATE: Negatieve beoordelingen worden gerapporteerd en verwijderd. Het lijkt erop dat ze dit doen met alle negatieve beoordelingen.
Een retour gestuurd die ze weigeren te accepteren vanwege het feit dat er geen adapter was, terwijl de retour in een complete set is verzonden. Oplichting praktijken. KOOP HIER NIET!!

3 agosto 2023

Beste Brigitta Kneten, Magdi Nori,

De negatieve reviews, die jullie voorheen schreven, worden verwijderd door trustpilot, omdat we kunnen aantonen dat dit door een "concurrent" wordt geschreven. Trustpilot verwijderd niet zomaar reviews, zoals jullie wellicht als bedrijf ook weten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via de mail.

a sunny day

Tevreden klant

Al 2 maal een groeilamp gekocht, telkens gekregen zoals beschreven stond, alles in orde.

21 luglio 2023

Beste Domien,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat leuk dat je zo tevreden bent met de groeilampen. We wensen jou er heel veel plezier van!

Blij

Fijne vlotte communicatie gehad met a sunny day. De bestelling kregen wij een dag na bestelling in huis. Wij zijn erg blij met de twee lichtsnoeren. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en de tuin ziet er in de avond nu erg sfeervol uit!

28 luglio 2023

Hi E.M.,

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te lezen dat je een goede webshop ervaring hebt gehad bij ons en dat je zo tevreden bent met de lichtsnoeren. We wensen jullie veel gezellige avonden van de lichtsnoeren!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, perfect verpakt, mooi en functioneel product.

27 giugno 2023

Hi Jos,

Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop!

Leuke site

Leuke site, snelle levering! Maar vooral hele leuke lampjes.

19 giugno 2023

Risposta di Helios2day B.V.

Wat een leuke review! Hier worden we heel blij van. Dank je wel Stella.

Valutata 5 stelle su 5

Product zoals beschreven en super…

Product zoals beschreven en super snelle levering ....

14 giugno 2023

Beste Ilse,

Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met het product en de levering.

Veel plezier ermee!

Valutata 4 stelle su 5

Solar lichtsnoer met 25 'peertjes'…

Een solar lichtsnoer met 25 'peertjes' gekocht voor circa 50 euro. Binnen 2 weken waren er al 4 defect en moest ik de 2 reserve lampjes gebruiken. Na snel en vriendelijk klantenservicecontact, met het sturen van de nodige fotos en het wisselen van lampjes in andere fitting, blijft het nu al 2 weken stil en lijkt WhatsApp niet meer gelezen te worden. We hopen dat er als nog een oplossing komt maar op dit moment is de ervaring niet zo positief.
Update 3-7
Inmiddels via email contact gekregen en 4 nieuwe peertjes ontvangen, hopenlijk blijft de snoer de rest van de zomer goed werken

19 giugno 2023

Goedemorgen Tomas,

Hartelijk dank voor je bericht. Wat een ontzettend vervelende situatie. We begrijpen volledig dat dit geen positieve ervaring is. Onze WhatsAppdienst werkt inderdaad al anderhalve week niet meer. We ervaren helaas technische problemen, maar daar mag jij natuurlijk niet de dupe van zijn. Zou je ons een mailtje willen sturen met jouw bestelnummer? Dit mag naar info@asunnyday.nl. We gaan het probleem snel voor je oplossen.

We horen graag van je.

Valutata 1 stelle su 5

Ik kreeg bericht dat het 2 juni naar…

Ik kreeg bericht dat het 2 juni naar post nl was gegaan maar heb ondertussen 9 juni nog niks ontvangen. Ik had voor jullie gekozen omdat het binnen 2 werkdagen geleverd zou zijn. Doe je pakjes maar in een bol.com doosje. Gisteren besteld vandaag geleverd. Heb het pakket ontvangen en de kwaliteit is prima.

2 giugno 2023

Goedemorgen Henriette,

Wat ontzettend vervelend dat jouw pakket nog niet geleverd is. Helaas ben je niet de enige die het pakket nog niet ontvangen heeft. PostNL kampt met enorme leverproblemen. Ze geven de volgende melding op de website:

"Het is op dit moment erg druk. Daardoor kunnen pakketten langer onderweg zijn dan je van ons gewend bent. Via track & trace vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak."

We hebben jouw bestelling erbij gezocht en zien dat er inderdaad een flinke vertraging op de levering zit. We hebben hier melding van gemaakt bij postNL. Zij verwachten het begin volgende week te leveren. We houden het in de gaten en gaan het voor je oplossen.
Fijn weekend!

_____________

Update 16-06

Beste Henriette,

Zojuist hebben wij een bericht van postNL gekregen over jouw pakket. Ze geven aan dat het pakket gisteren geleverd is. Graag horen we of jij jouw pakket in goede orde ontvangen hebt.

Alvast hartelijk dank voor je reactie.

team a sunny day

Good advice

Good advice, good quality and great service.

28 maggio 2023

Hi Joris,

Thank you for your review. Very nice to hear that you are happy with your online shopping experience at our webshop!

Kind regards,
the team of a sunny day

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snelle reactie op mail.

4 maggio 2023

Hi Erik,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Mooie lichtslinger voor buiten

Mooie lichtslinger voor buiten. Handig systeem die toelaat om verschillende snoeren eenvoudig aan elkaar te koppelen

14 maggio 2023

Hi Nathalie,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. We wensen je heel veel gezellige avonden van het lichtsnoer!

Snel bezorgd

Snel bezorgd, keurig verpakt. Het is een cadeautje en nog niet uitgepakt 😉

28 aprile 2023

Hi!

Heel erg bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en verpakking.

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice ! Ik had een probleem met de levering van mijn pakketje en a sunny day hielp me om een oplossing te vinden, ze antwoordden heel snel en heel vriendelijk! Ik ga in de toekomst zeker nog is bestellen!

19 maggio 2023

Hi Vanessa,

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We vinden het erg fijn dat we het voor je op konden lossen!

goede prijs/kwaliteit

goede prijs, snelle levering, materiaal lijkt op eerste zicht van degelijke kwaliteit.

27 aprile 2023

Hi Paul,

Bedankt voor je review! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en prijs/kwaliteit.

Prima prijs, gewoon goed

Prima prijs, goede kwaliteit. Alles zoals beloofd.top.

6 maggio 2023

Hi Lester,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review! Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw shopervaring bij a sunny day.

Wij wensen je een hele fijne dinsdag!

Dankjewel

Na een vriendelijk contact met jullie klantendienst, nieuwe lampen besteld en er twee gratis bij gekregen. Dank daarvoor.

2 maggio 2023

Hi Fabienne,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw shopervaring bij ons. We wensen je een hele fijne donderdag!

het team van a sunny day

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più