Bestelling, afhandeling van bestelde produkten dik in orde .Alsook de levering. Enig minpunt de lader die besteld werd is aangekomen in gescheurde witte envelop en doos van lader had ook een deuk.Maa... Leggi di più
Kortrijksesteenweg 1056, 9051 Gent, Vlaams Gewest, BE
L'azienda ha risposto
My product still hasn’t been delivered after two weeks, even though they advertise “ordered before 9 PM, delivered the next day.” It’s impossible to get in touch with this company, and they respond ve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurig overzichtelijke website. Bestelling geplaatst voor een printer bij Art & Craft omdat ik deze dringend nodig had. Bij andere leveranciers zou het te lang zou duren ivm Sinterklaas en feestdage... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De naam van de winkel zei mij niets, nooit van gehoord. Het product dat ik zocht was er echter het goedkoopst, en het interessante was dat het product terwijl ik op de site zat ook nogeens goedkoper... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.
Kortrijksesteenweg 1056, 9051, Gent, Vlaams Gewest, Belgio
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik kocht een tv 75QNED87T6B en die ging kapot. Daarna is de service verschrikkelijk. Ze nemen de telefoon niet op, zijn niet geïnteresseerd en ik zit al dagen zonder tv. Dit bedrijf is voor mij een zeer slechte ervaring.
Scherp geprijsd. In winkel besteld (had twee stuks nodig, maar slechts 1 in voorraad). Was een paar dagen later thuis geleverd.
vlotte bestelling en betaling.
snelle en correcte levering.
Kijk alles is uiteindelijk in orde gekomen heeft wel een tijdje geduurd maar ik blijf erbij een winkel Die Telefonisch niet bereikbaar is dat kan niet zeker omdat het te lang duurt tegen je een antwoord hebt

Risposta di Art & Craft - SDW
Espresso machine gekocht , bescherming folie niet aanwezig op front digitaal paneel , borsteltje en pastilles te kort . Een krasje bovenaan op de inox we denken dat we het toonzaalmodel gekregen hebben .
Alhoewel er ons gezegd is er 3 in stock waren .

Risposta di Art & Craft - SDW
Vlotte en vriendelijke bediening. TOP!
Zoals steeds snelle levering, en ook de beste prijs, en van een echte Belgische winkel
Groot compliment voor dit bedrijf. Op zondagavond een koffiemachine besteld - maandagochtend afgeleverd en net mijn overheerlijk kopje koffie genuttigd.
Alles verlopen zoals afgesproken, de levering was precies zoals gezegd. Het toestel was wat we verwachten. Zeer tevreden klant!
Ik heb deze flitser op deze website gekocht samen met een Think-tank rugzak. Beide artikelen kwamen mooi optijd bij mij in huis en waren goed verpakt. De website is zeer duidelijk.
Duidelijke website met alle info direct voor handen. Goede bereikbare klantenservice. Fysieke winkels voor een persoonlijker aanpak. Na meerdere bestellingen bij Art&craft blijf ik terugkomen.
Heel erg vlot en duidelijke omschrijving van het artikel.
Vlotte afhandeling na de aankoop ( online ) . Ook de verkopers waren heel erg behulpzaam tijdens het dragen van de smart tv.
Bijzonder vriendelijk en behulpzame medewerkers die geen moeite uit de weg gaan. Mijn aankoop bleek te groot om in mijn fietskar mee te nemen maar de sympathieke verkoper vond een snelle en efficiënte oplossing. Ook mijn mailtjes met vragen over mijn aankoop werden bijzonder snel en vriendelijk beantwoord.
Door een defect van een nieuw aangekochte TV , in contact gekomen met Rayna . Gelijk alles in gang gezet om het zo snel mogelijk op te lossen . Binnen de kortste tijd een nieuw exemplaar gekregen. Dit is service van de bovenste plank . Zal hier zeker weer kopen .
Mooie tweedekans aangekocht. Correcte prijs en corrected afhandeling.
Geleverd zoals afgesproken, met respect van timing
Monitor besteld online en binnen paar dagen keurig verpakt thuis bezorgd. Mail communicatie en levering is prima verlopen. Ook de factuur netjes verzorgd in PDF vorm per mail. Kortom prima service.
Alles is goed verlopen van bestelling tot levering.
Goede opvolging mbt product en gratis antivirus (Norton).
Toestellen geleverd volgens afspraak
Opgehaald in winkel en hulp gekregen voor het inladen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.