Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più
Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più
Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più
Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Tillid
Tillid til øvelsernes kvalitet, og Anna’s fine og oplysende måde at guide på. Dette virker, så man hele tiden justerer øvelsen, så den udføres rigtigt.
Annas program passer lige til mig
Jeg har fulgt Annas program i 1½ måned, og er meget tilfreds. Måden programmet er bygget op på gør, at jeg rent faktisk får trænet - nogen gange lidt, nogen gange mere - hver dag. Jeg glæder mig til at se hvor jeg står om et år. Tak Anna.
Nemt at gå til og jeg får lavet 5 min…
Nemt at gå til og jeg får lavet 5 min om dagen med maks vægt. Men univers er overvældende at navigere i og jeg kan efter 1 mdr ikke rigtig mærke forskel.
Man bliver både stærkere
Man bliver både stærkere, klogere og mere bevidst om sin krop, når man træner efter Anna Bogdanovas principper
Fin undervisning til hjemmeøvelser
Dejligt at følge Anna og rigtig gode øvelser som spænder meget vidt. Dejlig måde Anna forklarer dem. Tak
Fem minutter om dagen…
Jeg har trænet online med Anna i en del år nu - med nogle pauser undervejs. Men jeg vender altid tilbage, fordi jeg er vild med princippet om ‘the minimal dose’ - uanset hvilket program jeg vælger. Fem minutter om dagen kan virkelig gøre en forskel :-)
Sjovt, seriøst og styrkende på kun 5 min. om dagen.
Jeg var gået død i min træning, købte menopause reset og må bare sige på 3. dagen vågnede jeg kl. 5 om morgenen og sprang ud og gik i gang. Jeg har kun skulket 2 dage og øvelserne har været sjove, seriøse og styrkende, jeg bilder mig ind jeg er blevet mere stærk. TAK, det er lidt vildt.
Træning med mening
Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er bred teori viden bagved konceptet. Jeg nyder at høre hvad forskellige bevægelse kan gøre med kroppen.
Træning der fungerer!
Jeg har været medlem af Strong Things i omkring et halvt år nu og jeg får trænet alle dage, undtagen på rejser. Det er så dejligt nemt, at man blot skal sætte en video på og gøre, hvad Anna siger og så er dagens træning klaret. Jeg kan gøre det i mit almindelige tøj og mange dage er det kun 5 minutter. Nogle gange snupper jeg de ekstra videoer, men det er langt fra hver dag og alligevel kan jeg meget tydeligt mærke fremgang. Både hvad jeg kan mærke på min krop og hvad jeg kan se. Inden jeg startede, havde jeg ikke trænet i....10 år tror jeg. Derfor troede jeg næsten ikke på, at jeg ville kunne tage mig sammen til at komme i gang, men det er så simpelt, så selv jeg kunne tage mig sammen ;) Og det siger faktisk ikke så lidt. Jeg er blevet rigtig glad for det - det fungerer bare for mig :)
Træning man får gjort
Jeg træner regelmæssig har fået en god appetit regulering går ikke så meget op i vægten mere vil heller have muskler 😀😀 det passer super godt til mig med online træning og jeg er blevet stærk
Motiverende
Motiverende, daglige videoer. Det er som en online julekalender - hver dag - året rundt.
Bedste investering!!
Super træning
Dejligt at få små mails hver dag med videoer af træningen
Super god teknik
Føler mig godt klædt på og motiveret
Professionelt
Gennemberabejdet, gennemtænkt og meget professionelt koncept.
Stor hjælp at hente.
Elsker min nye daglige rutine med 3 små træningsøvelser, mærker allerede fremskridt både fysisk og mentalt,
Føler stor glæde ved Strong Think 💪🏻🤗
Jeg elsker Annas trænings videoer
Jeg elsker Annas trænings videoer. Man føler virkelig hun står lige der ved siden af og så elsker jeg at det er så nemt - jeg skal bare trykke på on og så gør jeg bare hvad der bliver vist.
På medlemssiden er der en rigtig god tone og man føler sig taget seriøst
Yderst professional service.
Yderst professional service.
Here kan du være trygg, vel vidende at du er i gode hænder. Videskabeligt sammensætte programmer til enhver niveau og smag. Support og vidensdeling understreger den gode oplevelser.
Som med alt andet, resultaterne er efer indsats. :)
Det er gode og nemme øvelser og de…
Det er gode og nemme øvelser og de bliver forklaret godt