Tafel besteld, scheur in tafelblad, mail gestuurd en gelijk een nieuw tafelblad toegestuurd gekregen maar helaas weer een beschadiging maar een super reactie... we sturen nogmaals een nieuwe met een... Leggi di più
Op tijd geleverd, prachtig en goed zittende eetbank. Moest alleen nog het onderstel bevestigen, dat was even lastig als je alleen bent. Kleur is iets donkerder dan op de afbeelding (moest cognac zijn... Leggi di più
R beste , we hebben onlangs een ronde tafel bij jullie aangekocht. De levering was prima en snel . Bij het openen van de verpakking was er aan het tafelblad toch wat schade .Na overleg met jullie hebb... Leggi di più
Er is vanuit AQ contact met me opgenomen en hebben excuses aangeboden. Ook heeft met een bedrag van 15 euro ter compensatie teruggestort. Blij met deze oplossing. 😉
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.
Wisent 7, 5236PX, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
- 0882266308
- info@aq-living.com
- aq-living.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Mooi bankje snel geleverd
Mooi bankje snel geleverd, helaas te groot voor onze kamer en ze hadden hem helaas niet kleiner.
Gratis retour gestuurd en het bedrag stond snel weer op onze rekening.
Goede prijs kwaliteit & service!
Goede kwaliteit en goede service
Hele fijne goede service
Hele fijne goede service. Hele vriendelijke bezorger en behulpzaam.
Hij heeft mij erg goed geholpen en ben hem erg dankbaar.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden dikke 10
Mooie tafel en loungeset voor buiten…
Mooie tafel en loungeset voor buiten gehaald. In het bijzonder ben ik erg goed geholpen door medewerker Lennart
Telefonisch een Loungetafel verwisseld…
Telefonisch een Loungetafel verwisseld voor een luxere, die op voorraad was, meteen het verschil betaald, Top, maar niet heus, tijdens de levering van de loungebank, zat de tafel er niet bij. Wij bellen, NIET OP VOORRAAD, werd me verteld. Na de de teleurstelling maar verwisseld naar de andere, zou volgende dag aankomen. Ontvangen wij het 3 dagen later… 😠

Late and damaged
The delivery was scheduled for a day and without notice they just rescheduled for the next day and table arrived damaged, I pressume it was the logistics handling. It is visible damage on the edges of the table.

Bestelling en afhandeling
De bestelling ging vlot de levering was geheel volgens afspraak. De spullen zijn goed verpakt en compleet ontvangen.
Helemaal tevreden!
Toen we de barstoelen in mekaar hadden…
Toen we de barstoelen in mekaar hadden gezet wiebelden die enorm. Bleek dat er een verschil van 1 cm zat op de stoelpoten.

Risposta di Aq Living
De prijs is te hoog ten opzichte van de…
De prijs is te hoog ten opzichte van de kwaliteit en de inkoopprijs van alibaba.com. hij zit ok, maar niet goede constructie. Zelf Zou ik er een awarded van 50 euro op zetten, maar Alibaba vraagt Al meer😂

Super snelle levering
Bezorging duurde lang/doos was zeer beschadigd
Dynalogic is wel een slechte partner. Sinds enkele dagen de loungeset binnen en de doos is wel redelijk beschadigd.
Meubel moet nog in elkaar. Mijn advies voor aq living is sowieso een andere partner te kiezen voor de logistieke werkzaamheden.

Op de site wordt aan gegeven voor 21:00 bestel morgen in huis
Op de site wordt aan gegeven voor 21:00 besteld morgen in huis.
Dit is niet het geval, ik heb bijna 2 weken op mijn levering moeten wachten.
Na dagelijks telefonisch contact opgenomen te hebben wordt er vermeld dat het erg druk is bij transmission.
En de levering daarom langer duurt dan de verwachte levertijd, terwel er op de site wel nogsteeds staat voor 21:00 besteld morgen in huis... ik vindt dit best schandalig want als je als bedrijf al weet dat de levertijd langer is dan geplant hoor je dit aan te passen op je site.
Wij hebben hierdoor 1,5 week niet aan onze eet tafel kunnen eten.
Vervolgens na telefonisch contact wordt er beloofd dat ze contact opnemen met de leverancier en je terug gebeld wordt, dit gebeurd niet.
Maar er wordt wel vermeld als je niet thuis bent op de verwachten levertijd er kosten in rekening gebracht kunnen worden, alleen niemand kan je vertellen wanneer het product geleverd wordt? Uiteindelijk heb ik zelf de leverancier opgebeld met de vraag kan ik het dan zelf op komen halen? Dat kon gelukkig, alleen werden me stoelen de dag erna bezorgd... helaas wel zonder bericht van Q-living.
De klantenservice vindt ik hierom erg slecht.
Me stoelen zijn wel mooi van kwaliteit, goed verpakt en erg tevreden mee.
Alleen klantenservice 0 jammer want de kwaliteit meubels is echt heel goed en zoals afgebeeld op de foto.
Uiteindelijk is Q-living wel met een mooie oplossing gekomen, en dat waardeer ik. Niet vele bedrijven doen dat. En daarnaast ben ik zeer tevreden met me mooie stoelen 🥰

Risposta di Aq Living
Ik had in eerste instantie een minder…
Ik had in eerste instantie een minder goede review geplaatst, omdat ik bij mijn aankoop een aantal producten miste. aQ living heeft met mij contact opgenomen en mij een ruime vergoeding voor het ongemak aangeboden. Hierbij dus een herziening van een tevreden klant!! Dankjewel AQ living!
Goede klantenservice
Zeer snelle (grote) levering. Helaas was een rugleuning beschadigd. De servicedesk heeft dit binnen 5 minuten naar versturen mail, opgelost door een nieuwe rugleuning op te sturen. Deze kwam 2 dagen daarna aan. Zeer goede service wat mij betreft.
Bij de eerste levering ontbraken er een…
Bij de eerste levering ontbraken er een aantal belangrijke elementen. Na telefonisch contact te hebben gehad, werden deze ons in een tweede levering toegezonden. Verder geen enkel problemen gehad.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.