Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Leggi di più
Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Leggi di più
Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Leggi di più
Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Impianto solare fotovoltaico
- Azienda specializzata in energia solare
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
Scritti dall'azienda
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Svezia
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Installation av solcellssystem inklusive batteri.
Installation av solceller och elektronik gjordes i god ordning. Ett par små missar i elinstallation och idriftsättning rättades till snabbt.
Det mesta var bra
Från första besöket till installerade…
Från första besöket till installerade solpaneler har Assemblin Solar kundnöjdhet i fokus. Mycket trevligt bemötande och kunniga. Snabb återkoppling med offert och bra information under väntan på olika tillstånd. Professionella!
Bra jobb!
Trots några problem med leveranser löste ni dem mycket snabbt. Mycket lätt att ha att göra med och mycket kunniga montörer och elektrikern.
Bra jobbat!
Jag kan verkligen rekommendera…
Jag kan verkligen rekommendera Assemblin Solar.
Allt har fungerat mycket bra från första kontakt med sälj, montage, driftsättning och genomgång av Appen.
Utöver ett bra genomfört jobb har jag alltid fått ett proffsigt och trevligt bemötande av alla inblandade.
Mycket nöjd
Seriös säljare. Utgick från våra behov och önskemål. Leveranstider hölls. Mycket god flexibilitet när jag ville ändra detaljer i beställningen. Bra installation av solcellerna och inte minst ett gediget jobb med elbiten som sammanföll med andra elinstallationer i huset, vilket gjorde det mer komplext. Hade problem med jordningen av huset, men även det hanterades mycket bra. Fick vänta några veckor på den biten, men man höll vad man lovade. Lätt att få kontakt med kundservice.
Bra projektering och bemötande
Bra projektering och bemötande. Proffsig installation och support. Mycket nöjd.

Risposta di Assemblin Solar
Proffsig hjälp längs hela…
Proffsig hjälp längs hela installationen av mitt hemmabatteri.

Risposta di Assemblin Solar
Bra pris och snabb installation!
Bra pris och snabb och bra installation av solpaneler och batteri. Instruktionerna kring hur man kan använda appen var bristfällig och kunde varit bättre men annars helnöjd!

Risposta di Assemblin Solar
Snabbt från offert till fungerande…
Snabbt från offert till fungerande anläggning. Supernöjd!

Risposta di Assemblin Solar
Monteringen på taket utan anmärkning
Monteringen på taket utan anmärkning. Elinstallationen lämnade mycket mer att önska saknade lämpliga verktyg bl.a. fick låna av mig samt hade ingen aning om hur installationen bör utföras för att harmoniera med rummet i övrigt. Tidplanen enligt säljaren hölls inte vilket orsaker mig ekonomiska konsekvenser. Skärpning hjälper inte mig men det ligger fortfarande kvar ställningsdelar på gräsmattan 2 månader efter montaget färdigställande.
Hälsar
Reymond Andreasson

Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Väl planerat och utfört arbete. Jag är super nöjd med installationen.

Mkt bra upplevelse.
Bra kommunikation, inget knussel när jag ville byta fabrikat på vr o batteri (samma pris).
De ENDA av 8 olika solcellsfirmor som erbjöd glas/glas paneler som standard. De var billigare totalt än de som erbjöd glas/folie.
Inget ringande varannan dag för att tjata på mig om offertsignerande. Mkt snyggt monterat, och knappt nåt fel efter besiktning. (en panelklämma fel och batteri för nära en vägg).
Mkt trevliga elektriker och installatörer.
Har ju läst en del tråkigt om andra leverantörer.

Nöjd kund
Allt var bra från första kontakten med säljare,administration och montörer men det blev lite strul med leveransen vilket försenade uppstart med cirka en månad.Nu när anläggningen varit i drift ett tag meddelas: Jag är helnöjd.
Thony

Risposta di Assemblin Solar
Jobbet gjordes fint med rejäla grejer
Jobbet gjordes fint med rejäla grejer, det är igång och fungerar.
Synd att isolarcloud appen är på engelska!
Det enda minuset är att de hade samarbete med en takfirma som absolut inte var optimalt mer katastrof!

Nöjd kund
Erfarenhetsmässigt vet jag att Assemblin levererar bra jobb. Detta gjorde att jag anlitade företaget. Mina förväntningar är uppfyllda och jag är helnöjd med resultatet. Alla inblandade har agerat proffsigt.

Risposta di Assemblin Solar
Saknar en genomgång hur allt fungerar…
Saknar en genomgång hur allt fungerar hur försäljning fungerar när man har avtal med ett elbolag för sälja sol el

Risposta di Assemblin Solar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.