Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd. Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk! Heel t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De verkoop ging zoals afgesproken. Er was een kleine correctie op het verkoop bedrag, maar dit is door de desbetreffende persoon goed uitgelegd en voor mij aanvaardbaar. Ook ik was op de afgesprok... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De au... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede service van de ANWB betrouwbaar en correcte afhandeling
Serieus bod

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
zeer netjes en snel afgewikkeld en goede uitleg over de verdere afwikkeling door de ANWB

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Vlotte afhandeling en keurig te woord gestaan door medewerker. I.v.m. AVG noem ik niet zijn naam.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Een net kantoor, een vriendelijke en duidelijke medewerker, legt goed uit hoe het proces is.
Heel wat anders dan denaankoopclub die zich ‘wij kopen auto’s’ noemt.
Daar is de kans groot dat de beloofde prijs een stuk lager uitvalt. De ANWB service doet wat het beloofd

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
De aanvankelijk geboden prijs was ook de verkoopprijs. Het personeel was deskundig, behulpzaam en prettig in de omgang.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Het proces loopt exact zoals beschreven: een bod binnen een dag en na inleveren van de auto een dag later het geld op de rekening. Zeer prettige ontvangst en service bij het inleverpunt (BCA/Barneveld).

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Nette prijs snelle afhandeling en een goede service bij het inleveren in Holten. Ik zou zeer zeker anderen dit aanraden.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Een duidelijke communicatie en afwikkeling. Geen irritante telefoontjes of je al in gaat op hun bod. Verder houden ze zich ook echt aan hun bod als je eerlijk bent geweest in de staat van de auto.
Ook vriendelijk geholpen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Na het verstrekken van de informatie over het voertuig en de bijgeleverde foto, kreeg ik al vlot een bod. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met het bod, ondanks dat ik op meer had gehoopt, gezien de staat van het voertuig. Uiteindelijk bleek het bod na vergelijking met andere aanbieders realistisch te zijn.Na mijn akkoord, kon ik gelijk een afspraak maken bij het dichtst bijzijnde service center en het voertuig inleveren. Dit ging ook vlekkeloos en binnen 15 minuten kreeg ik via de mail het vrijwaringsbewijs toegestuurd en de proforma factuur met het afgesproken bedrag, minus de kosten voor bemiddeling. De dag erop is het afgesproken bedrag op mijn bankrekening gestort. Kortom de procedure van de verkoop is uitstekend verlopen via de ANWB

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
De tacatie ging vrij makkelijk. Kreeg een aanbod en ik kon toen meteen een afspraak maken. Toen ik die meteen beoordeeld en goedgekeurd. Morgen krijg ik als het goed is mijn geld

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Verliep heel soepel. Koffie en 30 minuten wachten (was iets korter). Attente en vriendelijke koper.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Als je de staat van de auto goed invult dan krijg je snel een fatsoenlijk bod. Inleveren was een fluitje van een cent bij een vriendelijke medewerkster.