Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più
Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più
Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più
Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più
Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Den online træningsklub, Strong Things
Jeg har trænet med Anna Bogdanova over en årrække, og jeg er gået fra at være meget tilfreds til at være vildt begejstret. Og jeg er gået fra kke at træne -》tage mig sammen til at træne -》træne med selvfølgelighed og elske det. Det giver resultater!
Annas metoder udvilkler sig hele tiden, fordi Anna følger med i den nyeste forskning inden for træning og hjernevidenskab. Det betyder, at man nu får et et skræddersyet træningsprogram og kommer gennem alle aspekter af træning over en periode. Opstår der skader, kan man få et specielt program, der hjælper med denne skade.
Der er også altid hjælp at hente i både Forum (fra dygtige Ditte) eller i facebookgruppen, der tilhører træningsfællesskabet.
Fællesskabet i facebookgruppen er desuden utrolig godt og støttende.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det.
Super intelligent træning
Super intelligent træning, god support og overskuelig hjemmeside.
Fantastiske træningsprogrammer
Fantastiske træningsprogrammer - god vidensdeling! Super træningsunivers
Største anbefaling ever!
Annas programmer kan ikke anbefales nok. Dét at træning hverken behøver tage lang tid, gøre ondt eller ende med syrede, trætte muskler, men derimod konsekvent føles som om den giver ny energi, er en af de største game changers jeg nogensinde har oplevet. Har aldrig trænet så kort tid af gangen som jeg gør nu (undtagen i de perioder - før Anna-træning - hvor jeg slet ikke trænede, fordi træning var = lange, seje, udmattende sessions), men har meget bedre resultater end dengang jeg vekslede mellem at pine mig selv med hård træning og at pjække fordi jeg ikke orkede…
Super godt!
Fem stjerner kan slet ikke gøre det ♥️
Fem stjerner kan ikke gøre det. Ti stjerner føles mere passende ♥️
At følge Annas træning og filosofi har været livsforandrende for mig, på den bedst tænkelige måde. Både fysisk og psykisk.
Det kan noget helt specielt som ikke helt kan beskrives. Det skal prøves, opleves og udvikles på egen krop og sjæl for vi er alle forskellige og får noget forskelligt ud af det. Men noget ud over det sædvanlige er det helt sikkert.
Min varmeste anbefaling herfra, uanset hvor ikke- eller vel-trænet du i forvejen er.
Annas programmer og metoder har et udvalg der er henvendt til alle. Jeg har selv trænet i den blide ende siden jeg startede for 5 år siden. Mere havde jeg ikke i mig, og alligevel har det styrket og hjulpet mig gennem svære tider så jeg nu står stærkere, både fysisk og psykisk, fordi jeg har lært at lytte til og ha min krop med i hverdagen generelt og healingsprocessen specifikt. Du står bare stærkere med Annas træning i ryggen. Go for it ♥️ Er det eneste jeg kan sige ærligt og fra hjertet.
Fantastiske træningsprogrammer !!
Hos Anna får man kyndig guidning i træning!
Jeg er medlem af Annas online træningsklub " Strong things". I den finder jeg mange forskellige programmer alt efter hvad og hvordan jeg vil træne, både med og uden kettlebells. Videoerne i programmerne er professionelt udført. Hvis jeg vil have rådgivning har jeg mulighed for at spørge Annas team til råd om forskellige problematikker vedrørende træningen og kost. Rådgivningen er altid kyndig og professionel. Jeg er ligeledes den glade ejer af flere af hendes programmer med både mere blid træning, men også mere udfordrende træning. Hvis man godt vil styrke sin krop vil jeg helt klart anbefale Annas onlineklub og programmer. Det er for alle, både helt unge, modne og ældre. Selvom det især henvender sig til kvinder, kan det også trænes af mænd.
Anna & Co. går den ekstra mil - og lidt til
Anna & Co. går altid en ekstra mil for kunderne. De lytter til vores ønsker og behov, og gør deres bedste for, at vi alle er tilfredse og får det optimale ud af forløbet.
Brugervenligt, ekstremt kendskab til fysikken
Program der bygger på et ekstremt godt kendskab til kroppen/fysikken/muskler, fin justeringer der får volume knappen op. Strikket sammen på en brugervenlig måde, som gør det nemt at følge og træne hjemme i stuen
10 år med Anna Bogdanova
Købte 21 dage til sprød silhuet i 2014/15, og stadig her 10 år efter er det - uanset hvor meget jeg nørder markedet - det bedste produkt leveret af den bedste personlige kettlebell-træner. Hun har om nogen tænkt på alt for én og gjort det simpelt og trygt, så jeg bare kan bruge min energi på at nyde processen.
Det bedste jeg har gjort for mig selv
Jeg har mange af Annas programmer uden for træningsfællesskabet, men har meldt mig ind i Strong Things-træningsfællesskabet igen. Når jeg er medlem, får jeg faktisk trænet, jeg får altid hurtig og kompetent vejledning, og jeg bliver guidet til den rigtige træning med den rigtige intensitet. Jeg bliver gladere og får trænet mere og er så glad for at være med. Kan kun anbefales.
Kompetent hold hos AB
Gode programmer der er tilpasset mit niveau. Glæder mig til at forsætte træningen. Meget kompetent hold hos AB
Styrke for alle
Anna har et helhedssyn på krop og hjerne, der gør hendes træning tilgængelig for alle. Målet er styrke, og selv et lille træningspas udført bevidst og med optimal styrke, gør en forskel for fysisk og psykisk velbefindende. Stor anbefaling herfra.
Mærkbart effektiv træning man rent faktisk får udført
Overskuelig indsats tidsmæssigt og gode instruktioner i follow along træning. Ofte får man lige lyst til at tage en sekvens mere når man nu er igang fordi det er så overskueligt
Det bedste jeg har gjort for min krop
Det bedste jeg har gjort for min krop. Geniale gennemtænkte øvelser der giver maksimal styrke og kropsbevidsthed til hele kroppen.
Mine delte mavemuskler er pludselig blevet samlet igen efter 30 år.
Den absolut bedste træningsform der findes.
Der er rigtigt meget godt at sige om Annes træning. Det er gennemført til den mindste detalje. Alle kan være med og der er meget at taget fat på. Det er især motiverende med de små korte træninger, så man overkommer at komme i gang hver dag.