Ondanks machtiging heeft er vijf maanden geen incasso plaatsgevonden. Vervolgens verhoogt men het termijn bedrag naar €304. Daarna ging het snel, om de paar dagen werd er geïncasseerd. Vanaf fe... Leggi di più
Voorlopig neutraal !!!!! Eerst eens een paar manden afwachten! We hebben stroom. En zonnepanelen. En ANWB vergoed de geleverde stroom tegen normale afnameprijs. Da's HEEEEEEEL aantrekelijk. Maar... Leggi di più
Toen mijn vaste contract was verlopen ben ik gaan zoeken naar een nieuwe provider voor Gas en Elektriciteit. Uiteindelijk uitgekomen bij ANWB om 2 redenen, ten eerste een dynamisch contract met re... Leggi di più
Ik heb een tijdje getwijfeld of ik zou overstappen, maar tot op heden geen spijt. Ook word ik steeds bewuster in het omgaan met energie dankzij de prijzen per uur. Tot op vandaag scheelt het behoorli... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Paesi Bassi
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ja app goed maar prijs ik betaal veel…
Ja app goed maar prijs ik betaal veel en terug betalen elke twee manden minder wirden
Heel duidelijke en heldere informatie…
Heel duidelijke en heldere informatie over energieverbruik, teruglevering en maandelijkse kosten.
Klerezooi op administratie en communicatie
2 verschillende contracten op 2 verschillende adressen met een e-mailadres.
Heb automatische incasso afgegeven wordt niet afgeschreven omdat incasso zou zij beëindigd. Meerdere keren klantenservice gebeld extreem lang in de wacht gestaan deze verwijzen naar app maar die werkt niet Belofte om op te lossen wordt niet gedaan
Terugbetaling van teveel betaald voorschot wordt overgemaakt op rekening van andere entiteit. Reacties op whatsapp wordt niet gereageerd Dreiging met melding afm wordt niet gereageerd
Kortom een grote onbetrouwbare klerezooi
ANWB is voor ons uitstekend omdat het…
ANWB is voor ons uitstekend omdat het werkt met een fijne app die die de kosten overzichtelijk en duidelijk maakt.
Prijzen indicatie in de app
Prijzen indicatie in de app, en voor afsluiten contract niet transparant. Vanaf het begin dient het maandbedrag omhoog gezet te worden om naheffing te voorkomen, maar iedere maand zitten we onder de verwachting.
Afwachten wat de status na een jaar is en of het een realistische factuur wordt.
Beste prijs en betrouwbaar
Beste prijs, en notificaties als de stroom heel goedkoop is door het weer. betrouwbaar zoals ik van de ANWB gewend ben.
Bijna alles is te snappen
Bijna alles is te snappen , alleen het dagelijks verbruik duurt te lang voordat het te zien is . ( 3 dagen)
Mail contact en applicatie
Mail verkeer ging snel en toezegging van de aanpassing van het contract ook alleen is dit niet terug te vinden in de app en volgens mij geeft de app ook niet goed weer wat de daadwerkelijke tussenstand is.
Niet te bereiken
Niet te bereiken. Hangen tijden in de wacht.
Er wordt van de verkeerde rekening geïnd terwijl de machtiging van andere bank is.
Gewoon een goede energie bedrijf nooit…
Gewoon een goede energie bedrijf nooit geen problemen en fijn dat je de energie op de app in de gaten houden wanneer het tarief het laagst is
Klantenservice is niet bereikbaar.
Klantenservice is niet bereikbaar.
Ondanks machtiging moet de factuur nog steeds handmatig worden voldaan.
Klant communicatie is goed
Klant communicatie is goed, de energie app van de anwb geeft duidelijke info. Dit is mijn eerste jaar dat we een dynamisch contract hebben. Wat mij opvalt bij het dynamisch contract (buiten de invloedsfeer van de ANWB) grote prijsverschillen kan hebben. Sommige dagen is de electra prijs gemiddeld laag en helaas ook steeds meer dagen nu erg prijzig.... soms gemiddeld 40 cent per kw. Dat geeft mij het gevoel dat op een windstille en weinig zonnige dag er gewoon energiecentrales nu moeten bijspringen wij als consument met een dynamisch contract nu extra mogen betalen. Let wel dynamisch contract heeft financieel grotere voordelen in de zomer
Het is makkelijk om af te sluiten.
Het is makkelijk om af te sluiten.
Duidelijk zoals de prijs per dag wordt gecommuniceerd in de app.
De verhoging per 1-9 was wel een verrassing en niet duidelijk waarom dat gebeurde.
Energie zoals anderen de rest slecht
Levert energie zoals alle anderen maar de klantenservice is heel erg slecht, moeilijk te bereiken. De administratie is/was een puinhoop. De communicatie is slecht want er is nog steeds niet gecommuniceerd wat anwb energie doet na 1 januari 2027.
Totale ervaring;
Totale ervaring;
Zo juist de eind afrekening ontvangen na 1 jaar dynamisch van de ANWB. 5 dagen na afloop van het jaar, zeer overzichtelijk en duidelijk, mijn gemiddelde totaal kosten per ingekochte kW €0,231 keurig (natuurlijk door ons zelf gestuurd door proberen op goedkope momenten in te kopen). Totale kosten van mijn ernergieverbruik (nog met saldering) €85 voor een jaar !! ZEER TEVREDEN !!
Nu nog graag een duidelijk uitleg van de ANWB hoe dit na 1 januari er uit gaat zien om te bepalen of ik dit “contract” ga voortzetten.
Overstappen ging zonder problemen
Overstappen ging zonder problemen. Rekeningen zijn inzichtelijk
Dynamische prijzen dwingen je om aktief…
Dynamische prijzen dwingen je om aktief met energieverbruik aan de slag te gaan
In de middag in het weekend auto opladen en wassen.
Ik heb factuur van oktober nog niet ontvangen
Alleen ik heb factuur van oktober nog niet ontvangen.