Bestelling, afhandeling van bestelde produkten dik in orde .Alsook de levering. Enig minpunt de lader die besteld werd is aangekomen in gescheurde witte envelop en doos van lader had ook een deuk.Maa... Leggi di più
Kortrijksesteenweg 1056, 9051 Gent, Vlaams Gewest, BE
L'azienda ha risposto
My product still hasn’t been delivered after two weeks, even though they advertise “ordered before 9 PM, delivered the next day.” It’s impossible to get in touch with this company, and they respond ve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurig overzichtelijke website. Bestelling geplaatst voor een printer bij Art & Craft omdat ik deze dringend nodig had. Bij andere leveranciers zou het te lang zou duren ivm Sinterklaas en feestdage... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De naam van de winkel zei mij niets, nooit van gehoord. Het product dat ik zocht was er echter het goedkoopst, en het interessante was dat het product terwijl ik op de site zat ook nogeens goedkoper... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.
Kortrijksesteenweg 1056, 9051, Gent, Vlaams Gewest, Belgio
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Besteld en geleverd de volgende dag zoals de afspraak
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Risposta di Art & Craft - SDW
Erg tevreden over Art & Craft, bestelling op tijd geleverd. Vooral een compliment voor de klantenservice n.a.v. een vraag over een actie van Bosch werd keurig beantwoord. Omdat er nog al tijd over heen ging werd ik tussendoor keurig op de hoogte gehouden. Wat ik vooral waardeer is het persoonlijke contact wat er was.

Risposta di Art & Craft - SDW
Vlotte levering en terugname oud toestel.
Aan te bevelen.

Gisteren de LG oled 48c 35lc smart tv
Besteld bij Art & Craft
Voor een aantrekkelijke prijs
Duidelijke website en goede communicatie
Vandaag al bezorgd!
Top, ga zo door

Risposta di Art & Craft - SDW
Product goed verpakt, snel en goed geleverd binnen de toegezegde tijd en tegen concurrerende prijs.

Risposta di Art & Craft - SDW
Fijne site. Goed op de hoogte gehouden van status order. Levering binnen aangegeven tijd window. Prijzen marktconforme.

Risposta di Art & Craft - SDW
Enkele weken geleden bestelde ik een citruspers van het merk Smeg bij Art&Craft, dit ter waarde van 116,50 euro. Doch tot op heden heb ik het pakketje niet ontvangen. Er werd meermaals contact opgenomen met de firma om het probleem aan te kaarten. Telkens lieten ze mij weten geen oplossing te hebben voor het probleem. Er werd dezelfde inhoud verzonden en de foute aanspreeknaam gebruikt. Ik ben niet opgezet met zulke service en zal dan ook verdere stappen ondernemen!

Risposta di Art & Craft - SDW
Geen klant gerichte benadering. De enige reden waarom ik bij u kocht was de prijs. Het artikel was niet in de winkel voorradig, de levering aan huis is prima verlopen.

Tout était parfait, merci beaucoup. Produits de haute qualité. 👌🤩😉
Een pannenset besteld waarvan de steel (die los is van deze set) niet meer werkte na enige tijd gebruik
De hele set teruggestuurd (omdat het als geheel teruggestuurd moest worden) voor reparatie
Na aantal maanden kreeg ik een onvoldoende gerepareerd steel terug.
En waar was de hele set van 5 pannen??
Kwijt!
Nooit meer teruggehad
Dit heeft in totaal 6 maanden geduurd.
Ze zouden het oplossen, maar pan was niet op voorraad bij Tefal enz.
Uiteindelijk boden ze me een voucher aan om bij hen te bestellen, wat ik niet wilde na zo n ervaring
Laatste oplossing was om mijn geld terug te geven maar in mindering gebracht omdat ik het gebruikt zou hebben!
Ik heb 6 maanden de pannen niet gehad, dus heb nieuwe moeten aanschaffen
Daar werd geen rekening mee gehouden
Uiteindelijk heeft bol.com (partners) overgenomen en netjes opgelost
En heb mijn geld ontvangen
Art & Craft voor mij nooit meer!!!
Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar alleen over en weer via mail.
Zeer slechte ervaring

Risposta di Art & Craft - SDW
Na mijn review op 30 december bij een zeer slechte ervaring kreeg ik op mijn review een reply met wederom zever in pakskes. Ik kreeg mijn producten pas na nieuwjaar geleverd terwijl het beide cadeaus waren voor Nieuwjaar zelf. Ik bestelde 2 identieke producten en ze liegen dat er maar 1 aanwezig was om hen te proberen in dekken. Waarom ze mij dan niet uit nood hebben geholpen met dat 1 product? Geen idee. Je krijgt geen deftige excuses enkel maar wat zever over hoe jammer het is dat het niet verliep....blabla. Later een mailtje met het voorstel om mijn review te verwijderen in ruil voor een bon van €30. Dus niet als excuses voor het ongemak maar dus voor hun slechte reviews te kunnen wegwerken? Wel laat het dan maar Arts&Craft. Het is me zelfs geen €30 waard. Ik schrijf er nog liever eentje bij zodat mensen de waarheid te lezen krijgen en jullie het besef krijgen dat jullie klantendienst en werking niet naar behoren werken.

Risposta di Art & Craft - SDW
Op 26-11-2023 een Muse Party Box M-2985DJ besteld (ordernr. AC-1217662). Dit product bestaat uit 2 producten/dozen. Op 29-11-2023 werd slechts 1 doos (dus 1 vd 2 speakers) geleverd. Vervolgens heb ik geprobeerd Art & Craft te bellen. Op dat moment werd mij duidelijk dat Arts & Craft TELEFONISCH HELEMAAL NIET BEREIKBAAR is. Ze communiceren alleen per email en laten dan ook , herhaaldelijk, per email, weten dat ze GEEN ENKEL ZICHT OP NALEVERING van het 2e deel hebben omdat dit is "kwijtgeraakt in het magazijn". Omdat ART & Craft het niet kan oplossen dringen ze aan op terugsturen (door mij) van het geleverde deel, om de koop zo ongedaan te maken. Dit is voor mij geen oplossing, dus ik vraag ze nogmaals vriendelijk het 2e deel na te leveren. Vervolgens laten ze weten het 2e deel "te hebben teruggevonden in hun magazijn". Echter als ik een paar dagen later vraag wat de status is laten ze weer weten GEEN ENKEL ZICH TE HEBBEN OP DE NALEVERING (deel-2). Resultaat is dat ik tot op de dag van vandaag (05-12-2023) niet weet of er uberhaubt een nalevering gaat plaatsvinden. Ik heb dus 1,5 week geleden een product betaald waarvan ik tot op heden niet weet of, en wanneer, dit zal worden geleverd. Schandalig! DUS WEES GEWAARSCHUWD!!
Ik bestelde een Miele wasmachine dat vrij vlot geleverd werd. Blijkt dat de linkertransportstang verwrongen werd tijdens het transport waardoor ik de wasmachine niet in gebruik kon nemen. Via het telefoonnummer kon ik niemand bereiken om dit probleem te melden. Via het contactformulier kreeg ik de foutmelding dat de foto’s om dit te bewijzen niet in het juiste formaat stonden. In de winkel vroeg men om foto’s door te sturen en kreeg ik ook geen respons. Uiteindelijk via registratie op de site antwoord gehad van de klantenservice dat ik extra foto’s moest doorsturen. Na een paar dagen kreeg ik de reactie dat ik contact moest opnemen met Miele en dat deze herstelling binnen de garantie valt. Bij Miele beweren ze dat dit niet binnen de garantie valt. Ondertussen had ik via de website een aanvraag tot retour ingediend en nog steeds geen respons op gekregen. We zijn twee weken verder en er is nog steeds geen oplossing. Jammer!
Online gekocht op 03/06/2023, kreeg op 05/06/2023 mail dat het zou geleverd worden tss 12u11 en 13u11, pakket zou om 08u02 op 5km van mijn huis vertrekken. Hele dag braafjes thuis gebleven, niks! Hopend op levering 06/06/2023, alsook koeriersdienst DPD gecontacteerd, die beloofden de levering op 07/06/2023. Mijn geduld raakte op en opnieuw DPD gebeld, die wisten te vertellen, we kunnen helaas uw pakket niet traceren, gelieve contact op te nemen met BMS die ons het pakket verzond. Doorgekregen nummer 'niet beschikbaar', nummer gegoogeld en blijkt een nummer te zijn van RSC Anderlecht? DPD nogmaals gecontacteerd dat het nummer foutief was, en zei konden mij niet helpen, ik moest contact opnemen met verkoper. Gemaild naar Art & Craft (telefonisch zijn die onbereikbaar). Kreeg feedback met link dat pakket zeker op 07/06/2023 geleverd zou worden. Hen van reply gediend dat op link enkel staat dat het op 05/06/2023 om 08u02 vertrokken was voor levering op 5km van leveringsadres en dat dit eergisteren was. In hun volgende antwoord zouden ze dit doorgeven aan de bevoegde persoon. Inmiddels zijn we 08/06/2023 en kon ik mijn echtgenoot zijn verjaardagsgeschenk gisteren niet overhandigen.
Enfin, op de avond 08/06/2023 mail ontvangen door Art & Craft en er werd nieuwe zending verzonden, die werd perfect 's anderendaags door op vooropgesteld tijdstip geleverd door een andere koeriersdienst.

Risposta di Art & Craft - SDW
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.