Tafel besteld, scheur in tafelblad, mail gestuurd en gelijk een nieuw tafelblad toegestuurd gekregen maar helaas weer een beschadiging maar een super reactie... we sturen nogmaals een nieuwe met een... Leggi di più
Op tijd geleverd, prachtig en goed zittende eetbank. Moest alleen nog het onderstel bevestigen, dat was even lastig als je alleen bent. Kleur is iets donkerder dan op de afbeelding (moest cognac zijn... Leggi di più
R beste , we hebben onlangs een ronde tafel bij jullie aangekocht. De levering was prima en snel . Bij het openen van de verpakking was er aan het tafelblad toch wat schade .Na overleg met jullie hebb... Leggi di più
Er is vanuit AQ contact met me opgenomen en hebben excuses aangeboden. Ook heeft met een bedrag van 15 euro ter compensatie teruggestort. Blij met deze oplossing. 😉
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.
Wisent 7, 5236PX, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
- 0882266308
- info@aq-living.com
- aq-living.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
8 maanden wachten en beschadigde producten
Ik raad iedereen af om bij AQ Living te bestellen. De service is ver ondermaats en de communicatie is ronduit frustrerend.
Ik wacht inmiddels al 8 maanden op een product. Ze leveren totaal niet volgens de afgesproken tijd en datum. Als je belt om naar de status te vragen, krijg je enkel te horen dat er 'vertraging is met de vracht'. Wanneer je vervolgens aangeeft dat je niet op de hoogte bent gehouden, wordt de schuld bij mij als klant gelegd met de smoes dat ik mij niet zou hebben aangemeld voor statusupdates via de e-mail. Een zeer zwakke verdediging voor een bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt.
Inmiddels is de levering wéér vertraagd. Er is geen enkele vorm van empathie, laat staan een tegemoetkoming of compensatie voor het extreem lange wachten. De producten die ik wél eerder heb ontvangen, kwamen bovendien beschadigd aan.
Daarnaast is de klantenservice onbereikbaar per e-mail; ze reageren simpelweg nergens op. Als ik ze vervolgens bel, beweren ze doodleuk dat ze nooit een e-mail van mij hebben ontvangen. Kortom: goedkoop is in dit geval absoluut duurkoop. Bespaar jezelf de frustratie en zoek een betrouwbaardere leverancier.

Risposta di Aq Living
Ontzettend blij met mijn mooie tafel
Ontzettend blij met mijn mooie tafel. Los van het product ook de levering goed verlopen en ook goed op de hoogte gehouden. Top!!!
Received a broken box with missing parts
Ordered a chair the delivery was fast but whats the point of it , i received a broken toren open box , the pieces where not individually packed , some parts where broken and the most important part of the chair was missing after contacting them they said they will check for a solution. But after couple days no response back.

Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, door een zeer nette en vriendelijke bezorger, en het product dat ik heb gekocht is super!!
Alles netjes op tijd bezorgd
Alles netjes op tijd bezorgd. Mooi stoelen past goed bij het nieuwe tafel
Snelle verzending van de stoelen en…
Snelle verzending van de stoelen en montage was duidelijk en snel klaar.
Zeer slechte communicatie 1 ster is teveel…
Update: Het moet niet gekker worden;
Het is mijn eigen schuld want ik had mij moeten aanmelden om updates te ontvangen. Waarom is dat niet tijdens de telefonische gesprekken , aangegeven? Want dit is de 3e keer dat de leveringsdatum is veranderd.
Zeer slechte communicatie en een enorme teleurstelling.
In januari hebben wij als set een eettafel, salontafel en eetkamerstoelen besteld. De stoelen werden pas in februari geleverd en de salontafel in maart. De eettafel zou oorspronkelijk in april geleverd worden. Vervolgens werd dit verschoven naar juni, zonder dat wij hierover zelfs maar zijn geïnformeerd.
Vandaag is het inmiddels 6 juni, 5 maanden later, en de tafel is nog steeds niet geleverd terwijl de tafel op 5 juni geleverd zouden worden. Geen update, geen bericht, helemaal niets. Natuurlijk kan er sprake zijn van vertraging, maar het minste wat je van een bedrijf mag verwachten is dat zij hun klanten hiervan op de hoogte houden.
Daarnaast zijn de geleverde stoelen ook nog eens voorzien van meerdere beschadigingen.
De producten mogen er op de foto's mooi uitzien, maar de service en communicatie zijn ver onder de maat. Als je bereid bent om een half jaar te wachten zonder duidelijke informatie over je bestelling, dan moet je hier vooral meubels kopen. Voor ons nooit meer.

meeleveren van Rampamoeren
6 tuinstoelen gekocht via de site op 27-05-2026. Geleverd door Dynalogic. Je kunt de bezorgdatum aangeven maar zij passen deze ook aan op hun eigen kunnen.
Over de stoelen. Ze zien er precies hetzelfde uit als op de site. Dat is dus goed. Lossen kussen dus ook makkelijk uit te wassen. Ik had er eentje inzetbaar gezet zodat we konden proefzitten. Toen ik het zitvlak aan de leiding wilde maken hing dat opzich goed totdat ik jij de 4e houtschroef kwam. Het voorgeboorde gat lubbert vrij snel uit. Je moet dus heel voorzichtig eert de schroeven met wat speling monteren en daarna aandraaien. Ik zou AQliving dan ook een tip willen geven. Om al in de voorgeboorde gaten Rampamoeren te bevestigen of deze bij de schroeven erbij leveren. 1: de constructie wordt er beter van. 2: je productaanbod langer mee aangezien dit tuinstoelen zijn en mogelijk ook eens buiten blijven staan.

Salontafel
De doos werd bezorgd met behoorlijke gaten erin.gelukkig was de salontafel niet beschadigd. Helaas met de poten vastdraaien draaide ik door het blad waardoor er bobbels in het blad kwamen, en nee ik heb ze niet heel strak aangedraaid.Dit een beetje kunnen minderen door de bouten behoorlijk losser te draaien. Bobbels gelukkig weg kunnen krijgen.
Inmiddels contact gehad met de klantenservice.
Ik word gecompenseerd voor het ongemak, super netjes afgehandeld

Prima bedrijf!
Het bestellen zelf ging prima
Het bestellen zelf ging prima, maar het bezorgen was op z'n zachts genoemd slecht.
Dynalogic had telkens de zending niet op de goede plek waardoor ik 3 keer een nieuwe afspraak moest maken.
Jullie zijn totaal niet bereikbaar op dit nummer(bestaat niet) en mail gaat via een bot(ai) daarbij zijn jullie gewoon laagsteprijsgarantie.nl daaronder wordt het ook verstuurd!
Vraag me af of dit bericht wel gaat doorkomen bij jullie.
Uiteindelijk dan toch de bestelling binnen wat enorm beschadigd was. Hele bovenkant van doos was weg. De bezorger wilde het eigenlijk helemaal niet zo afleveren. Het was dan ook aan mij. Bezorger was ontzettend behulpzaam gelukkig. Dikke pluim voor hem!
Gelukkig was alles heel en staat het nu in elkaar, maar zou nooit meer wat bestellen bij jullie. Aangezien er geen contact ook mogelijk is met jullie en ook niet met dynalogic.

Risposta di Aq Living
Wel even moeten wachten op het kastje…
Wel even moeten wachten op het kastje maar was de moeite waard. Goed ingepakt.
Prachtige tuinmeubelen voor een goede…
Prachtige tuinmeubelen voor een goede prijs. Daarnaast ook nog eens geweldige service.
29 mei bestelt en 30 geleverd ik ben…
29 mei bestelt en 30 geleverd ik ben zeer tevreden stoelen zitten heerlijk
Heel erg tevreden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.