Duidelijke uitleg vooraf dat er in mijn auto een motor met slijtage kon zitten. Gelijk een kop koffie, en niet onbelangrijk het hoogste bod van drie uitgebracht. Zelfs hoger dan onze dealer waar de a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heldere service, eenvoudig te regelen en een prettig ontvangst in Barneveld gehad. Als je je auto niet inruilt bij een dealer of als je de prijs die je geboden wordt niet wil accepteren, zeker de moei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Was per ongeluk 1 week tevroeg. Toch snel en efficient geholpen. Tijdens het korte wachten gebruik kunnen maken van de (gratis) koffie automaat. Na controle voertuig snel de verdere administratieve af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, er werd direct duidelijk uitgelegd hoe de procedure loopt! Tijdens het nalopen van de auto konden we in het restaurant koffie en thee pakken.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Medewerkers die voorbij kwamen waren heel vriendelijk!
Nadat de auto nalopen was werden we weer netjes te woord gestaan, alles werd uitgelegd en afgehandeld! Echt heel positief!!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goede en snelle afhandeling, vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Betrouwbare organisatie. Vriendelijk contact. Duidelijke manier van doen en uitleg tijdens bezoek.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Snelle service, vriendelijk geholpen tijdens het inleveren van de auto.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Bij de inname bleken we documenten mee te moeten nemen, die niet met ons gecommuniceerd waren. Gelukkig hoefden we deze documenten niet op te halen. Verder, bij de inspectie van de auto, werden we niet betrokken (stond wel in de richtlijn van de ANWB); gelukkig was alles goed.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke ontvangst en met kennis van zaken de procedure doorlopen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
De uitleg begeleiding was duidelijk het aanleveren van de foto’s ging ook makkelijk
Het bod was in mijn geval prima geen gezeur en zo
Het inleveren van de auto bij Vermaat auto’s ging ook heel soepel complimenten voor het hele proces.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goed geholpen, snelle service. Prijs conform bieding. Nette manier van omgang, al met al erg fijn!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
ik was aangenaam verrast door de uiterst vriendelijke ontvangst in Barneveld door de medewerker en de soepele afhandeling bij het verkopen van mijn auto.
Ik was ruim voor de afgesproken tijd aangekomen maar werd toch direct geholpen. Na een vlotte verkoop werd ik met een shuttle busje naar het station gebracht..
Nico

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Keurig netjes behandeld, netjes gebeld of we eerder wilden komen. Heel correct en duidelijk en goed geholpen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goede en snelle reactie tijdens proces.
Prima verwerking bij Kwijfit Woerden.