ANWB Autoverkoopservice Recensioni

20.938
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Kreeg een goed bod - natuurlijk minder dan als je het particulier zou verkopen, maar een heel schappelijk bod voor een verkoopservice. De autodealers waar ik ook een bod had gevraagd boden ver onder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie gekregen na de aanvraag van de ANWB. Bod was prima op mijn VW Up en dus snel geaccepteerd. Vandaag in Leiden de auto ingeleverd. Verliep allemaal snel en heel vriendelijk! Heel t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor het inleveren van onze auto een afspraak gemaakt om 14.00 uur. Precies op tijd kwamen wij aan en werden op een hartelijke manier ontvangen door een medewerker die ons gelijk koffie aanbood. De au... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop ging zoals afgesproken. Er was een kleine correctie op het verkoop bedrag, maar dit is door de desbetreffende persoon goed uitgelegd en voor mij aanvaardbaar. Ook ik was op de afgesprok... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(20.938)

2110 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en fatsoenlijke prijs voor de auto

Als je de staat van de auto goed invult dan krijg je snel een fatsoenlijk bod. Inleveren was een fluitje van een cent bij een vriendelijke medewerkster.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat het invullen van de autostatus heeft geleid tot een goed bod en dat het inleveren zo soepel is verlopen! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service.

Zeer correct

Zeer correct, kreeg de prijs die van te voren per mail gestuurd was en binnen 24 uur het bedrag op mijn rekening

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is en we de afspraken konden nakomen. We waarderen je positieve feedback enorm!

Verkoop Kia Rio via ANWB

Obv de aangeleverde info en foto's werd meteen de volgende dag een prima bod uitgebracht. Geen flauwekul erom heen, gegarandeerd bod. Ook nog € 100,- extra gekregen omdat de auto in Barneveld werd afgeleverd. Uitermate vriendelijke ontvangst en totale afhandeling. Mijn complimenten

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Goed om te horen dat je snel een passend bod hebt ontvangen, en dat de verkoop van je Kia Rio zo soepel is verlopen. Ook mooi dat de aflevering zelfs extra voordeel opleverde. Bedankt voor het delen van je ervaring.

prima afhandeling

We waren eerder op locatie dan gepland. Toch werden we direct geholpen. Een gastvrije, persoonlijke ontvangst. Duidelijke uitleg over het verdere verloop. Later op de dag ontvingen we de benodigde papieren en het geld werd keurig op tijd overgemaakt

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat je, ondanks je eerdere aanwezigheid, direct geholpen werd. Goed om te lezen dat je de ontvangst prettig hebt ervaren, en dat alles daarna duidelijk en vlot is verlopen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Vanaf ontvangst tot tekenen

Vanaf ontvangst tot tekenen, correct, vriendelijk en heldere procedure.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor deze mooie woorden, Willem! Wat fijn dat je het proces zo hebt ervaren. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Een reëel bod ontvangen en op het…

Een reëel bod ontvangen en op het inlever punt werd ik ontzettend netjes ontvangen. Even een controle op de auto en ik stond binnen no-time weer buiten.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat leuk om te horen, Jose! Fijn dat je netjes bent ontvangen en afhandeling snel verliep! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs, vlot en volgens afspraak.

De auto aan meerdere handelaren en opkoopplatforms aangeboden. Hoewel lager dan een aantal biedingen op Marktplaats, gaf de ANWB met afstand het hoogste bedrag ervoor. Verliep verder vlot en zoals beloofd. Bedrag stond na 1 werkdag op onze rekening.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat leuk dat wij het hoogste bod hebben kunnen doen voor jouw auto, Harry! We zijn blij dat het verkoopproces vlot is verlopen en dat het bedrag snel op de rekening stond. Bedankt voor je positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Heldere communicatie over prijs en proces.

Heldere communicatie over prijs en proces, geen gesjacher over de prijs, vriendelijk personeel.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat mooi dat je de communicatie van ons personeel als helder en vriendelijk hebt ervaren, Rene! Bedankt voor de mooie review.

Goede behandeling

Goede behandeling. Duidelijk.
En we waren veel te vroeg maar werden ontvangen met koffie en toch vlot geholpen.
Echt super

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat de behandeling duidelijk was en dat we je ondanks het vroege tijdstip snel hebben kunnen helpen. We waarderen je positieve feedback enorm!

Snel een redelijk bod

Snel een redelijk bod. Goed afgehandeld. Afspraak is afspraak

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Ronald, wat fijn om te horen dat we je snel een redelijk bod konden doen en dat alles goed is afgehandeld. We waarderen je positieve feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Alles ging makkelijk en zoals…

Alles ging makkelijk en zoals afgesproken

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Martin, wat fijn om te horen dat alles soepel en volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve feedback.

Makkelijk

Makkelijk, snel en betrouwbaar.
Minpuntje is dat vooraf nergens administratie fee van € 130,00 aftrek staat op het gegarandeerde bod.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat je graag van tevoren goed geïnformeerd bent over de administratiekosten. We dit dan ook zeker verbeteren. Fijn dat alles verder heel makkelijk, snel en betrouwbaar is verlopen!

Valutata 2 stelle su 5

Locatie plots dicht, slechte service

Het gegarandeerde bod klopt op zich. Als je eerlijk bent over schade en gebreken, dan krijg je inderdaad wat ze bieden. Bod is goed, bij concurrentie krijg je net wat meer geboden maar niet eens veel en dat bod is dan niet gegarandeerd. Bij ANwB wel.

Maar de informatieverstrekking vooraf is vrij slecht, kan echt beter. En op het afgesproken tijdstip bleek de locatie Rijswijk dicht. Kan gebeuren, was achteraf een reden voor. Maar telefonisch nam de ANWB daar geen verantwoordelijkheid voor en bood geen oplossing. De medewerker wuifde het weg. Alsof het mijn probleem was, of het probleem van de locatie ofzo. Terwijl het de ANWB als organisatie is die haar afspraken niet nakomt. Dat viel dus echt enorm tegen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de bieding en het verkoopproces verder goed zijn bevallen. Juist daarom vinden we het extra jammer dat het inleveren van de auto niet verliep zoals afgesproken. We begrijpen goed dat het frustrerend is als je op het afgesproken tijdstip bij een innamepunt arriveert en de locatie gesloten blijkt te zijn. Dan mag je verwachten dat de afspraak gewoon doorgaat of dat je hierover tijdig wordt geïnformeerd. De innamepunten werken zelfstandig en plannen zelf hun beschikbaarheid en afspraken in. Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij hierdoor ongemak hebt ervaren. We zullen daarom contact opnemen met het betreffende innamepunt in Rijswijk om te bespreken wat hier is misgegaan. We hopen in de toekomst nog eens voor je klaar te mogen staan.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel en werd snel geholpen

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze Autoverkoopservice! We zijn blij dat je tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijkheid, eerlijke prijs, snelle verkoop!

Duidelijke instructies bij het invullen van het formulier, duidelijkheid in de voorwaarden. Snelle reactie, ruimhartig aanbod. Afspraak maken ging vlot. Ik kon de auto in de buurt inleveren. Ook het inleveren ging vlot. Binnen 15 minuten was alles afgehandeld. Dus: Duidelijke, eerlijke en snelle verkoop!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We stellen de uitgebreide feedback enorm op prijs, dankjewel voor je vertrouwen in onze verkoopservice!

Zeer tevreden met ANWB autoverkoopservice

Zeer prettige ervaring met ANWB autoverkoopservice. Zowel online, telefonisch als persoonlijk met de medewerkers van de Inname Autoservice Veendam. Controle en verdere afhandeling waren binnen een half uur geregeld. Bod was meer dan verwacht. Betaling stond de volgende werkdag op mijn rekening. Zeker een aanrader.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te lezen dat je het gehele proces zo goed hebt ervaren, ontzettend bedankt voor het delen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede bod en vriendelijke verkoop

Goed bod vergeleken met de andere sites. Verkoop ging makkelijk en prettig zonder gezeur.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat goed dat je baat hebt bij onze verkoopservice, Quang! Dankjewel voor de 5-sterren waardering.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke informatie en instructies…

Duidelijke informatie en instructies bij aanvang van het verkoopproces. Hartelijk ontvangen en volgens afspraak alles afgehandeld.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat we zo tot een mooie deal zijn gekomen, Ferdinand. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen en duidelijk wat ik aan…

Goed geholpen en duidelijk wat ik aan papieren moest meenemen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Hallo Gerda, fijn dat je zo duidelijk bent geholpen. Dan weet je meteen wat je mee moet nemen en kom je niet voor verrassingen te staan. Bedankt voor je review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più