De eerste zwembroek kwam al daags na de bestelling binnen maar bleek iets te klein. Met de bijgeleverde retourbon kon deze teruggestuurd in dezelfde verpakking. Heel handig. Een tijdje later bleek het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Door een ICT storing kon ik per ongeluk iets bestellen zonder dat het op voorraad was (ik had een badmuts en badpak van de 50th anniversary collectie besteld waarvan het badpak niet op voorraad was).... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima afhandeling van bestelling. Na retour sturen had ik het fijn gevonden om beter op de hoogte gehouden te worden (lag misschien aan DHL?). Maar ging uiteindelijk goed. Verder vind ik de maatvoer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was fijn en duidelijk op de site hoe of wat met bestellen het enige wat is als tip heb is om de factuur ook bij te leveren of te mailen als klanten geen account aan willen maken. Verder top servic... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Welkom bij arena Benelux.
Jupiterstraat 2, 6468 EV, Kerkrade, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Een bedrijf dat heel snel en sympathiek overkomt. Reageren heel snel.

Risposta di Arena Benelux
Verder vind ik de maatvoering apart. Met het badpak zijn we uiteindelijk wel tevreden.

Risposta di Arena Benelux
Pakje was vermist, goede en snelle reactie van de klantendienst. Product is zoals ik van Arena verwacht: topkwaliteit

Risposta di Arena Benelux
Snelle levering en een heel mooi badpak. Helaas te klein, maar retourneren was ook heel gemakkelijk

Risposta di Arena Benelux
Zeer snelle levering van een mooi badpak, helaas was de maat niet goed. Maar ook het retourneren en de terugbetaling keurig geregeld.

Risposta di Arena Benelux
Omruilen van product super snel en goed geregeld.

Risposta di Arena Benelux
Correcte service en stipte levering! Mooie, kwaliteitsvolle producten.

Risposta di Arena Benelux
Levering was snel, alleen erg jammer dat je (voor 1 badmuts) niet kon kiezen voor levering op een afgesproken plek en dat er een handtekening gezet moest worden. De bezorger trof ons net niet thuis en ik kon het pakket pas de volgende dag ophalen. Met identiteits bewijs. Voor 1 badmuts, die ook nog eens in een enorme doos gedaan was.... Over het product en klantenservice niets dan lof, maar de afdeling verzending kan echt wel wat beter.

Risposta di Arena Benelux
Als voormalig wedstrijdzwemmer koos ik voor deze bril vanwege de beloofde pasvorm en gebruiksgemak. De prijs van bijna €30,- onderstreepte die belofte. Toen ik de bril in huis kreeg bleek het een bouwpakket. Het elastiek moest ik zelf in elkaar priegelen en de neusbrug bleek te bestaan uit een koordje en een klein buisje. Na een half uur geknutsel kon ik zwemmen. Toen bleek er toch nog water onder de glazen te komen en het buisje van de neusbrug drukte dermate hard op mijn neus, dat ik er hoofdpijn van kreeg. Inmiddels is de termijn voor retourzending verstreken. Toch zou ik mijn bril het liefst terugsturen en waar mogelijk inruilen voor een goed passende. In dat geval zal ik ook zeker een passende review achterlaten.