Argonex, Dé Apple Specialist Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn telefoon scherm was kapot en was al eens eerder vervangen met een nep scherm, en omdat deze niet naar de Leverancier terug gestuurd kon worden werd het een lastig verhaal om te repareren.. maar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe IMac gekocht. Superfijn voorgelicht en geholpen! Alles van oude IMac overgezet op onze nieuwe.Heel fijne persoonlijke benadering. Marco bedankt, tot snel voor een nieuwe IPHONE! Jan & Janny.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geïnformeerd over de Macbook Neo, door hoe nieuw deze is vond ik het best spannend van mijn vertrouwde air over te stappen. Goede uitleg gehad en hij past perfect bij mijn doelen. Alles was... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Argonex is onze trouwe ondersteuner bij iedere twijfel en ieder probleem op Apple-vlak. Marco is zeer deskundig, dienstverlenend en vriendelijk. Bovendien reageert hij altijd bijzonder snel! Of je hem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer
  2. Servizio di riparazione computer
  3. Servizio per computer
  4. Servizi e assistenza per computer
  5. Negozio per la riparazione di cellulari

Scritti dall'azienda

Wij zijn de enige Premium Apple Specialist in Veenendaal en omgeving. De mooiste Apple Mac Computer, iPhone, iPad en alle accessoires kan je bij ons halen. Wees welkom in onze uitnodigende mooie winkel met altijd tijd voor de klant onder het genot van een heerlijk bakje koffie. De winkel staat bekend om “dé tafel”, centraal in de winkel, waar de klant kan gaan zitten voor het bespreken van de aankoop of om support of hulp te krijgen die op dat moment dringend nodig is! Kortom waar menig winkel stopt daar starten wij juist! Veel reparaties aan iPhones voeren we live uit en kijk gerust mee. Overige reparaties aan Macs zijn onmisbaar snel klaar! Parkeer je de auto in Qpark onder de winkel dan krijg je een gratis uitrijkaart. Of in andere woorden… Argonex is hét deskundige Apple aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving. Voor alles Apple ben je op dé juiste plek beland. Wij adviseren je graag bij je nieuwe Apple producten. Daarbij kan je persoonlijk contact verwachten met de hoogste Service, Support en het allerbeste en eerlijke advies omtrent je aankoop of reparatie. Want ook met je defecte Mac, iPhone of voor softwareproblemen kan je bij ons terecht. Geen vraag is ons te veel. De reparatie en levertijden zijn kort. Wie Argonex is ontstaan uit passie voor het product! Sinds 2002 zijn wij volop actief als specialist op het gebied van Apple. In de wijde regio mogen we onszelf beschouwen als het meest uitgebreide servicepunt wat betreft Apple producten. We groeien met de dag, de klanten vinden het prettig om bij ons binnen te lopen en merken meteen hoe persoonlijk alles er aan toe gaat. We houden je constant op de hoogte via berichten hoe je reparatie- of aankooptraject verloopt. Ons belang is om jou blij te maken en dat merken we elke keer weer aan de klanten die dankzij vele positieve recensies dat laten merken. Speerpunten * Persoonlijke aanpak * Snelle doorlooptijden * Scherp geprijst * Servicepunt 1km buiten het centrum * Gratis parkeergelegenheid * Open Technische dienst (Meekijken mag)

Eccellente

TrustScore 5 su 5

220 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

elk lid van ons gezin koopt hier graag

De service van Marco is snel en effectief, de prijs/kwaliteit van de producten erg goed. Elk lid van ons gezin, koopt graag onze IT producten bij hem.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Hoi, Dank je wel en wat fijn dat we je hele gezin gelukkig maken op deze manier!

Apple Service met passie

Argonex is voor mij een begrijp voor betrouwbaarheid, optimaal advies, enórme vakkundigheid en supersnelle service.
Als eigenaar Marco Briene zegt dat iets te repareren is, dan kan ik mij er voor de volle 100% op verlaten.
Het mooie is, dat er nagenoeg nooit een reparatie nodig is, want met Apple levert Argonex top kwaliteit.
Ja - de passie die Marco met zijn team voor Apple heeft, en de oplossingsgerichte service zijn uitstekend!
Ik beveel ARGONEX met heel mijn hart aan!

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Dank je wel voor de review, we doen ons best! EN ik ben ook blij dat ik je altijd weer mag begroeten.. en.. altijd dank voor je lekkere traktaties

Perfecte en snelle service

Argonex heeft mij perfect geholpen met een nieuwe MacBook Air nadat mijn oude laptop kapot ging. Goed advies, scherpe prijs en de data snel en goed overgezet. Service met een hoofdletter S. Argonex heeft er een klant bij en ik kan iedereen aanraden hier eens te gaan kijken.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Hoi Jean-Paul, Wat fijn terug te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden long time customer

Ik ben klant vanaf de Argonex start-up.
Een super tevreden klant.
Al bijna 15 jaren verder in de tijd betekent natuurlijk verschillende Mac's en tools verder, maar vooral heel wat problemen minder.
De service is snel en perfect, dat is goud waard.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Ja, we kennen elkaar inderdaad al ONEINDIG lang en het is elke keer weer een genot je te mogen helpen!

Persoonlijk advies

Geeft persoonlijke, op jouw situatie gerichte beste adviezen.En gaat door tot het is opgelost. Heeft het meeste voorradig! En heeft jarenlange ervaring in Veenendaal en omstreken. Hij komt na wat hij beloofd.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Hoi Pieter, We proberen altijd te doen wat we afspreken met de klant. En het fijnste is dat het dan ook lukt én de klant tevreden is. Fijn dat je je ervaring hier hebt gedeeld.

Top bedrijf

Snelle en nette reparatie! Erg blij mee!

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Mooi Robin dat je blij bent! Dan zijn wij dat ook :-)

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en Marco verrast me iedere keer weer.

Geweldige service en Marco lukt het iedere keer om me te positief te verbazen.
Allereerst de geweldig service, De persoonlijke en vriendelijke manier te helpen en is enorm snel met zijn reacties. Als ik in één bericht een nieuwe iPhone SE reserveer en daarna kan ophalen wanneer het mij schikt is zo’n verademing is een geweldig voorbeeld hiervan. De zaak midden in het centrum van Veenendaal met parkeergelegenheid in de buurt en een echte een aanwinst voor iedereen die Apple producten wil kopen, laten repareren of alleen advies wil.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

We doen het graag zo als team. Persoonlijke benadering, meedenken met de klant en een gelukkige klant de winkel zien verlaten. Fijn en bedankt voor je recensie.

Echt een super service……

Ik hou er niet zo van om te slijmen of een site maat maar even een uitzondering omdat ik dit echt een super fijn bedrijf vind met een top service!! Eerlijk en een nette prijs!! Staat altijd voor je klaar en maakt het zelfs als je er bij zit en dus niet achter de schermen. Hou dit zo vol!!

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Nou, dat je een uitzondering hebt gemaakt om je complimenten te geven, waarderen we zeer! Fijn dat je zo tevreden bent!

Valutata 5 stelle su 5

M’n vaste rots in de branding

M’n vaste rots in de branding. Mijn 112-telefonist. Mijn 🆘. Marco staat altijd klaar. En neemt zelfs voor lief als ik na een mail, een brandbrief, een app, met trillende stem van de stress hem opbel met de tekst “Ik heb nu hulp nodig.”
Maar nog belangrijker is dat de mensen van Argonex ontzettend vriendelijk zijn, tijd hebben voor een gesprek en bovenal deskundig zijn.
Ik kom al een jaar of tien bij Marco en al die jaren ben ik naar volle tevredenheid geholpen. En niet onbelangrijk: dat ging altijd met veel humor gepaard.
Dus erg fijne winkel met dito medewerkers.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Dit is erg fijn om te lezen! dank je wel! We hopen je snel weer te zien in onze winkel!

Ontzorgen

Ontzorgen. Misschien is dat wel de kortste samenvatting van wat Argonex doet met alles wat met (onder andere) Apple te maken heeft. Leveren van nieuwe apparatuur, repareren van gebruikte apparatuur, meedenken... Alles kan, gaat efficiënt en eerlijk en is zelfs voor een digibeet prima te volgen. Ik kom er graag en beveel Argonex met een gerust hart aan iedereen aan.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Dank je wel Jobert voor je recensie. Fijn dat je jouw ervaringen deelt.

Vakkundig

Vakkundig, behulpzaam en bekwaam. Een prettige ervaring bij Argonex in Veenendaal. Geen opdringerige benadering en echt ingaan op de wens van de klant. Een aanrader dus!

Dank je wel!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een aanwinst voor het centrum van…

Wat een aanwinst voor het centrum van Veenendaal. En dan ook nog iemand die verstand van zaken heeft en tijd voor je maakt. Al verschillende mooi Apple producten gekocht bij Marco. Mensen voor de specialist ga je naar Argonex.

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Zo is dat! We denken graag mee, nemen de tijd, en denken graag mee met de wensen van de klant.

Argonex is vakkundig

Argonex is, waar je vakkundig wordt geholpen en vakkundig wordt geadviseerd, een aanrader voor als je iets wilt kopen maar nog niet alle details weet, dan helpt Marco je prima

Dank je wel Jos!

Een enthousiaste Apple gebruiker

Als enthousiaste Apple gebruiker, is Argonex voor mij de leverancier en helpdesk bij uitstek! Vorig jaar een nieuwe iMac 24” gekocht, met enorme support van Marco om weer op gang te komen. Marco is snel en betrouwbaar, staat op alle momenten voor je klaar en kan bogen op een brede ervaring met Apple. Wachttijden bestaan niet bij hem: een vraag wordt direct beantwoord en voor meer werk kan je heel snel bij hem terecht. Kortom: dankzij Argonex blijf ik een trouwe Apple- gebruiker!
Tine van der Stroom

30 marzo 2022

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Oh wat mooi om je ervaringen te lezen. En sta je graag bij de komende jaren.

Valutata 5 stelle su 5

Marco heeft mij snel en goed geholpen…

Marco heeft mij snel en goed geholpen met mijn laptop. Hij zag meteen wat er aan de hand was en de reparatie was de dag erna al klaar. Alle klachten waren opgelost, de laptop werkt weer prima!

26 marzo 2022

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Graag gedaan Jikke! en je volgende missie ligt al klaar ;) Je mooie Thunderbolt Display repareren! zie je snel weer!

Snel en vriendelijk

Batterij van m’n iPhone laten vervangen, was klaar terwijl ik wachtte.
En ook nog een leuk praatje aan overgehouden.

21 marzo 2022

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Was inderdaad gezellig! leuk om te horen hoeveel plezier je ook heb van je Macbook Air vergeleken met de Windows laptop daarvoor, hoe lang je computer het inmiddels al vol houd! Geweldig om te horen, daar word ik net zo enthousiast van!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più