ANWB Autoverkoopservice Recensioni

20.937
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd. Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk! Heel t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop ging zoals afgesproken. Er was een kleine correctie op het verkoop bedrag, maar dit is door de desbetreffende persoon goed uitgelegd en voor mij aanvaardbaar. Ook ik was op de afgesprok... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De au... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(20.937)

2110 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service van de ANWB betrouwbaar…

Goede service van de ANWB betrouwbaar en correcte afhandeling
Serieus bod

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Wil, fijn dat je goed geholpen bent door onze collega's. Dit is de service die we graag laten zien, ontzettend bedankt voor de review.

Efficient en snel geholpen

Efficient en snel geholpen. Zeer soepele afwikkeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Beste, we zijn blij dat je zonder gedoe je auto hebt kunnen verkopen via onze verkoopservice. Dankjewel voor de 5-sterren review!

Valutata 4 stelle su 5

zeer netjes en snel afgewikkeld en…

zeer netjes en snel afgewikkeld en goede uitleg over de verdere afwikkeling door de ANWB

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Beste, wat fijn dat onze collega's van de verkoopservice je zo goed hebben kunnen assisteren. Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten!

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte afhandeling en keurig te woord…

Vlotte afhandeling en keurig te woord gestaan door medewerker. I.v.m. AVG noem ik niet zijn naam.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat de afhandeling vlot verliep en dat onze gele held je goed te woord heeft gestaan. We waarderen je positieve feedback enorm.

Snel en goed verkocht

Snel en goed verkocht. Heel blij mee!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat mooi dat de verkoop snel en goed is verlopen, Michiel! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Keurig nette ontvangst en afhandeling

Een net kantoor, een vriendelijke en duidelijke medewerker, legt goed uit hoe het proces is.
Heel wat anders dan denaankoopclub die zich ‘wij kopen auto’s’ noemt.
Daar is de kans groot dat de beloofde prijs een stuk lager uitvalt. De ANWB service doet wat het beloofd

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren en dat de medewerker alles duidelijk heeft uitgelegd, Rene! We doen ons best om onze beloftes na te komen en zijn blij dat dit is gelukt. Bedankt voor je positieve terugkoppeling.

Alles netjes

Alles netjes, correct en snel afgehandeld

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je review! Fijn dat we je snel en correct hebben kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

De aanvankelijk geboden prijs was ook…

De aanvankelijk geboden prijs was ook de verkoopprijs. Het personeel was deskundig, behulpzaam en prettig in de omgang.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hartelijk dank voor je review, Rolf! Een helder proces en deskundige service bij de innamepunten is precies waar we voor gaan. Fijn dat de verkoop van je auto zo prettig is verlopen.

Duidelijk proces

Het proces loopt exact zoals beschreven: een bod binnen een dag en na inleveren van de auto een dag later het geld op de rekening. Zeer prettige ontvangst en service bij het inleverpunt (BCA/Barneveld).

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat alles exact volgens afspraak is verlopen, van het snelle bod tot de afhandeling in Barneveld. Daar doen we het voor. Bedankt voor je review, Theo!

Valutata 5 stelle su 5

Nette prijs snelle afhandeling en een…

Nette prijs snelle afhandeling en een goede service bij het inleveren in Holten. Ik zou zeer zeker anderen dit aanraden.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, Ben! Bedankt voor het delen.

Valutata 5 stelle su 5

Een duidelijke communicatie en…

Een duidelijke communicatie en afwikkeling. Geen irritante telefoontjes of je al in gaat op hun bod. Verder houden ze zich ook echt aan hun bod als je eerlijk bent geweest in de staat van de auto.
Ook vriendelijk geholpen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent over onze Autoverkoop service.

Verkoop voetuig via ANWB

Na het verstrekken van de informatie over het voertuig en de bijgeleverde foto, kreeg ik al vlot een bod. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met het bod, ondanks dat ik op meer had gehoopt, gezien de staat van het voertuig. Uiteindelijk bleek het bod na vergelijking met andere aanbieders realistisch te zijn.Na mijn akkoord, kon ik gelijk een afspraak maken bij het dichtst bijzijnde service center en het voertuig inleveren. Dit ging ook vlekkeloos en binnen 15 minuten kreeg ik via de mail het vrijwaringsbewijs toegestuurd en de proforma factuur met het afgesproken bedrag, minus de kosten voor bemiddeling. De dag erop is het afgesproken bedrag op mijn bankrekening gestort. Kortom de procedure van de verkoop is uitstekend verlopen via de ANWB

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te lezen dat het verkoopproces van je voertuig via ons zo uitstekend is verlopen! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Het doet ons goed te horen dat de snelheid van het bod, de realistische prijsstelling na vergelijking, en de vlotte afhandeling bij het servicecentrum naar wens waren. Ook zijn we blij dat het vrijwaringsbewijs en de betaling zo snel geregeld waren. We hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

De tacatie ging vrij makkelijk

De tacatie ging vrij makkelijk. Kreeg een aanbod en ik kon toen meteen een afspraak maken. Toen ik die meteen beoordeeld en goedgekeurd. Morgen krijg ik als het goed is mijn geld

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het proces zo soepel verliep en dat je snel geholpen bent, Danny! We waarderen de positieve feedback enorm.

Ik kwam

Ik kwam
Ik gaf
Ik ging

Ik ben tevrede

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met je ervaring. Bedankt voor je duidelijke review.

Verliep heel soepel

Verliep heel soepel. Koffie en 30 minuten wachten (was iets korter). Attente en vriendelijke koper.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat het proces vlekkeloos verliep! Hopelijk heeft de koffie gesmaakt. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Prima geregeld

Prima communicatie

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Blij om te horen dat je de communicatie positief hebt ervaren, Art! Bedankt voor de 5 sterren.

Geen gedoe

Geen gedoe, eerlijk verhaal en duidelijke communicatie. Aanrader!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Goed om te horen, Daan! Onze service is altijd transparant. Bedankt voor de review en aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en fatsoenlijke prijs voor de auto

Als je de staat van de auto goed invult dan krijg je snel een fatsoenlijk bod. Inleveren was een fluitje van een cent bij een vriendelijke medewerkster.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat het invullen van de autostatus heeft geleid tot een goed bod en dat het inleveren zo soepel is verlopen! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più