Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit a sunny day! Vorab hatte ich mich per Mail erkundigt, ob auch nach Deutschland versendet wird und habe innerhalb weniger Stunden eine sehr freundliche und präzise Antwort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een tripod besteld en daar was geen afstandsbediening bijgesloten, waarvoor ik deze juist had besteld, stond ook op de doos dat deze erin zou zitten. Een mail gestuurd en binnen een paar uur an... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Super mooi product en snel geleverd.

Het product voldoet exact aan de beschrijving en werd supersnel, veilig verpakt, geleverd!

9 febbraio 2024

Risposta di Helios2day B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review, Alie! We zijn blij dat je er blij mee bent en dat je het snel hebt ontvangen. Veel plezier ermee!
Charlotte van a sunny day

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en product zoals…

Snelle levering en product zoals beschreven

4 febbraio 2024

Hi Puck,

Bedankt voor jouw waardevolle review. We wensen je heel erg veel plezier van het bestelde item en alvast een hele fijne week!

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service van A Sunny Day…

Een lichtsnoer gekocht bij a Sunny Day waarvan er twee lampjes binnen korte tijd kapot gingen. De extra 2 lampjes gebruikt en nu geen reserve lampjes meer en gevraagd naar een oplossing voor dit probleem. Aanbod; 2 lampjes kopen voor 15,00 euro terwijl een nieuw snoer met 24 lampjes (+ 2 reserve lampjes) 27,00 euro kost. Dus dit bedrijf biedt helaas geen service.

9 gennaio 2024

Beste Loes,

We verlenen graag goede service aan onze klanten. Om dit te kunnen bieden in het geval van een onderdeel of een product dat momenteel niet werkt, hebben wij het product of het onderdeel zelf nodig. Dit hebben wij ook vermeld in de mail naar jou, waar je aangaf deze weggegooid te hebben. Helaas kunnen wij geen test/onderzoek uitvoeren en daarmee geen passende oplossing bieden, wanneer het onderdeel al is weggegooid.

We hebben tevens aangeboden om met je mee te kijken, mocht er in de toekomst nog iets stuk gaan aan het lichtsnoer. We hopen op je begrip voor de situatie en staan altijd voor je klaar middels e-mail en telefoon, wanneer je nog verdere vragen of opmerkingen voor ons hebt.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.
Product, automatische ballenwerper voor honden, voldoet aan de verwachtingen.
Balletjes van 5cm diameter hadden wel iets degelijker mogen zijn, mijn Jack Russel had er na één dag al ééntje stuk.
Ik heb hem intussen afgeleerd van op het balletje te beginnen kauwen en nu apporteerd hij en dropt hij het balletje opnieuw in de werper, dat laatste vraagt ook wel enige oefening maar eens onder de knie is dit een heerlijk speelgoedje.

22 dicembre 2023

Beste Jef,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze waardevolle review. Het vergt inderdaad wat training om de hond te laten wennen aan de ballenwerper, zoals bij elk nieuw interactief speeltje. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de ballenwerper. We wensen je hond er heel veel speelplezier van!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, goed en duidelijk contact met de verkoper, vriendelijke service.

13 dicembre 2023

Hi Maurice,

Heel erg bedankt voor jouw leuke review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je een hele fijne donderdag!

Prima bestelproces, keurige levering

Bestelproces ging vlekkeloos. Keurige verpakking. Ik moet de lampen nog ophangen dus of alles werkt weet ik nog niet maar het ziet er allemaal goed uit 👍🏻

29 novembre 2023

Hi Jelmer,

Bedankt voor jouw review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en onze verpakking. We wensen je heel erg veel plezier van de bestelling!

Valutata 1 stelle su 5

Onduidelijke specificatie en geen geld terug.

Onder aan de pagina stond dat de bestelde lichtbronnen voor 1 specifieke lamp zijn. Stond dit prominent boven aan de pagina, had ik dit nooit besteld. De lampen zijn defect gegaan bij installatie. A sunny day wil geen terugbetaling doen.

24 novembre 2023

Beste Thiago Martina,

De bestelde lichtbronnen zijn inderdaad enkel geschikt voor de a sunny day lichtsnoeren, vanwege het lage voltage. Dit staat bovenaan de beschrijving van het product vermeld en het aantal voltage staat ook beschreven bij de productinformatie. We vinden het erg jammer en vervelend dat de lampjes stuk zijn gegaan door gebruik in een andere lamp en hebben daarom ook aangeboden dat je een gedeelte van de lampjes terug mag sturen (de werkende lampjes). Hier hebben wij echter nog geen reactie van je op vernomen. Mocht je hier nog gebruik van willen maken, dan horen we graag van je. We vinden de situatie ook erg vervelend, maar helaas kunnen wij geen volledige terugbetaling doen als er sprake is van gebruikersschade door verkeerd gebruik. We hopen op je begrip hiervoor.

Goede service!

Goede service en werd snel en efficiënt geholpen na mijn vragen via e-mail door Sharon. Kortom, tevreden!

22 novembre 2023

Hi Ellis,

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We zijn blij dat we jou verder hebben kunnen helpen en dat je onze service prettig hebt ervaren. We wensen je alvast een hele fijne week!

Valutata 5 stelle su 5

Had probleem met led lampen in…

Had probleem met led lampen in verlichtingssnoer. Nadat ik dit had gemeld werd er meteen gereageerd. Zonder probleem werden er 2 nieuwe lampen gestuurd. Dat is pas service. Sharon, bedankt voor snelle service.

23 novembre 2023

Beste heer/vrouw Mathijsen,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je nog heel veel gezellige avonden van het lichtsnoer!

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi en warm lichtsnoer

Heel mooi en warm lichtsnoer. Erg leuke reacties op van anderen.

7 novembre 2023

Beste Eelco,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met ons lichtsnoer. We wensen je er heel erg veel gezellige avonden van!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Adapter van een eerder aangekocht lichtsnoer was defect (buiten garantie). Voor een schappelijk bedrag incl. verzendkosten een nieuwe ontvangen.

27 ottobre 2023

Beste Martin,

Bedankt voor deze mooie review! We wensen je heel erg veel gezellige avonden van de verlichting.

topper

Zo goed advies gekregen !!
Een product wat bijna niet te leveren was hebben zij er voor gezorgd dat het binnen een dag bij mij is bezorgd. Heel klant vriendelijk en behulpzaam.
Een aanrader.

20 ottobre 2023

Hi Anja,

Heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je jouw geliefde product al binnen een dag bij jou thuis hebt gekregen :)

We wensen je alvast een hele fijne week en heel erg veel plezier van het product!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en betrouwbare…

Snelle levering en betrouwbare trackinggegevens.Tevens steun je ook nog een goed doel.Deze organisatie heeft zeker een hart voor dieren,super toch !

16 ottobre 2023

Hi Freddie,

Bedankt voor deze mooie review!
We wensen je heel erg veel plezier van het product en voor nu alvast een heel fijn weekend.

Bijzonder goede service

Bijzonder goede service, deze firma; 1 van mijn lampen was opeens kapot. Kan gebeuren, lampen gaan nu eenmaal een keer kapot. Ik wilde een nieuwe lamp kopen, want mijn planten staan nu in het donker. Ik heb eigenlijk alleen de lampen nodig, de standaard heb ik al. Tot mijn grote verrassing krijg ik een nieuwe lamp toegezonden. Echt, dit had ik niet verwacht. Ze hebben aan mij een klant voor het leven :)

26 ottobre 2023

Hi!

Bedankt voor het achterlaten van deze leuke en enthousiaste review. We zijn blij om jou als vaste klant te mogen verwelkomen en wensen je heel veel plezier van de mooie groei en bloei van de planten!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf om bij te kopen en snelle…

Fijn bedrijf om bij te kopen en snelle levering.
In de communicatie is men erg vriendelijk en meedenkend.
Aan te bevelen verkoper!

19 ottobre 2023

Beste Yves,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze leuke review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw webshop ervaring bij ons. We wensen jou heel erg veel plezier van het product en alvast een fijn weekend!

Goede site

Goede site, product voldoet aan de omschrijving. Wel een beetje prijzige lampjes.

11 ottobre 2023

Beste Kees,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop.
We wensen je heel erg veel plezier van je aankoop!

Alles op tijd geleverd.

13 settembre 2023

Hi Rob,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering.

Valutata 5 stelle su 5

Goede producten en een snelle levering

Goede producten en een snelle levering. Gaat het een keer een beetje mis, dan wordt dat razendsnel hersteld.

15 settembre 2023

Hey Ed,

Wat leuk dat je deze review achter laat. Heel erg bedankt hiervoor en we zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw webshop ervaring bij ons. We wensen je een hele fijne week!

Vlotte levering

Vlotte levering. Goed product.

29 agosto 2023

Hey Elly,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze waardevolle review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met jouw webshop ervaring bij ons. We wensen je een hele fijne dag en heel erg veel plezier van het product!

het team van a sunny day

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più