ANWB Private Lease Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

ANWB Private Lease

Scritti dall'azienda

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand, inclusief Wegenwacht Service
De voordelen van ANWB Private Lease: - Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt - Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag - Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren - Standaard met schadeverzekering voor inzittenden - Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

118 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

En de facturen staat nog steeds het…

En de facturen staat nog steeds het kenteken van mijn vorige lease auto. Ook kreeg ik begin januari een dubbele factuur van 650 euro waarin stond dat deze factuur ook nog fold voor de maand januari maar ik had die auto op 24 december ingeleverd bij Herwijers Hyundai in Veenendaal. Een WhatsApp wat ik daarover aan Ayvens stuurde is nog reeds niet beantwoord.

29 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Jan, bedankt voor je eerlijke review. Een factuur moet natuurlijk kloppend zijn en als het kenteken van je vorige auto erop staat, begrijpen we dat dit vragen oproept. Het is dan ook goed dat je hierover een bericht hebt gestuurd. We gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag, zodat we het recht kunnen zetten. Mochten we ondertussen iets voor je kunnen doen, horen we dit natuurlijk graag!

Valutata 5 stelle su 5

Goede afhandeling en service!

Goede afhandeling en service vanaf de aanvraag tot aan de levering zeer tevreden! Op naar vele mooie kilometers met onze nieuwe auto❤️

20 dicembre 2025

Risposta di ANWB Private Lease

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze Private Lease, Inge! We zijn blij dat je tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Deze 4 jaar oude VW Up occasion private…

Deze 4 jaar oude VW Up occasion private lease auto zag er bij aflevering als nieuw uit. Interieur heel schoon, als nieuw.
Zelfs nieuwe banden. De aanwezige hulpmiddelen verhoogde het veiligheidsgevoel.

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Peter, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de VW Up occasion er als nieuw uitzag bij aflevering! We zijn blij dat het interieur schoon was, de banden nieuw en de hulpmiddelen het veiligheidsgevoel verhoogden!

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn leaseauto. Ik wilde graag een leaseauto en via de ANWB kon ik dit goed en snel regelen. Het aanvragen verliep makkelijk voor mij en er was een mooie aanbieding. De maandelijkse prijs die ik voor de auto betaal vind ik reëel. Ik heb een aantal maanden moeten wachten tot ik erin kon rijden, omdat hij nieuw uit de fabriek kwam. Het ophalen bij de garage en de uitleg bij de auto verliep duidelijk en goed. Ik ben tevreden. Als mijn contract over een paar jaar afloopt, zal ik zeker de ANWB in mijn achterhoofd houden!

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je leaseauto en de vlotte regeling via ons! We blij dat het aanvragen makkelijk verliep en je de maandelijkse prijs reëel vindt. Fijn dat de uitleg bij het ophalen duidelijk was!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vorige auto (Opel Corsa…

Mijn vorige auto (Opel Corsa élégance)opnieuw gekozen voor een leasecontract via ANWB. Veel auto’s bekeken en ook lang nagedacht over elektrisch rijden! Uiteindelijk uitgekomen op een hybride. Uiteindelijk uitgekomen bij Hyundai Kona Hybride. Sinds 29 november 2025 rij ik in deze auto en dat bevalt mij enorm goed! Deze auto heeft aan de buitenkant een prachtig design en binnen is de auto ook erg ruim (gekozen voor N-line). Wel even wennen aan alle nieuwe piepjes (waarschuwingen). Deze hybride rijd heerlijk! Je merkt helemaal niet dat schakelt tussen benzine en elektrisch. Ik heb al ritten gemaakt van 1:20. De auto heeft ook een makkelijke instap omdat wij een dagje ouder zijn geworden. De vorige auto wat een stuk lager!
Aanvraagprocedure bij ANWB ging vlotjes. De bestelde auto auto was op voorraad bij de importeur dus na 4 weken kon ik instappen! Nu 2500 km gereden met veel plezier

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo John, wat fijn te horen dat de Hyundai Kona Hybride zo goed bevalt! We zijn blij dat de auto ruim is en prettig rijdt, zeker gezien de makkelijke instap. Fijn dat de aanvraagprocedure vlot verliep en bedankt voor de positieve feedback over de auto. We waarderen je review!

Valutata 1 stelle su 5

Binnen een maand vielen allerlei…

Binnen een maand vielen allerlei rijassistenties regelmatig uit. Drie keer naar de garage geweest. Pas na twee maanden is de kapotte camera vervangen. Nu zou de cruisecontrole niet meer werken. Vierde afspraak gemaakt bij de garage.

9 febbraio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Jan, het is natuurlijk vervelend als de auto niet presteert naar verwachting.
Als een auto meerdere malen storing geeft, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
We kunnen er niet altijd iets aan doen, maar we kunnen wel meedenken en werken naar een passende oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Het is voor mij de tweede auto via…

Het is voor mij de tweede auto via private lease ANWB en ook deze keer zeer tevreden over de informatie en de service!

8 febbraio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Bedankt voor de vijf sterren, Thomas! We zijn blij dat we konden helpen.

Private Lease verrassend voordelig

Dit is mijn eerste ervaring met een nieuwe auto en met private lease. Mijn huidige auto ging naar onze dochter en moesten wij zelf een andere aanschaffen. Eerst gekeken bij een occasion, maar bij toeval ook bij private lease van de anwb gekomen. Normaal zou ik niet kijken bij private lease, want in mijn beleving is dat veel duurder. Echter na wat rekenwerk bleek het verschil helemaal niet zo groot te zijn en bovendien heb je dan ook een nieuwe auto. Moet wel zeggen dat ik een zeer aantrekkelijke aanbieding heb gehad van de anwb private lease. Groot voordeel voor mij is nu wel dat je volledig ontzorgd wordt en je niet druk hoeft te maken om financiële tegenvallers als het op een reparatie aan komt. Je weet precies wat de kosten per maand zijn, dus ook daar geen verrassing. Terugkijkend is het hele traject soepel en duidelijk verlopen en wordt je goed en tijdig geïnformeerd door de leasemaatschappij tijdens het proces. Kortom, een zeer plezierige ervaring en een goed betaalbare oplossing om een nieuwe auto te kunnen rijden. Een aanrader!

7 febbraio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Dank voor je mooie review! Goed om te horen dat private lease zo’n positieve verrassing voor je was en dat het traject duidelijk en zorgeloos verliep. Fijn dat de aanbieding goed aansloot bij jouw situatie en je nu zonder onverwachte kosten kunt rijden. We wensen je heel veel plezierige kilometers met je nieuwe auto!

Mooie private lease aanbieding

Via een zeer mooie aanbieding van de ANWB de leaseauto kunnen regelen. Alles werd netjes, snel en overzichtelijk geregeld. Ook de verdere afhandeling door Ayvens is zeer goed geregeld.

4 febbraio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot en overzichtelijk is verlopen via de aanbieding! We zijn blij dat de afhandeling goed geregeld was!

Valutata 1 stelle su 5

Ayvens begrijpt mijn vorige review niet

Mijn vorige review is ook nog eens verkeerd begrepen: de beginstand van mijn kilometers moest ik een maand van tevoren schatten. Dat bleek op de dag van overname 700 te laag te zijn. M.a.w.: terwijl ik nog niks gereden heb, is er al 700 km verschil met de km-teller. En dat is op 10.000 km per jaar best veel (7%). En als ik over de 10.000 km heen ga, moet ik fors bijbetalen.

Daarom wilde ik dat laten aanpassen maar na een eerdere toezegging weigerde Ayvens dat.
De aanpassing zou voor de vorige berijder geen invloed hebben, want dit viel nog ruim binnen haar (opgehoogde) kilometrage per jaar (zij hadden al bijbetaald omdat ze er sowieso boven zaten, ongeacht deze 700 km extra).

Kortom, Ayvens heeft mij a) van tevoren onduidelijk geïnformeerd hoe dit werkt, b) aan de telefoon toegezegd het aan te passen (is gedocumenteerd) maar c) komt hier later op terug ("Dat had mijn collega niet mogen toezeggen."). Zo word ik benadeeld omdat Ayvens weigert na eigen fout een simpele administratieve handeling te verrichten.

2 febbraio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Beste Timo, onze excuses voor het eerdere misverstand. We hebben de situatie nogmaals behandeld met onze collega's van Ayvens, de beginstand is inmiddels aangepast. Hopelijk is het hiermee opgelost. Mocht je daarentegen nog met vragen zitten? Neem dan gerust weer contact op.

Valutata 3 stelle su 5

De aflevering zou beter afgestemd…

De aflevering zou beter afgestemd moeten worden met vervoerder, waarom een tijdsblok invullen als ze uiteindelijk een uur eerder bij mij thuis aankwamen…
Auto is verder goed afgeleverd, zeer nette auto en nagenoeg geen gebreken. Erg fijne, comfortabele auto met goede banden.
ANWB is lastig te bereiken en krijg al voor de derde keer een afschrijving voor het lidmaatschap (daar moet ik over bellen), ik snap er niks meer van

2 dicembre 2025

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Inge, wat jammer om te horen dat de aflevering niet goed was afgestemd en dat de vervoerder eerder dan het afgesproken tijdsblok bij je aankwam. Dat had natuurlijk beter gecoördineerd moeten worden. Fijn om te lezen dat de auto verder wel in goede staat is afgeleverd en naar wens is.

Daarnaast vervelend dat je ons lastig kon bereiken en dat er meerdere afschrijvingen voor het lidmaatschap hebben plaatsgevonden. Dat lossen we graag voor je op.

Zou je ons hiervoor aanvullende gegevens kunnen doorgeven, zoals je volledige naam en het kenteken? We hebben je een verzoek gedaan via Trustpilot. Dan kunnen we dit meteen voor je uitzoeken.

Lange levertijd!

Op de website staat: nieuwe auto word tussen de 12 a 16 weken geleverd. Ik snap dat het iets langer kan duren maar ik wacht nu al 26 weken.. Ik krijg wel berichten van Ayvens dat steeds de levering word uitgesteld. De laatste keer zelfs 3 dagen in de lever week..

Ook krijg ik nu extra onkosten aan mijn huidige auto die de dealer over zou nemen in december.

Beetje jammer van de ervaring..

29 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Wat vervelend om te horen dat er problemen zijn bij de levering, Michael! We kunnen ons goed voorstellen dat dit inmiddels frustrerend is, zeker met de bijkomende onkosten, helaas zijn we afhankelijk van de informatie die we doorkrijgen vanuit de leveranciers. Ben je voldoende geïnformeerd door Ayvens over de omstandigheden? Indien je hier behoefte aan hebt, kunnen we via deze weg extra navraag doen, laat het ons gerust weten. Bedankt voor je feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld. Wel zou het fijn zijn geweest als mij was verteld dat de auto "de eerste tankbeurten" nog moet 'leren' om de juiste hoeveelheid verbruikte benzine (en dus ook actieradius) aan te geven. Ik heb nog maar 1 x getankt, maar ik lijk heel duur te rijden; komt helemaal goed, volgens de garage... (hoop het en ga daar ook van uit). Verder alles helemaal top!

27 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Bedankt voor het delen van je review, Wim. We kunnen ons voorstellen dat je dit van tevoren had willen weten. We hopen dat je je weg zult vinden samen met deze auto!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte ervaring Ayvens toch nog met goede afloop.

Tot de ondertekening van de private lease overeenkomst ging de communicatie prima, daarna niet meer op de hoogte gehouden van de voortgang. Na telefonisch contact door ons hoorden we dat de auto op voorraad zou staan in Waalwijk bij van Mossel en dat die de 1e week van januari 2026 wel in de planning opgenomen zou worden. Na 2 weken nog niets gehoord, ook geen mail met de levertijd oid. Weer gebeld en wat blijkt, is de levertijd opeens 16 WEKEN geworden. Heel vreemd. ze zeggen dat ze een mail hebben gestuurd, maar wij hebben niets ontvangen en nogmaals sturen kunnen ze niet. Dus al met al een hele slechte ervaring voor ons.

Update 27/1 : Waarschijnlijk door tussenkomst van de ANWB is nu de levertijd over 2 weken. Afspraak is gemaakt. Bedankt.

23 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Martin, wij kunnen ons voorstellen dat het vervelend is als de informatie niet kloppend is. Ook voor ons was het even onduidelijk wat wij konden verwachten, maar 16 weken was niet de bedoeling. Onze excuses als er sprake was van miscommunicatie. Volgens onze gegevens heeft heb je inmiddels een aflever afspraak kunnen maken. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe auto

Valutata 5 stelle su 5

Na de 14 dagen bedenktijd snel en goed…

Na de 14 dagen bedenktijd snel en goed geholpen. En kon snel de auto ophalen. Daar werd ook duidelijk uitleg gegeven ze namen de tijd voor mij. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

20 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Fijn te horen dat we je na de bedenktijd snel en goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en dat al je vragen beantwoord zijn. Bedankt voor de positieve feedback.

Goede communicatie snel antwoord

Goede communicatie en gemakkelijk te regelen. Snel antwoord op vragen

1 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Sebastiaan, fijn om te horen dat de communicatie en afhandeling goed zijn bevallen. Bedankt voor de positieve feedback!

Rijden zonder zorgen

De procedure verliep probleemloos en snel. In augustus 2025 de aanvraag afgerond, eind november kon ik de auto (Volvo EX30) ophalen bij de dealer op loopafstand. Verkoop van eigen auto via ANWB verkoopservice verliep ook soepel. Inmiddels bijna 3000 kilometer verder. Aan de buitengevel hangt een oplader (ook dat proces verliep zonder haperingen), dus goedkoop laden.

20 gennaio 2026

Risposta di ANWB Private Lease

Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen! We zijn blij te horen dat de procedure probleemloos was en dat je tevreden bent met de afhandeling van de aanvraag tot het ophalen van de auto. Bedankt voor je positieve feedback over de verkoopservice en de laadoplossing.

Valutata 3 stelle su 5

Geen elektrisch-inklapbare buitenspiegels

Ik rijdt al meer dan 20 jaar met elektrisch inklapbare buitenspiegels, en nu heb ik een nieuwe Hyundai Kona 2025 waarde +/- € 38.000,00 zonder deze buitenspiegels 😤
Bij KwikFit de banden gewisseld na winterbanden geeft altijd nog een mankement aan. Moet ik op resetten drukken ben ik al
Mijn gegevens kwijt!!!

20 novembre 2025

Risposta di ANWB Private Lease

Hallo Theo, bedankt dat je dit hebt gedeeld. Het is natuurlijk altijd een teleurstelling als je auto niet volgens verwachting wordt geleverd. De waarde van de auto staat helaas niet altijd gelijk aan het aantal opties. Daarom is het altijd verstandig om van tevoren te checken of de auto is uitgerust met de door jou gewenste opties. Daarnaast horen onze bandenspecialisten ervoor te zorgen dat de foutmeldingen met betrekking tot de banden worden gereset. In principe wordt dan alleen de melding van de banden verwijderd en zouden overige gegevens niet moeten verdwijnen. Het spijt ons als dit niet goed is gegaan. Mochten we je kunnen helpen met mogelijke opties en/of het kiezen van onze leveranciers, dan staan we graag voor je klaar.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più