Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit a sunny day! Vorab hatte ich mich per Mail erkundigt, ob auch nach Deutschland versendet wird und habe innerhalb weniger Stunden eine sehr freundliche und präzise Antwort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een tripod besteld en daar was geen afstandsbediening bijgesloten, waarvoor ik deze juist had besteld, stond ook op de doos dat deze erin zou zitten. Een mail gestuurd en binnen een paar uur an... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Perfect

Snel, goed verpakt en alles perfect in orde !

28 agosto 2024

Hi Mary,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Dit waarderen wij enorm. We wensen je heel erg veel plezier van het item!

Valutata 5 stelle su 5

Er was iets kapot gegaan

Er was iets kapot gegaan. Supersnelle reactie en vervanging van het product.

16 agosto 2024

Hi!

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie en waardevolle review. Wij zijn ook erg blij dat we dit voor je konden oplossen.

We wensen je heel erg veel plezier van het item en voor nu een hele fijne dag!

Top service

Top service: na een half jaar uitstekend geholpen!

16 agosto 2024

Beste Jan,

Bedankt voor deze prachtige review! We wensen je een hele fijne week alvast.

13 agosto 2024

Hi Karin,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.

Valutata 5 stelle su 5

Buitengewoon goede service, ook na verkoop!

Geweldige service, de buitenlampjes zijn mooi van design en hebben een prachtige rosé-kleur (die ik bij andere lampjes nog niet vaak gezien heb). Toen de lampjes buiten garantie kapot gingen, zocht men mee naar een snelle en efficiënte oplossing! Buitengewoon goede service na verkoop!

1 agosto 2024

Hi Nele,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat je zo blij bent met de service die je van ons hebt gekregen, daar doen we het voor. We wensen je heel erg veel plezier van de verlichting!

Keurig verpakt en snel geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd

Bij bestelling van lampjes is na telefonisch contact keurig en goed geregeld

1 luglio 2024

Beste Marjon,

Bedankt voor deze leuke review en we wensen je heel erg veel gezellige avonden van de verlichting!

Prima Bedrijf

Heb hier een statief besteld van 140 cm, binnen 2 dagen bezorgd en voldoet precies aan de eisen, Prima bedrijf wat mij betreft!

21 luglio 2024

Hi Sylvester,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel het product als onze service. Bedankt voor deze mooie review en we wensen je heel erg veel mooie foto´s en video´s van het statief!

Fijne service

Twee jaar geleden twee lichtsnoeren van 7,5 meter besteld en inmiddels daar heel veel plezier van gehad. De stekker is wel een achilleshiel van het geheel. Als je een timer gebruikt, is het blijkbaar belangrijk dat dit een digitale timer is en geen reguliere schakelklok vanwege mogelijke restspanning. Afijn, die van mij was dus stuk en toen ik Sunny Day daarover belde, werd dat meteen opgepakt en kreeg ik binnen enkele dagen een nieuwe stekker voor een schappelijke prijs opgestuurd. Bereikbaarheid en communicatie zijn een schoolvoorbeeld voor veel andere bedrijven. Dank Sharon!

26 luglio 2024

Hi Nick,

Bedankt voor deze prachtige review. We zijn heel blij om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad met ons. We wensen je nu heel veel gezellige zomeravonden van de verlichting!

Valutata 4 stelle su 5

Goede communicatie en beantwoorden van…

Goede communicatie en beantwoorden van vragen. Was wel een beetje duur voor een paar reserve lampjes.

27 maggio 2024

Beste Jacq B,

Bedankt voor deze mooie en waardevolle review. We wensen je heel erg veel plezier van de verlichting!

Valutata 2 stelle su 5

Niet overtuigd…

Het geleverde lichtsnoer is veel ieler uitgevallen dan verwacht. De ip65 waterdichtwaarde klopt niet. Op de stekker staat ip44 en er zit een ruimte tussen de lamp en de fitting waar het water zo tussen kan. Ik vind het geen 70€ waard. Heb het teruggestuurd, hopelijk krijg ik m’n geld ook terug.

24 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Correcte prijs en leveringstermijn.

Correcte prijs en leveringstermijn.

3 giugno 2024

Beste Kathia,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Dat waarderen we enorm. We wensen je een hele fijne dag!

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering. Zeer tevreden. Ik heb diverse lampen, witte en paarse, en de planten doen het goed, ook in donkere hoekjes.

14 maggio 2024

Hi!

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je een mooie webshop ervaring bij ons hebt gehad. We wensen je heel kweekplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Lampje kapot aangekomen en heel…

Lampje kapot aangekomen en heel vriendelijk te woord gestaan
Er werd meteen een nieuw lampje nagestuurd

10 maggio 2024

Beste meneer Wouters,

Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de verleende service.

We wensen je een hele mooie dinsdag!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en eenvoudige service en…

Snelle en eenvoudige service en kwaliteit!

3 maggio 2024

Beste Haye,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We wensen je heel erg veel plezier van het gekochte item!

Valutata 1 stelle su 5

Vreselijke ervarving! Bestel hier niet!

Wat een vreselijke ervaring met A Sunny Day! Ik kocht via bol.com een statief, maar het kwam helemaal uit elkaar aan. Ik heb het meteen teruggestuurd, keurig ingepakt, maar kreeg later te horen dat er iets ontbrak, wat totaal niet waar is. De klantenservice was ontzettend onprofessioneel, bood geen enkele oplossing en weigerde verantwoordelijkheid te nemen. Gelukkig heeft bol.com het probleem opgelost voor mij, maar A Sunny Day gedroeg zich als oplichters. Bovendien heb ik gemerkt dat ik niet de enige ben. Meerdere mensen hebben vergelijkbare ervaringen gehad, waarbij geretourneerde producten plotseling "incompleet" of "beschadigd" waren volgens hen. Bestel alsjeblieft niet bij dit bedrijf. Verspil alsjeblieft je geld ergens anders.

3 maggio 2024

Beste Noëlle,

We vinden de situatie erg vervelend. Wij hebben inderdaad contact met jou opgenomen betreft jouw retour, omdat er een onderdeel ontbrak bij de retour. We hebben het product tevens ontvangen in een staat waarbij het product uit elkaar gehaald is, alvorens deze geretourneerd is naar ons. Dit is tevens door jou aangegeven aan ons. We hebben geprobeerd om samen met jou tot een oplossing te komen en vinden het erg jammer dat jij dit anders ervaren hebt. Mocht je nog vragen of opmerkingen voor ons hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen via info@asunnyday.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, mooi product en vriendelijke klantenservice.

28 marzo 2024

Hi Natascha,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw webshop ervaring bij ons. We wensen je heel erg veel plezier van het item!

Goede prijs, snelle bezorging

Product voor goede prijs en snel bezorgd

7 aprile 2024

Beste Rutger,

Bedankt voor deze mooie review. Dit waarderen we enorm! We wensen je heel erg veel plezier van het bestelde item.

Valutata 3 stelle su 5

Vlotte verzending!

Vlotte verzending!
Had hoge verwachtingen van deze witte slinger. Helaas te dun en niet netjes afgewerkt. Heel jammer. Ik stuur de slinger retour.

25 marzo 2024

Hi Yvette,

Hartelijk bedankt voor je feedback. Zou je contact met ons op willen nemen wat betreft jouw bestelling? Dan kijken we graag even met je mee om welk item het gaat en of we iets voor je kunnen betekenen. Je mag ons mailen via info@asunnyday.nl

Valutata 5 stelle su 5

Goede oplossing gegeven voor te veel…

Goede oplossing gegeven voor te veel betaalde aankoopprijs via een bemiddelingssite

22 marzo 2024

Beste Rinus,

Bedankt voor deze mooie en waardevolle review. We wensen je heel erg veel plezier van het aangeschafte item!

Twee lichtsnoeren besteld

Twee lichtsnoeren besteld. Deze waren de volgende dag al in huis. Er zat een lampje stuk in de doos. Contact gehad via de mail en er wordt een nieuw lampje verzonden. De kwaliteit van de lichtsnoeren is heel goed.
Tjessie

23 marzo 2024

Hi Tjessie,

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze leuke en waardevolle review. We wensen je veel gezellige avonden van de lichtsnoeren!

het team van a sunny day

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più