Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd. Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk! Heel t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De verkoop ging zoals afgesproken. Er was een kleine correctie op het verkoop bedrag, maar dit is door de desbetreffende persoon goed uitgelegd en voor mij aanvaardbaar. Ook ik was op de afgesprok... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De au... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Je krijgt een laag bod. Daar ga je uiteindelijk mee akkoord. Dan krijg je te lezen dat er nog €140,- vanaf gaat ( admini etc). Nou er gaat bijna €200,- vanaf. Diep teleurgesteld . Bij het inleverlocatie ging het prima.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Ondanks dat er vermeld word dat je een gegarandeerd bod ontvangt, ontving ik de mededeling dat er geen interesse was. Terwijl ik via andere kanalen wel een bod heb ontvangen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
De autoservice verkoop is prima verlopen.
Alles is snel en keurig afgehandeld.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Alles verliep keurig volgens afspraak, vriendelijk personeel en een lekker kopje koffie tijdens het wachten.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
ouderwets goed zoals we altijd gewent waren. Afspraken worden nagekomen en super simpel. Echt een aanrader.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle afhandeling en het geld staat inderdaad een dag later op jouw bankrekening.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke instructies voor het aanleveren van info en foto's. Snel een acceptabel bod. Inleveren auto kon in de buurt. Snelle betaling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Vlugge reactie. Eerlijke prijs. Niet de hoofdprijs, maar ik heb er verder geen gedoe mee. Inleveren ging vlot, betaling volgende dag binnen.

Nette aanbieding, top ontvangen en afgehandeld bij BCA in Barneveld

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goed ontvangen bij Hoogwout. Auto werd bekeken, alle belangrijke punten zijn nagelopen. Formulieren verder afgehandeld. Vrijwaring ontvangen via email. Lekkere koffie gehad. Geld wordt via Anwb binnen 1-2 dagen gestort.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goede ervaring met de ANWB verkoopservice. Bod was duidelijk, inleveren in Zwaag ging soepel en zonder verrassingen, vrijwaring meteen geregeld. De volgende werkdag stond het afgesproken bedrag (na aftrek servicekosten) op mijn rekening. Aanrader als je snel en zonder gedoe van je auto af wilt.

Heel fijn geholpen door Victor
Blanket.
Wij waren iets te vroeg maar hebben niet hoeven wachten.
Alles is vlot afgehandeld.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
netjes afgehandeld afgesproken bod na gekomen

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Makkelijk stappenplan om gegevens aan te leveren, snel een bod en inleverdatum te plannen. Vriendelijk geholpen in Barneveld en bedrag ontvangen wat geboden was. Vrijdag auto gebracht, maandag betaling al op rekening. Snel en gemakkelijk.