Bestelling, afhandeling van bestelde produkten dik in orde .Alsook de levering. Enig minpunt de lader die besteld werd is aangekomen in gescheurde witte envelop en doos van lader had ook een deuk.Maa... Leggi di più
Kortrijksesteenweg 1056, 9051 Gent, Vlaams Gewest, BE
L'azienda ha risposto
My product still hasn’t been delivered after two weeks, even though they advertise “ordered before 9 PM, delivered the next day.” It’s impossible to get in touch with this company, and they respond ve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurig overzichtelijke website. Bestelling geplaatst voor een printer bij Art & Craft omdat ik deze dringend nodig had. Bij andere leveranciers zou het te lang zou duren ivm Sinterklaas en feestdage... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De naam van de winkel zei mij niets, nooit van gehoord. Het product dat ik zocht was er echter het goedkoopst, en het interessante was dat het product terwijl ik op de site zat ook nogeens goedkoper... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.
Kortrijksesteenweg 1056, 9051, Gent, Vlaams Gewest, Belgio
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
goede communicatie mbt tot klaarmaken zending, versturen van de zending, track en trace code. Het appararaat werd in perfecte staat afgeleverd op de voorziene plaats en uur

Risposta di Art & Craft - SDW
Art & Craft denkt met hun klanten mee en gaat tot het uiterste om te helpen. Wij zijn ontzettend blij met de service die zij veleend hebben!!
Onze televisie van net 2 jaar oud stopte ermee. Volgens Samsung was het een paar dagen buiten de garantie, maar Art & Craft heeft via hun contactpersoon bij Samsung toch voor elkaar kunnen krijgen dat de televisie gerepareerd is onder de garantie. Top service!!!

Wat een schande.
Op zondag een airco besteld en zou binnen 24 uur geleverd worden.
Vervolgens elke dag een email gekregen met de aankondiging dat het geleverd zou worden tussen 09.00 - 17.00
Helaas na 3 dagen nog steeds niet binnen gekregen en zelf contact opgenomen met het bedrijf. Dat ik inmiddels een andere airco heb besteld.
Cancelen kon niet meer maar een compensatie stonden ze wel voor open
Hou je vast... 10 euro tegoedbon wat binnen 1 maand besteed moet worden.
Het is lachwekkend en triest dat me dit word aangeboden na 4 dagen vertraging en zelf meermaals contact opgenomen te hebben

Risposta di Art & Craft - SDW
Ik ben heel tevreden met apparaten en goede kwaliteit en service
3 weken gewacht op een bestelling waarbij beloofd werd om binnen 3 dagen geleverd te worden. Ik ben dus zelf mijn producten gaan ophalen in de winkel, echt triestig!

Risposta di Art & Craft - SDW
Heel goede klantendienst en perfecte service. Wij zullen zeker nog voor jullie kiezen bij onze volgende aankopen!
de bestelling is geheel volgens afspraak afgehandeld
Één ster is nog teveel
Waardeloos bedrijf !!!
11 februari 2025 wasmachine ontvangen maar deze werkt niet goed
Kan alleen op 45° wassen wanneer ik op 60° wil wassen loopt de wasmachine vol water en loopt daarna weer leeg
Dit blijft deze doen en geeft een foutmelding h2o wanneer ik deze google krijg ik te zien dat de vulklep vervangen moet worden
Meerdere keren Contactformulier ingevuld ruim 9 emails gestuurd maar er is nog steeds niets opgelost
Eerst moest de wasmachine met verpakking retour anders zou de garantie vervallen
Maar de verpakking was door de bezorgers meegenomen daar ik had betaald voor installeren
Dan weer foto's van de wasmachine met bewijs dat deze kapot was
Steeds andere smoesjes maar géén oplossing en totaal GÉÉN service/garantie
Mensen koop hier NOOIT iets garantie geven ze totaal niet!!!!!!!!
de;beding;en;de;levering;was;perfect;gelopen;zeer;vriendelyk;personeel;en;de;smartphone;werkt;zeer;goed;zeker;de;prys;en;kwaliteit;danku
Prijs was VEEL gunstiger dan bij de concurrentie
Snelle en correcte behandeling en verzending
Droger gisteren besteld. Vandaag netjes geleverd via Dynalogic.
Super snelle levering en artikel is ook perfect
5 januari een keukenmixer besteld voor ons eetcafé waarmee we tiramisu maken. Op 21 januari not steeds niets binnen en via dpd ook geen info over wanneer het komt. Ik bel naar Art & Craft en niemand neemt op en ik moet maar een contactformulier invullen waarbij er dus ook nog staat dat ze wegens drukte langer duren net reageren?? Kerst is toch net geweest, zo druk zal t dan wel niet zijn…
Bestel hier niet
Wat een bittere ervaring, een stelletje oplichters, een week nadat ik een Hisense wasmachine bij hen had gekocht, probeerde ik contact met hen op te nemen om de wasmachine terug te sturen die kapot aankwam, lawaai maakte, er kwam water onder de wasmachine vandaan, het hele frame van de wasmachine is open, ze verwezen me naar Hisense, en sindsdien heb ik Ze zijn niet geïnteresseerd, alle omgang met hen verloopt alleen via e-mails die worden beantwoord door een werknemer die slechte service biedt, bovendien Ik wacht al twee weken op een technicus van Hisense. Wees allemaal voorzichtig, er is niemand om mee te praten, een waardeloze website.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.