ANWB Energie Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ondanks machtiging heeft er vijf maanden geen incasso plaatsgevonden. Vervolgens verhoogt men het termijn bedrag naar €304. Daarna ging het snel, om de paar dagen werd er geïncasseerd. Vanaf fe... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Voorlopig neutraal !!!!! Eerst eens een paar manden afwachten! We hebben stroom. En zonnepanelen. En ANWB vergoed de geleverde stroom tegen normale afnameprijs. Da's HEEEEEEEL aantrekelijk. Maar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen mijn vaste contract was verlopen ben ik gaan zoeken naar een nieuwe provider voor Gas en Elektriciteit. Uiteindelijk uitgekomen bij ANWB om 2 redenen, ten eerste een dynamisch contract met re... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik zou overstappen, maar tot op heden geen spijt. Ook word ik steeds bewuster in het omgaan met energie dankzij de prijzen per uur. Tot op vandaag scheelt het behoorli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia

Scritti dall'azienda

ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.

Nella media

TrustScore 3 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1651 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Klerezooi op administratie en communicatie

2 verschillende contracten op 2 verschillende adressen met een e-mailadres.
Heb automatische incasso afgegeven wordt niet afgeschreven omdat incasso zou zij beëindigd. Meerdere keren klantenservice gebeld extreem lang in de wacht gestaan deze verwijzen naar app maar die werkt niet Belofte om op te lossen wordt niet gedaan
Terugbetaling van teveel betaald voorschot wordt overgemaakt op rekening van andere entiteit. Reacties op whatsapp wordt niet gereageerd Dreiging met melding afm wordt niet gereageerd
Kortom een grote onbetrouwbare klerezooi

30 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Prijzen indicatie in de app

Prijzen indicatie in de app, en voor afsluiten contract niet transparant. Vanaf het begin dient het maandbedrag omhoog gezet te worden om naheffing te voorkomen, maar iedere maand zitten we onder de verwachting.
Afwachten wat de status na een jaar is en of het een realistische factuur wordt.

Mail contact en applicatie

Mail verkeer ging snel en toezegging van de aanpassing van het contract ook alleen is dit niet terug te vinden in de app en volgens mij geeft de app ook niet goed weer wat de daadwerkelijke tussenstand is.

Valutata 4 stelle su 5

Klant communicatie is goed

Klant communicatie is goed, de energie app van de anwb geeft duidelijke info. Dit is mijn eerste jaar dat we een dynamisch contract hebben. Wat mij opvalt bij het dynamisch contract (buiten de invloedsfeer van de ANWB) grote prijsverschillen kan hebben. Sommige dagen is de electra prijs gemiddeld laag en helaas ook steeds meer dagen nu erg prijzig.... soms gemiddeld 40 cent per kw. Dat geeft mij het gevoel dat op een windstille en weinig zonnige dag er gewoon energiecentrales nu moeten bijspringen wij als consument met een dynamisch contract nu extra mogen betalen. Let wel dynamisch contract heeft financieel grotere voordelen in de zomer

15 settembre 2026
Valutata 3 stelle su 5

Energie zoals anderen de rest slecht

Levert energie zoals alle anderen maar de klantenservice is heel erg slecht, moeilijk te bereiken. De administratie is/was een puinhoop. De communicatie is slecht want er is nog steeds niet gecommuniceerd wat anwb energie doet na 1 januari 2027.

Totale ervaring;

Totale ervaring;
Zo juist de eind afrekening ontvangen na 1 jaar dynamisch van de ANWB. 5 dagen na afloop van het jaar, zeer overzichtelijk en duidelijk, mijn gemiddelde totaal kosten per ingekochte kW €0,231 keurig (natuurlijk door ons zelf gestuurd door proberen op goedkope momenten in te kopen). Totale kosten van mijn ernergieverbruik (nog met saldering) €85 voor een jaar !! ZEER TEVREDEN !!
Nu nog graag een duidelijk uitleg van de ANWB hoe dit na 1 januari er uit gaat zien om te bepalen of ik dit “contract” ga voortzetten.

21 settembre 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più