ANWB Autoverkoopservice Recensioni

20.624
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg vooraf dat er in mijn auto een motor met slijtage kon zitten. Gelijk een kop koffie, en niet onbelangrijk het hoogste bod van drie uitgebracht. Zelfs hoger dan onze dealer waar de a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heldere service, eenvoudig te regelen en een prettig ontvangst in Barneveld gehad. Als je je auto niet inruilt bij een dealer of als je de prijs die je geboden wordt niet wil accepteren, zeker de moei... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Was per ongeluk 1 week tevroeg. Toch snel en efficient geholpen. Tijdens het korte wachten gebruik kunnen maken van de (gratis) koffie automaat. Na controle voertuig snel de verdere administratieve af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, er werd direct duidelijk uitgelegd hoe de procedure loopt! Tijdens het nalopen van de auto konden we in het restaurant koffie en thee pakken.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(20.624)

1969 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Passend bod en inleverpunt in de…

Passend bod en inleverpunt in de directe omgeving

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij dat het ophaalpunt en inleverpunt in de directe omgeving goed bevallen. Bedankt voor je positieve review, Sjoerd!

Keurig netjes behandeld

Keurig netjes behandeld, netjes gebeld of we eerder wilden komen. Heel correct en duidelijk en goed geholpen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat alles zo netjes is behandeld en dat je zo correct en duidelijk bent geholpen! We waarderen de positieve feedback enorm.

Valutata 4 stelle su 5

Goede en snelle reactie tijdens proces

Goede en snelle reactie tijdens proces.
Prima verwerking bij Kwijfit Woerden.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het proces goed en snel is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent met de verwerking bij Kwikfit Woerden. Bedankt voor je positieve feedback, Hans!

Valutata 5 stelle su 5

Goed bod en fijn afgehandeld door…

Goed bod en fijn afgehandeld door vriendelijke medewerker. geld volgende dag al op bankrekening. Is voor iedereen aan te bevelen

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het bod goed was en de afhandeling soepel is verlopen dankzij onze vriendelijke medewerker! We zijn blij dat het geld al de volgende dag op je rekening stond en dat je ons aanbeveelt.

Aanrader!

Snel, transparant, eerlijk

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Zo horen we het graag, Margriet!

Vertrouwd

Vertrouwd, eerlijk en vriendelijk

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor de 5 sterren!

Een succesvolle ervaring

Een succesvolle ervaring. Duidelijke instructies bij stapsgewijze aanmelding. Kind kan de was doen. Daarna had ik dezelfde dag een goede aanbieding waarop ik in ben gegaan. Een afspraak gemaakt voor het afleveren van de auto. Alles werd ter plekke gecontroleerd en het vrijwaringsbewijs en het bewijs van hun aankoop stond voordat we weggingen al in de mail. Het afgesproken bedrag stond, zoals bekend was, de andere dag op mijn bankrekening. De medewerker die de auto in ontvangst nam was zeer vriendelijk. Kortom: prima ervaring, kan het aanbevelen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Thea, we zijn erg blij dat we voor een fijne ervaring hebben kunnen zorgen. Bedankt voor je positieve review!

Valutata 4 stelle su 5

Prima ervaring!

De service was duidelijk, snel en vriendelijk. Niks aan toe te voegen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat goed om te horen! Kort maar krachtig, daar zijn we blij mee. Bedankt voor het delen.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, acceptabel bod, vlotte afhandeling bij inlever punt

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat goed dat alles helder en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen, Wim.

Ze doen wat ze zeggen.

Wordt duidelijk uitgelegd hoe de gang van zaken is, er wordt niets afgekraakt, wij hebben ontvangen wat de afspraak was, dus top.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat prettig om te lezen! Transparantie en het nakomen van afspraken vinden we erg belangrijk. Bedankt voor het delen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ontvangst en heldere uitleg

Goede ontvangst en heldere uitleg. Prima geregeld!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! We geven jouw compliment graag door aan onze collega's. We hopen je een volgende keer te mogen verwelkomen.

vriendelijk geholpen

vriendelijk geholpen. Betrouwbaar. Naar het station gebracht

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen!

Snelle en duidelijke afhandeling

Snelle en duidelijke afhandeling. Het hele inleverproces duurde nog geen 15 minuten. Geld stond zoals afgesproken de volgende dag op mijn rekening

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Rolf!

Zijn erg vriendelijk

Zijn erg vriendelijk, bij aankomst koffie gekregen.
Uitleg wat ze gingen doen en afhandeling ging erg soepel en vriendelijk.
Eerlijke prijs gekregen voor de auto, plus € 100,00 extra ontvangen voor het inleveren van de auto op locatie.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più