Argonex, Dé Apple Specialist Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn telefoon scherm was kapot en was al eens eerder vervangen met een nep scherm, en omdat deze niet naar de Leverancier terug gestuurd kon worden werd het een lastig verhaal om te repareren.. maar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe IMac gekocht. Superfijn voorgelicht en geholpen! Alles van oude IMac overgezet op onze nieuwe.Heel fijne persoonlijke benadering. Marco bedankt, tot snel voor een nieuwe IPHONE! Jan & Janny.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geïnformeerd over de Macbook Neo, door hoe nieuw deze is vond ik het best spannend van mijn vertrouwde air over te stappen. Goede uitleg gehad en hij past perfect bij mijn doelen. Alles was... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Argonex is onze trouwe ondersteuner bij iedere twijfel en ieder probleem op Apple-vlak. Marco is zeer deskundig, dienstverlenend en vriendelijk. Bovendien reageert hij altijd bijzonder snel! Of je hem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer
  2. Servizio di riparazione computer
  3. Servizio per computer
  4. Servizi e assistenza per computer
  5. Negozio per la riparazione di cellulari

Scritti dall'azienda

Wij zijn de enige Premium Apple Specialist in Veenendaal en omgeving. De mooiste Apple Mac Computer, iPhone, iPad en alle accessoires kan je bij ons halen. Wees welkom in onze uitnodigende mooie winkel met altijd tijd voor de klant onder het genot van een heerlijk bakje koffie. De winkel staat bekend om “dé tafel”, centraal in de winkel, waar de klant kan gaan zitten voor het bespreken van de aankoop of om support of hulp te krijgen die op dat moment dringend nodig is! Kortom waar menig winkel stopt daar starten wij juist! Veel reparaties aan iPhones voeren we live uit en kijk gerust mee. Overige reparaties aan Macs zijn onmisbaar snel klaar! Parkeer je de auto in Qpark onder de winkel dan krijg je een gratis uitrijkaart. Of in andere woorden… Argonex is hét deskundige Apple aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving. Voor alles Apple ben je op dé juiste plek beland. Wij adviseren je graag bij je nieuwe Apple producten. Daarbij kan je persoonlijk contact verwachten met de hoogste Service, Support en het allerbeste en eerlijke advies omtrent je aankoop of reparatie. Want ook met je defecte Mac, iPhone of voor softwareproblemen kan je bij ons terecht. Geen vraag is ons te veel. De reparatie en levertijden zijn kort. Wie Argonex is ontstaan uit passie voor het product! Sinds 2002 zijn wij volop actief als specialist op het gebied van Apple. In de wijde regio mogen we onszelf beschouwen als het meest uitgebreide servicepunt wat betreft Apple producten. We groeien met de dag, de klanten vinden het prettig om bij ons binnen te lopen en merken meteen hoe persoonlijk alles er aan toe gaat. We houden je constant op de hoogte via berichten hoe je reparatie- of aankooptraject verloopt. Ons belang is om jou blij te maken en dat merken we elke keer weer aan de klanten die dankzij vele positieve recensies dat laten merken. Speerpunten * Persoonlijke aanpak * Snelle doorlooptijden * Scherp geprijst * Servicepunt 1km buiten het centrum * Gratis parkeergelegenheid * Open Technische dienst (Meekijken mag)

Eccellente

TrustScore 5 su 5

220 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Stop, Appleshop, in Veenendaal…

Ik ken Argonex nog van de reparatie van mijn iPhone. Een reparatie die, volgens telefoon winkel, zou nopen tot opsturen naar Apple, een week of twee zou duren en aardig wat zou kosten. Reden genoeg om elders te gaan kijken. Argonex eigenaar/adviseur/verkoper/administrateur/reparateur Marco Briene kon deze reparatie ter plaatse en terstond verrichten voor een fractie van die prijs.
Toen mijn vrouw een nieuwe iPad nodig had heb ik dan ook niet lang geaarzeld waarheen te gaan. Fijn dat Argonex inmiddels is verhuisd naar een prachtig winkelpand aan de Brouwersgracht, ook in Veenendaal. Dichterbij en overzichtelijker! De iPad werd rustig qua functies uitgelegd, zodat mijn vrouw de verschillende vernieuwingen duidelijk werden. Het kopje verse cappuccino heeft vast geholpen, zo ook de rustige manier waarop Marco haar bijstond.
Resumerend: ga in Veenendaal voor uw Apple aankoop en reparatie naar Argonex.
Hartelijk dank!
Menno van der Reijden,
Veenendaal

17 marzo 2022

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Dank Menno dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Fijn dat het zo goed is gelukt met de iPad voor je vrouw.

Super service bij aanschaf MacBook

Na de knoop doorgehakt te hebben om een MacBook te kopen ben ik op zoek gegaan naar een winkel in de buurt en zo kwam ik Argonex tegen. Ik koop veel liever bij een lokale winkel dan bij een anonieme keten. En ik werd zeker niet teleurgesteld. Marco dacht mee en liet de bijvoorbeeld de verschillen tussen typen toetsenborden zien. Zo bestelde ik uiteindelijk een model dat helemaal op maat was en ik nooit bij een keten had kunnen bestellen. Daarna hield hij mij op de hoogte en afgelopen week kon ik ophalen. En als er een keer iets mee is, dan weet ik waar ik dat ik bij hem terecht kan :)

23 gennaio 2022

Top service

Vandaag geholpen door Marco bij Argonex. Ik kwam in eerste instantie voor mijn batterij die vervangen moest worden, maar uiteindelijk bleek dat er veel meer aan de hand was met mijn Iphone X. Marco neemt de tijd voor het maken van mijn toestel, is transparant, eerlijk en ik mocht meekijken met hoe hij het toestel maakte. Hij is uiteindelijk twee uur met mijn telefoon bezig geweest, terwijl hij hier niet op had gerekend. Hoewel er verschillende dingen vervangen moesten worden en hij er heel wat tijd in heeft gestoken, ging ik voor een goede prijs (ook al had ik alleen op de vervanging van de batterij gerekend) de deur uit. Ik zal zeker bij Marco terugkomen.

15 gennaio 2022

Een fantastisch bedrijf

Een fantastisch bedrijf. Welk probleem je ook hebt met je Apple device. Er wordt altijd een oplossing gevonden. Ik hoef nergens anders heen. Met een probleem kun je er altijd terecht maar ook voor een nieuw apparaat of accessoire. Als er 10 sterren te geven waren geweest had ik dat ook gedaan!

19 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super service. Klantvriendelijk en professioneel.

Ben al langere tijd klant, ook nu weer nieuwe aankoop.
Bij argonex koop je geen product, maar service.
Goede voorlichting en daardoor weer voor mij een besparing. Kleinere opslag en abbo in de cloud. Hij verdient hier niks aan, maar is wel transparant met de mogelijkheden.

Voor mij is argonex geen 5 maar 10 sterren waard.

9 ottobre 2021

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Ik heb erg veel enthousiaste klanten, maar je hebt OOK uber-enthousiaste klanten, en daar ben je er 1 van!!, dank!!!

Ik ben al klant bij Argonex sinds 2012

Ik ben al klant bij Argonex sinds 2012. Het is een geweldig bedrijf waar men goed meedenkt met de klant en altijd een passend en professioneel advies kan verwachten.
Ook hulp op afstand is super handig.
Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Aanrader!

30 settembre 2021

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Dankjewel Jasper, en ik help je altijd met veel plezier! ook met je nieuwe aankopen!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne Apple winkel in het centrum van…

Fijne Apple winkel in het centrum van Veenendaal.
Uitstekende snelle service en vriendelijke behulpzame mensen.

26 settembre 2021

Risposta di Argonex, Dé Apple Specialist

Zeer blij met jullie als fijne enthousiaste Apple gebruikers te mogen verwelkomen de afgelopen week

Klasse tent

Klasse tent! Mooie nieuwe locatie in het centrum ook.
Mijn laptopscherm was kapot maar er werd gelijk actie ondernomen en ik kon er zelfs op blijven wachten. En gelijk ook even iets aan mijn IPad en IPhone verbeterd.Waar vind je dat nog? Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven.

22 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Dit bedrijf is echt een aanrader!!

Dit bedrijf is echt een aanrader als je problemen ervaart met je macbook. Ik hoorde via collega’s goede verhalen en ben hier daarom zelf ook heengegaan om mijn laptop op te schonen. De vriendelijke eigenaar houdt netjes contact met je, er bleek nog een upgrade nodig te zijn.. ik gaf akkoord en de volgende ochtend was mijn laptop klaar om opgehaald te worden. Niet normaal hoe snel de service is bij dit bedrijf! Super bedankt!

21 settembre 2021

Uitstekende service

Uitstekende service, vanaf het 1ste contact met Marco werd binnen een week het scherm van mijn iphone vervangen.
Goede prijsopgave van te voren gehad, geen extra kosten achteraf.
Zeer vriendelijke mensen.

18 settembre 2021

snelle en vakkundige reparaties

iPhone reparaties worden snel en vakkundig gedaan; tot nu toe zijn voor mij een scherm van een iPhone 6S en een selfie camera van een iPhone 7 plus gerepareerd voor schappelijke prijzen.

31 agosto 2021

Vervangen batterij Iphone SE

De batterij van mijn Iphone SE is door Marco professioneel en supersnel vervangen.
Zeer klantvriendelijk en uitstekende service, een bedrijf dat we moeten koesteren in Veenendaal.

30 agosto 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più