Dit is even een reactie op de bloed irritante wachttijd voordat je de website kunt inladen/openen; zogenaamd om te controleren of je geen 'robot' bent. Duurt verdikkeme 2 minuten. Wat een waanzin!... Leggi di più
Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een be... Leggi di più
Top service! Laptop Gekocht een Lenovo Thinkpad P15s gen 2 Voor maar 429,99! Ik overal kijken of hij ergens anders verkrijgbaar was voor hetzelfde geld, Nee nergens te vinden. Dus ik hier ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Rebuyit.nl
Scritti dall'azienda
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.
Dit alles voor de scherpste prijs.
Honigmannstraat 37a, 6411LJ, Heerlen, Paesi Bassi
- info@rebuyit.nl
- rebuyit.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
snelle levering goede kwaliteit
Bloedirritante website wachttijd
Duurt verdikkeme 2 minuten. Wat een waanzin! Haal dat weg of gebruik de Captcha check.
Geen gezeur en op tijd geleverd
Ik heb een iphone besteld
Ik heb een iphone besteld. Na 4 dagen kreeg ik een oproep dat de telefoon is uit verkocht en hebben ze niet meer.
Laptop Gekocht Top service!
Top service!
Dus ik hier maar besteld, eerst had ik er niet veel vetrouwen in omdat ik de winkel niet goed kende en het zo goedkoop was. Maar later toch maar gedaan, En Product is helemaal zoals verwacht!
Inmiddels in gebruikt genomen, en het werkt top!
Ontzettend Bedankt Rebuyit.nl!

Betrouwbaar Bedrijf
Betrouwbaar Bedrijf, Snelle Levering.
Item wel iets beschadigd aangekomen door de matige verpakking helaas..

Super slechte service
Nog geen paar weken a klasse toestel gekocht als cadeau voor moederdag, helaas werkt de toestel niet meer valt steeds uit gaat nauwelijks aan kan ook geen backup maken of fabrieksinstellingen niets. Contact opnemen gaat moeizaam, ze hebben geen telefoon nummer via de mail doen ze net alsof ze mijn antwoord niet lezen steeds verwijzen ze naar het contactformulier of retour melding pagina op hun website maar daar krijg ik na het aanmelden steeds de melding dat er een error is. Dus ik probeer het via de mail te retourneren of mij te beroepen op de garantie, dus reparatie oid maar ze blijven maar zeggen dat het via de website moet. Erg vermoeiend. Bij refurbished heb ik nooit problemen gehad, de eerste keer via rebuy it gelijk chaos helaas.

Goede en correcte informatie
Goede en correcte informatie, redelijk snelle levering, prima actie prijs. Uitstekende toestel conditie

Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Product de volgende dag geleverd en conform beschrijving productstatus. Bedrijf doet wat het zegt.

Had een telefoon besteld
Had een telefoon besteld. Er stond alleen Agrade.iknhad wel paar krasjes verwacht. Maar toen ik eenmaal telefoon binnen had. Pffff over beschadigd voor camera acter camera zijkant onderkant.
Ik zal hier zeker niet meer bestellen want er staat niet duidelik erbij wat de conditie van de product is.

Risposta di Rebuyit.nl
Ik heb een toestel samsung besteld
Ik heb een toestel samsung besteld. Er zou een oplader meegeleverd worden deze zat er niet bij. Niet leuk. Er zat ook geen oplaadkabel. Niks alleen toestel

Risposta di Rebuyit.nl
Een goede prijs de 13 pro max ziet er…
Een goede prijs de 13 pro max ziet er inderdaad als nieuw uit en snelle levering top

Top producten!
Top product precies wat ze hebben omschreven kreeg er zelfs een mooie case bij. Snel geleverd ! Bestel daar de volgende tabel smartwatch etc zeker weer

Betrouwbare leverancier!
De IPAD2013 was nog beschikbaar!
Goede website
IPAD werkt goed.

Risposta di Rebuyit.nl
Nieuwe telefoon opgegeven als…
Nieuwe telefoon opgegeven als refurbished. Top kwaliteit dus. Ik raad dit iedereen aan

Risposta di Rebuyit.nl
Uiteindelijk een goede ervaring, aanrader!
Ik had wat besteld, blijkt er was niet gekeken als het ontgrendeld was. Ik heb een e-mail gestuurd en hebben gelijk gereageerd. Ik moet het product retouren en kreeg ook alweer snel bericht. Uiteindelijk is aangegeven dat ik mijn geld terug krijg, nu even wachten erop. Voor de rest was de ervaring van de site en het snel oplossen van problemen en ook qualiteit van de producten….een hele goede ervaring. Ik kom zeker weer op de site wat kopen!
Hergebruikte producten van goede kwaliteit
Meerdere hergebruikte producten afgenomen , goede service en werkbare producten, prijs kwaliteit uitstekend en mooi dat iets gewoon weer een tweede of derde leven krijgt ,