ANWB Autoverkoopservice Recensioni

20.937
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd. Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk! Heel t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop ging zoals afgesproken. Er was een kleine correctie op het verkoop bedrag, maar dit is door de desbetreffende persoon goed uitgelegd en voor mij aanvaardbaar. Ook ik was op de afgesprok... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De au... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(20.937)

2110 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Je krijgt een laag bod

Je krijgt een laag bod. Daar ga je uiteindelijk mee akkoord. Dan krijg je te lezen dat er nog €140,- vanaf gaat ( admini etc). Nou er gaat bijna €200,- vanaf. Diep teleurgesteld . Bij het inleverlocatie ging het prima.

24 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Beste, we vinden het jammer dat dit als een verassing kwam. Onze waardebepaling gaat volgens het '4 ogen principe', en het voorstel is geheel vrijblijvend. Direct achter het voorstel staan de administratiekosten die worden ingehouden duidelijk vermeld, hier zijn we volledig transparant in. Hopelijk biedt dit meer duidelijkheid. Verder zijn we blij dat het inleverproces soepel is verlopen, dankjewel voor het delen.

Valutata 1 stelle su 5

Geen bod ontvangen

Ondanks dat er vermeld word dat je een gegarandeerd bod ontvangt, ontving ik de mededeling dat er geen interesse was. Terwijl ik via andere kanalen wel een bod heb ontvangen.

3 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Beste, we begrijpen dat het een teleurstelling is wanneer we geen bod kunnen doen op je auto. Dit kan voorkomen wanneer de auto bijv. kort op naam staat, of de waarde van het voertuig lager is dan de kosten voor administratie en transport. We zijn niet verplicht om elke auto te accepteren. Het "gegarandeerde" bod verwijst naar dat je gegarandeerd het bedrag van het bod ontvangt bij inlevering (indien de staat van de auto overeenkomt met de aanmelding), niet dat je gegarandeerd een bod ontvangt. Hopelijk brengt dit meer duidelijkheid.

Gewoon netjes en correct

Gewoon netjes en correct
Vestiging Eindhoven

24 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je review, Rob! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze vestiging in Eindhoven.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met de ANWB autoverkoop service

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle afhandeling en het geld staat inderdaad een dag later op jouw bankrekening.

21 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat de medewerkers een goede indruk hebben achtergelaten, Anke! We zijn blij dat de afhandeling vlot is verlopen. Bedankt voor de 5 sterren.

Valutata 5 stelle su 5

Het verkopen was erg gemakkelijk.

Duidelijke instructies voor het aanleveren van info en foto's. Snel een acceptabel bod. Inleveren auto kon in de buurt. Snelle betaling.

18 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Dat vinden we erg fijn om te lezen! Bedankt voor je review.

Netjes afgehandeld

Vlugge reactie. Eerlijke prijs. Niet de hoofdprijs, maar ik heb er verder geen gedoe mee. Inleveren ging vlot, betaling volgende dag binnen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat de reactie snel was en de inlevering vlot verliep! We zijn blij dat de betaling al de volgende dag binnen was en dat je tevreden bent met de eerlijke prijs. We willen je bedanken voor het vertrouwen.

Nette aanbieding, top afhandeling

Nette aanbieding, top ontvangen en afgehandeld bij BCA in Barneveld

23 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Andre, fijn dat je tevreden bent over het bod en de afhandeling in Barneveld. Bedankt voor je review!

Goed ontvangen bij Hoogwout

Goed ontvangen bij Hoogwout. Auto werd bekeken, alle belangrijke punten zijn nagelopen. Formulieren verder afgehandeld. Vrijwaring ontvangen via email. Lekkere koffie gehad. Geld wordt via Anwb binnen 1-2 dagen gestort.

23 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn om te lezen dat je bij onze locatie in Hoogwoud prettig bent ontvangen en dat alles rondom de verkoop van je auto soepel is verlopen. Goed om te horen dat de inspectie, de afhandeling van de formulieren en de vrijwaring duidelijk geregeld waren. En natuurlijk is een kop koffie daarbij altijd mooi meegenomen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte afhandeling, geld de volgende werkdag binnen

Goede ervaring met de ANWB verkoopservice. Bod was duidelijk, inleveren in Zwaag ging soepel en zonder verrassingen, vrijwaring meteen geregeld. De volgende werkdag stond het afgesproken bedrag (na aftrek servicekosten) op mijn rekening. Aanrader als je snel en zonder gedoe van je auto af wilt.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn om te lezen dat de verkoop van je auto soepel is verlopen en dat alles duidelijk en zonder verrassingen is afgehandeld. Goed om te horen dat zowel het inleveren als de betaling snel geregeld waren. Bedankt voor je aanbeveling en het delen van je ervaring met ons.

Heel fijn geholpen door Victor

Heel fijn geholpen door Victor
Blanket.
Wij waren iets te vroeg maar hebben niet hoeven wachten.
Alles is vlot afgehandeld.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Dat doet ons goed om te horen. Bedankt voor het delen!

Verkoop auto

Makkelijk stappenplan om gegevens aan te leveren, snel een bod en inleverdatum te plannen. Vriendelijk geholpen in Barneveld en bedrag ontvangen wat geboden was. Vrijdag auto gebracht, maandag betaling al op rekening. Snel en gemakkelijk.

18 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te horen dat de verkoop van je auto goed en makkelijk is verlopen. Bedankt voor het delen!

Snel geregeld

Snel geregeld

21 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor de mooie woorden, Marcel! Fijn dat je tevreden bent.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più