Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Leggi di più
Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Leggi di più
Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Leggi di più
Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Impianto solare fotovoltaico
- Azienda specializzata in energia solare
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
Scritti dall'azienda
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Svezia
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Skulle inte kunna vara mer nöjda!
Mycket smidig process och genomgående väldigt trevliga och hjälpsamma i alla kontakter - från offert och försäljning, till föranmälan och installation.

Mycket bra service
Trevliga montörer och bra bemötande. Fin service och allt fungerar perfekt.

Risposta di Assemblin Solar
Det var slarvigt arbete på taket
Det var slarvigt arbete på taket, och det blev många sönder trampade sanda pannor. När jag kom upp på taket efter att de hade lämnat platsen, såg jag att en av pannorna var sönder under ett fäste tur såg det annars hade all vatten läckt in .
De lovade att arbetet skulle vara klart i juni, men det blev istället färdigt i oktober.

Hela resan från kontakt
Hela resan från kontakt, planering, val av innehåll samt utförande på plats. Alla delelement utförs av Assemblin och de har en bas med elektriskt kunnande.

överlag nöjd
Mycket nöjd med installationen, den gick snabbt och ser bra ut,mindre nöjd med att det drog ut på tiden innan dom väl kom till skott.

Risposta di Assemblin Solar
Bra säljare Montörer o elektriker helt…
Bra säljare Montörer o elektriker helt kanon.

Risposta di Assemblin Solar
Vi är jättenöjda med dom
Vi är jättenöjda med dom. De har arbetat fantastiskt bra. Killarna som satte upp solpanelerna samt elkillen var otroliga. Det enda negativa var att inte batteriet var påsatt. Fick telefonsamtal från Assemblin att så inte var fallet. Men efter tel med dom igen fixade vi det via tel med Assemblin.

Solceller installerade
Bra kommunikation & fint engagemang från säljaren Martin och bra installation av montörerna som snabbt var på plats , sedan uppstod det en del kommunikationsbrister som jag fick förklarat till mig att det är pga storleken av organisation. Så antingen har dem ”vuxit” för snabbt eller så är det helt enkelt brist i projekteringen

Utökning av batteripack
Kompletterade med utökning av batteripack. Trevliga killar som installerade och allt funkade bra trots lite strul med att få igång det.

Kan varmt rekommendera…..
Allt gick bra från ett trevligt säljmöte med bra offert, sen till snabb och fin installation. Trevlig och kompetent personal samt alltid tillgänglig för frågor. Även nu efter installation.
Kan varmt rekommendera denna firma när det gäller solcell installation med batteri.

Risposta di Assemblin Solar
Professionelt och mycket bra bemötande
Professionelt och mycket bra bemötande från offert till installation och drift.

Väldigt bra personal
Väldigt bra personal, från säljare till montörer. Snabba och kunniga. Och väldigt sociala och informerande.

Mycket nöjd kund.
Allt fungerade tidsmässigt mycket bra.
Alla som jag var i kontakt med på Assemblin var mycket hjälpsamma, kunniga och inte minst trevliga.

Snabba & effektiva
Fick besök av en säljare som körde drönare över taket för att få korrekt beräkning på antalet möjliga solpaneler. Två montörer och en elektriker, alla från Assemblin, skötte installationen. Tre veckor från accepterad offert var allt ”up & running” och exakt enligt beräkningarna. Duktiga och trevliga hantverkare.
Har fått hjälp två gånger efter det, då batteriet först inte laddades upp pga felkoppling och senare då appen slutade fungera pga tappad nätverksanslutning. Väldigt svårt att få tag på den kontakt på kontoret som vi haft. Måste tyvärr ”jaga” för att få svar eller någon återkoppling överhuvudtaget. Hade dessutom gärna fått en ordentlig genomgång och förklaring av appen.
Är grymt imponerad av att panelerna lyckas leverera även under riktigt gråa och regniga höstdagar. Ska bli spännande att följa framöver under de olika månaderna. Är supernöjd med produkterna och det utförda arbetet av Assemblin Solar ☀️ …och kan varmt rekommendera dem!

Bra kontakt med säljaren först
Bra kontakt med säljaren först
Saklig o lätt att få tag på
Installationen kom som beräknat
Allt blev jättebra

Fantastisk installationspersonal med…
Fantastisk installationspersonal med det lilla extra i engagemang och kundbemötande. Vi är glada att vi valde Assemblin som har egen anställd personal och inga underleverantörer för att utföra jobbet de sålt. Tipp topp!

Risposta di Assemblin Solar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.